у мене був j200i - ті самі характеристики, шо і у Вашого + моя мала одного разу сплутала з підводним човном та кинула у ванну - а йому хоч би шо! пс. подарував товаришеві, нашо мені водостійкий телефон, я ж не якийсь "морський котик" :rolleyes:
Чого зразу екстрім? Я продаю китайські Айфони (правда цю модель не замовляв) і все нормально, тільки раз бракований попався.
Цього місяця буду міняти свій Sony Ericsson G900 на Sony Ericsson Vivaz. Це вже в мене буде п'ятий Sony Ericsson, мабуть я фанат
Дякую за приємну інфу... Сподіваюсь, що мені пощастить і я не стану другим випадком... Огромное спасибо. Жду-с... :rose:
а я наекспериментувався свого часу алкатель, саджем, моторол кілька різних, нокій, самсунгів, сіменс, соніерік тощо
Во, блин! А я только два телефона за всю свою жизнь себе купил. Не могу понять, зачем такая телефонная гонка? Привык к одному, и хорошо. А если он ещё и работает сносно, так вообще счастье!
а я ношу с собой 2 двухкарточных телефона: Самсунг (Киевстар+МТС) и Флай (МТСконтракт+Билайн). Теперь очень редко пополняю счета...