Хороший телефон, але є один серйозний мінус - слабший динамік, як в мого попереднього Sony Ericsson G900.
Вощем мой новенький телефон на..ся. Упал в чашку с горячим чаем и простоял там 10 мин. Теперь не включается. Придётся новый покупать.
Сенсор нормально і текст зручно набирати без стилуса, помилок майже не роблю. З дрібних мінусів ще знайшов відсутність ліхтарика і незручні навушники в комплекті ( треба бути три метра ростом, щоб вони нормально трималися ), але це я вже виправив.
Супер! А то зараз взагалі всі телефони - клони айфона, не цікаві зовсім. Ані раскладушок немає, ані слайдерів, я вже не кажу про фліпи! А в телефоні повинно щось мувитись, щось відкриватись.
Ни нада! У меня уже штук с 10 было Нокий. Менял только потому, что новее появлялись. Ни одна ни разу не подводила! А и в воду падали, и на пол в подъезде.
В мене пальцата нокіа 6800 з хрому, і я авторитетно кажу, що нокіа гавно. Самсунгів, в яких був би виробничий глюк блютуза і таких багі у програмному забезпеченні, як в цій нокії, в мене не було. :ireful:
У жены был "самсунг"-раскладушка. То СИМку не определял, то часть телефонов на ней не видел. Записанную на флешку музыку тоже воспроизводил "избирательно". Хотя форма телефона, цвет (красненький) и навигация жене нравилась. Сейчас у неё опять... "самсунг", но уже с сенсорным дисплеем. Пока радуется, что будет дальше, посмотрим.
А у меня сотового нет и никогда не было. Я их не-на-ви-жу! За то, что людей делают идиотами и рабами.