... і перший совєцький супутник, і літаки ТУ і ... багато чого - створювалися за рахунок підневільної праці ув"язнених вчених і конструкторів у так званих "шарашках". http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A8%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%BA%D0%B0 А я вважаю героями не стільки тих, хто в ув"язненні працював на оборонку Совка, а хто вибрав собі іншу долю, аби не працювати на ВПК. Таких було більше. Втім - не нам когось судити. Не зовсім в тему, але днями зустрів старого знайомого - неординарного інженера-винахідника у галузі певних металів і сплавів. Розповів він таку історію: викликав його директор підприємства і сказав "Єсть мнєніє откомандіровать вас на інше київське підприємство (тут не називаю - ну дуже "літюче" і "військове" - тільки не завод Антонова). Тут же намалювався дядечко з того підприємства і почав показувати пальцем у стелю - "ця тема під контролем партії!" - Якої партії, перепрошую? - Регіонів звичайно! - Із партією регіонів ні-я-ких справ не маю! Крапка!
Я не про себе писав. Якщо Вам цікаве продовження тієї історії - то ось воно: Незадоволений дядечко - ригі-анал вийшов. Директор питає винахідника: - Так Ви - БЮТівець? - Вважайте що так. Офіційно ніде не числюся, але з моменту останніх виборів - БЮТівець! Ще запитання будуть? Директор мовчки проковтнув. Бо на цьому фахівцеві тримаються кілька відділів галузевого інституту.
Но все таки самого Федорова не спалили, в отличии скажем от Джордано Бруно ---------- Додано в 13:50 ---------- Попередній допис був написаний в 13:48 ---------- Скорее хлопцы пиратством занимались
О, москалики задёргались! Не нравится им, понимашь! А какое им дело? У каждого свои Герои. Правильно, Бамбук? МИД РФ: В Москве возмущены переименованием украинской улицы в честь нацистского батальона 13.10.2011 15:28 В Москве возмущены переименованием улицы в одном из украинских сел в честь нацистского военного формирования. Как заявил сегодня официальный представитель МИД России Александр Лукашевич, речь идет о населенном пункте в Львовской области, где бывшую улицу Мира назвали улицей Воинов батальона "Нахтигаль". Лукашевич напомнил, что этот батальон формировался из украинских националистов, которые во время Второй мировой войны действовали на стороне Германии
Однозначно. Мені теж не подобається героїзація дивізійників, на відміну від УПА. Але при цьому не вважаю, що ця справа якимось чином може стосуватися МЗС РФ.
Моя думка. Кстати, руки прочь от Бамбука! Дай Бог всем быть такими. Этническая националистка-армянка, с которой я имел счастье вновь увидеть ваш город, была крайне недовольна наличием в нем улицы Джохара Дудаева. Вопросы к ортодоксам-армянам.
У нас з чеченцями ворог спільний... А от яким боком чеченці до вірмен? Ні спільного кордону, ні якихось історичних непорозумінь...
Агов, чуваки... Сьодні у вас визначний день, радійте... ---------- Додано в 12:57 ---------- Попередній допис був написаний в 12:51 ---------- Є повід святкувати і Народу України.
Нахабством і зневагою до мого народу і моєї держави, постійними спробами ошукати і позбавити можливості проводити самостійну політику, постійним втручанням у внутрішні справи, двійним поздоровленням зека-фальшувальника, постійним висуванням претензій, в тому числі і територіальних, постійними спробами розколоти Україну, забрехати її історію тощо...Як бачите особистий рахунок чималенький. І це навіть не напружуючись...
Ну а звільнення Києва від ворога чим Вам не до душі? УПА ж бо не сподобив Творець щось визволити... Не до того їм було, зайняті "сопротивлением" були...
Того Київа, який самі ж по-варварські зруйнували? І про яке звільненя йдеться мова? Як раби можуть звільнити рабів?