Ігор Жданов привітав збірну ветеранів гандболу – віце-чемпіонів ІІІ Європейських ігор майстрів Другий рік поспіль на змаганнях такого рівня до фіналу дісталися наша чоловіча команда з Одеси ГК "Одеса" і BUDAPEST OLD BOYS (Угорщина) в категорії 50+. І якщо в минулому році у фіналі Чемпіонату Європи одесити поступилися угорській команді з великим відривом у рахунку, то в цьому році нашим ветеранам не вистачило зовсім трохи для реваншу. Поступившись з різницею в один м'яч, одесити відвезли додому срібні медалі. По дорозі до фіналу одесити обіграли ROMA HANDBALL +50 (Італія) , VIENNA MASTERS (Австрія), DUNAKESZI KUSE (Угорщина), SALINE BOYS (Польща), MAFC OLD BOYS (Угорщина). Всього у категорії 50+ взяло участь 11 команд. Склад команди та представники: Сергій Гриневецький, Щукін Михайло, Кожухар Олександр, Озенбашли Аділь, Шостак Сергій, Мелешко Юрій, Сердюк Дмитро, Євген Астаф'єв, Тюменцев Андрій, Бааджи Петро, Олександр Горшков, Соколов Анатолій, Кравченко Віталій, Савельєв Юрій, Мамонтов Юрій, Карачебан Олександр, Леонід Сарафанов, Ганєв Олександр, Кулібаба Володимир, Перчеклий Віталій, Орешин Віталій. Серед гравців команди був мій земляк з Конотопа - Віталій Кравченко В когось може виникнути цілком слушне запитання - яким чином спортсмен-гандболіст Віталій Кравченко з Конотопа опинився в команді від міста Одеса? А все дуже просто! У травні цього року гандбольний клуб (ГК) «Конотоп» брав участь у Чемпіонаті України з гандболу серед ветеранів, що пройшов у місті Бровари Київської області. У цьому турнірі наша команда зайняла 5-е місце. Одеська федерація з гандболу також брала участь у цих змаганнях.
Ось що таке капля Української крові. У мене радість,син попав в ОЛІМПІЙСЬКІ ІГРИ.Литва років з 20 в 1000м байдарки ніяких результатів не показувала. Ось мій синочок.