Наші фобії і страхи.

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем ZOOM, 8 гру 2007.

1. Lostin Lviv

Lostin Lviv Well-Known Member

Мені дуже важко пристосуватись до нового колективу,відчуваю значні труднощі при знайомстві з дівчиною,незнаю,що,і як сказати. Через те,в мене практично немає друзів.
    Багато років провів у самотності,зараз шкодую за ними. Боюсь сексу,тому,що в мене його ніколи небуло.Жити далі не хочеться,нецікаво.
    Тому,що скрізь закохані парочки,а для мене половинки нема;я їм страшенно заздрю,і це викликає біль. Зараз така класна погода,а я змушений бути дома,бо пройтись ні з ким,навіть нема,кому подзвонити.Навіщо чекати самотньої,повзучої старості? А ще,в мене лишились страхи,з 90-х,коли посеред вулиці(особливо,біля шахового клубу),практично,щодня,могли добряче побити,забрати грощі,скривдити,згвалтувати подругу. І жодного покарання нікому за це не було!

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Трудно називається...:nea:
    У 80-х....мені було з 15 років,мав один випадок...вз"ївся на мене "гроза району"(тоді ще були райони)...
    я з місяць боявся...переховувався...втікав....потім...підстеріг...і надовго відправив його в лікарню...
    Проблєми щезли.
    Я вже старий,але донині згадую той випадок...
    Тоді я зламав свій страх....
    Краще,нехай це станеться пізніше...ніж має не статись взагалі...

• Подобається Подобається x 6
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А скільки Вам років?
    Друзі, знайомі і другі половинки знаходяться через спілкування. Не бійтись бути відкритим, підтримувати розмови, запитувати і відповідати, і головне - просто бути собою. Тоді обов'язково знайдеться той, хто Вами зацікавиться.

• Подобається Подобається x 4
  4. poetka

poetka Дуже важлива персона

Може,це клон Сергія Аспіранта?;)

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

:good:

---------- Додано в 02:30 ---------- Попередній допис був написаний в 02:27 ----------

А ви на гурток запишіться... м'язи підкачаєте, з людьми поговорите...
    В мережу зайдіть, (глянув на фейсбук - страшно стало. Народу!!! Блін, навіть декого знаю...)

6. poetka

Дуже просто.....
    Чому вам не спиться проти ночі?

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

:nea:

Той би вже давно двох звабив, з його наполегливістю ;)

---------- Додано в 02:33 ---------- Попередній допис був написаний в 02:31 ----------

Як?

---------- Додано в 02:35 ---------- Попередній допис був написаний в 02:33 ----------

• Подобається Подобається x 3
  8. poetka

Деградує молоде покоління? А ,може ......то все через нет?
    От ми коли були юні...ні тобі нету.....ні тобі нормального телебачення.......ні тобі нічних клубів......а як класно було.....Кайфовенно...Еех!!!!молодість,ну коли ж,як не молодому?В 40-50?

9. Lostin Lviv

Lostin Lviv Well-Known Member

Багато.
    Я знаю. Але невмію знайомитись на вулиці. Зараз знайти дівчину без хлопця,це варіант 1:1000
    Зараз не радянські часи,все коштує шалені грощі! Я не синочок депутата,і батьки в мене не бізнесмени!

---------- Додано в 18:40 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ----------

Ні,не через нет. Дівчата стали іншими,хочуть всього,зразу,і в надлишку. Одночасно,знецінились почуття. Слово "Кохання" скоро занесуть в Червону Книгу.
    Сучасній молоді воно непотрібно.

• Подобається Подобається x 2
  10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Біля шкіл купа стадіонів і різних приладь... Тренуйтеся, я дозволяю :)))
    Чи вам конче бігову доріжку із термометром?

---------- Додано в 18:21 ---------- Попередній допис був написаний в 18:17 ----------

В дівчат теж є почуття... Та ще й не існує ніколи взаємних почутів -

---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:21 ----------

ПО секрерту:

Останнє редагування: 15 лис 2010
  11. Romko

Не скажи...кашмарррр....:sad:

До чого світ сі котит.....:sorry:

• Подобається Подобається x 5
  12. poetka

:))):))):))):))):))):)))

• Подобається Подобається x 2
  13. Filosof

Filosof Well-Known Member

Я боюся чогось не зуміти, боюся помилитися. Тому я не люблю публічних виступів. :blush:

• Подобається Подобається x 3
  14. Romko

А я боюсь болю. І фізичнй біль...то найменше,що мене страшить... Боюсь того пекла в душі,що вже майже її спалило... Боюсь,що цей біль...вкупі з фізичним зробить мене нерухомим...і я не зможу ...зробити те,що поки роблю для своєї дитини... І боюсь ПІТИ... доки ще потрібний...

• Подобається Подобається x 7
  15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не боятись казати те, що думаєш. Бо ж буває, що соромишся сказати щось таке, чого більшість не зрозуміє. А хочеться, щоб розуміли. Тому мовчиш. Але навіщо тоді розуміння тих людей, якщо вони не розуміють по справжньому? Тому треба бути собою і шукати тих, кому будеш потрібним такий, який ти є.. :wacko: Сподіваюсь, що зрозуміло висловилась.
    Lostin Lviv,
    Боюсь хуліганів. Недавно бачила, як пара таких чуть не прибила хлопця. В трамваї. Дика жорстокість. І так було страшно ввечері, а тепер то взагалі :sad:

16. poetka

То в Лодзі таке діється?

• Подобається Подобається x 1
  17. Filosof

Filosof Well-Known Member

Ще боюся бути нецікавою людям. Боюся справити погане враження. Боюся сказате щось різьке (я це можу).

18. Locke

Locke невиправний реаліст

А це видаремно. Якою би людина не була - завжди буде комусь цікавою, а комусь нецікавою. Так само і на одного справляє добре враження, а на іншого протилежне. От яке враження ви, освідчена і інтелігентна дівчина, скажімо можете справити наприклад на бомжів чи алкашів - скажуть от інтелігентка (.....), а бомжиха для них своя в дошку. Чи навпаки. Всім ніколи не догодиш, та і навіщо? А на рахунок сказати різко, то і я так можу, якщо людина того заслуговує. Негідника чи підлого просто необхідно ставити на місце.

• Подобається Подобається x 7
  19. maga

maga Well-Known Member

Нічого не боюсь (хотілось би) .Все переживеться.

• Подобається Подобається x 1
  20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ага :sad: Часто чула про хуліганів, як в знайомих ввечері на вулиці гроші і телефони забирали, як хотіли побити, або побили.. Але щоб в трамваї серед людей! Чоловік каже, що деколи водії другий вагон навіть не відкривають саме через можливість бійок в них. Та я і бачила часто ввечері, як другі вагони їхали порожні. Але думала, що це через економію світла та опалення, бо ввечері ж менше пасажирів.
    В мене взагалі в Лодзі вже хронічний страх хуліганів виробився: не заходжу в під'їзд, якщо переді мною, або за мною якийсь хлопець чи чоловік іде; знімаю гроші з банкомату, якщо в радіусі 100 м невидно сумнівних людей; не йду до каси, якщо біля неї якраз хулігано-подібні стоять; не дивлюсь навіть на таких людей, щоб не причепились зайвий раз.
    Треба буде балончик купити..

а де твій аватар? :)