Ну коль такая пьянка началась. Рассказик. Тюмень. Район зарека. Зарика, заречная, есть почти в каждом городе. Это как правило у реки и низкое затопляемое место. Частный сектор и только недавно защищённый дамбой. И что бы её не размывало вдоль неё поставили баржи. Вода почти по краю. Так вот, неугомонный челдонёнок разложил лодку и вдвоём с другом и одним веслом потащили её на реку. Уже начали торжественный спуск, как в ход столь грандиозного события "окончание жизни по тупости, способом утопления" вмешался сосед. На карьере подводника в этот раз был поставлен крест, с последующим закреплением. Когда по приходу домой отца, ему рассказали о "подвиге" начинающего "Маринеско", он подозвал чалдона и дав ему нож отправил срезать прут. Вот так Чалдон узнал что тоньше, не есть хорошо. Ну так как прут, Чалдон выбирал сам, то обижаться то и не на кого.
Точно, Игорь, ф тему. ---------- Додано в 01:27 ---------- Попередній допис був написаний в 01:20 ---------- Про Цитадель. Идём с пацанами вверх по улице (блин, забыл, Козака, не?) Короче, идём с пацанами ввех к Цитаделе. По правой стороне улицы. А тут из брамы тётка выскакивет и говорит, что должны мы в квартиру к ней зайти. Заходим (нас трое было), а там два гробика. В них пацаны нашего возраста лежат (лет 10). Те ребята на Цитаделе игрались и их песком засыпало. Умерли они. Задохнулись. Далее реже мы стали на Цитадель ходить.
Перший поцілунок. Мені було 15 і він мав відбутись на дамбі стрийської річки, куди ходила вся наша десята стрийська школа. В мікрорайоні тоді це була єдина школа, відповідно, на пляжі всі знали один одного, як облуплених. Я закінчила восьмий клас, мала прізвисько Мальвіна і мені дуже подобався один десятикласник. Ну дуже подобався, до метеликів. Він про це, звичайно, знав, ну і, звичайно, збирався цим покористуватись. На очах у всіх компаній милий покликав мене прогулятись, по дамбі. Відмовити неможливо, а головне - в голову не прийшло б відмовити. Ми йшли, розмовляли про A-HA, а в голові в мене пульсувала одна думка:"МЕНЕ! ВЕДУТЬ! В КОРЧІ! УРА!" Звичайно, ми присіли. У високу траву. Ми ще навіть трохи говорили про творчість A-HA, але все частіше облизували губи. Ми вже навіть ними були дотулились, як тут мій спокусник підірвався на рівні ноги, і голосно кричучи побіг, зриваючи з себе плавки. Він, як виявляється, сів на мурашник, з великими такими мурашками... Назад я повернулась нецілована, покусаний донжуан вже не повернувся, більше того - в майбутньому він мене вперто ігнорував, мабуть, як свідка своєї чоловічої неспроможності. Уявіть собі, через 10 років в мене повторилась ситуація. Правда, говорили ми не про музику, а про курс валют, цілуватись я вміла, а сівши в мурашник ми не втікали, а навпаки - допомагали один одному позбутись від комах. З солодким логічним закінченням. От що з чоловіками роблять десять років.
Виходила заміж моя найкраща подруга Іванка. Я була перша дружка. Але мова не про мене. Крім того, що я була найкраща подруга, ми до того ще й були сусідами. А в далекому 90-ому весілля робились з розмахом, двісті гостей було цілком нормальним, а тому запрошеними були і батьки. Так от, після вінчання, танців, "Гірко!", ітд. прийшов недільний ранок. Залишились тільки найближчі і друзі - допомогти. Жінки складали посуд і плєцки, чоловіки, рознісши столи, ще сиділи коло ковбаси і горілки. Тато молодої, дядя Ваня, вдавши доньку, мав настрій, жартував, чим заразив і мого тата. Щоб виразити сусіду особливу приязнь, Ярослав Миколайович (мій батько)взяв дядіваніного носа між пальці і легенько ним потрясаючи, приговорював:"Ах ти, морда..." Рука фрезерувальника, алкоголем позбавлена тонкого чуття, не відчувала різниці між сталевою болванкою і людським носом. На протязі тридцяти секунд той набув насиченого фіолетового кольору і розмірів сливки. Тато, трясучи носом, дивився у публіку і не звертав увагу на жестикуляцію своєї жертви. Коли звернув - було вже пізно. Дядя Ваня, набувши можливості говорити, послав сусіда туди, куди в таких випадках посилають. Сусід образився і пішов додому, через нічне поле, з заводу Металіст на хутір. Додому дійшов. З переламаною рукою. В дорозі відказала система навігації. Отож автобус, котрий привіз плєцки, поїхав ще в лікарню. А в понеділок в обід, як годиться, до молодої прийшли ще гості - доїдати ковбасу і допивати горілку. За татом прийшов дядя Ваня. Веселішого обмивання я не пам’ятаю. Сиділи навпроти себе - один з баклажановим носом, другий з гіпсом. А дядя Ваня все приговорював:"То тебе бозя покарала, морда...."
Масенький рассказик сегодняшнего дня. Проснувшись, Чалдон потянулся. Протягивая руку к пульту, попил воды. Включил телевизор и запросил кофе. В общем проведя утренний мацеон, включив компьютер, покурив и подышав морозным воздухом, окунулся в просторы виртуальной жизни и блогосферы. Просмотрев новости, пробежался по форумам. Поразмышляв и кое что сравнив, сделал для себя ряд выводов. Оставил несколько комментариев, собрал всё что пригодится в понедельник на очень важной встрече, написав этот рассказик, с последующим приготовлением к уклайме. Люди пишите, неужели у Вас была скучная жизнь? Не поверю. А то железяке не свойственно творчество и то пытаюсь.