Вспомнил: Заходит стюардесса и говорит: Уважаемые! сейчас наш самолёт будет проходить зону турбулентности..., так... просьба не нервничать!!! отпустите сидение соседа!!! и соседа отпустите тоже!!! не цепляйтесь за меня, руками!!! прекратите рыдать!!! не сморкайтесь в мою форму... Так, пилотов успокоила..., пойду пассажиров успокою.
Здається, я вже не боюсь змій.Їх у цьому році стільки було! Чотири штуки я власноручно вбила.А що було робити коли вони заповзли в кімнату? Мабуть вони шукали прохолоди...Навкруги нашої бази лиман і камиші.Хоча...у цьому році скрізь вистачає..
Alias, Ви 4 рази ризикнули... Є вид змій, які після удару будь-чим скручуються в коло і кидаються в сторону кривдника.
Не розумію. А навіщо її "ударяти"!? Змія ніколи не нападає. Вона може вкусити, якщо наступити на неї, чи грубо вхопити рукою. Та навіть якщо вкусить - нічого трагічного не станеться. Змії, які водяться в Україні, в тому числі гадюки, не надто отруйні, і вмерти від їх укусу навряд чи можливо. Вмерти може тільки людина, яка має на їх отруту сильну алергію. Але такі люди вмирають навіть від укусу бджоли. Коли змію не чіпати - вона ніколи кидатися не буде. "Ударяти" її також не варто. Просто попросити когось, щоб вигнав на вулицю, якщо заповзла в приміщення. Якщо ви не боїтеся змій, то можна зробити так: легко притиснути до підлоги чи до землі палицею ту її частину, яка ближче до голови. Лівою рукою взяти змію за кінчик хвоста і підняти вгору на витягнутій руці. Вона ніколи не зможе підтягнутися до свого хвоста, тобто до вашої руки. Просто не давайте їй лізти по самій собі, відштовхуючи голову паличкою вниз. А тим часом винесіть її і покладіть в кущі. З переляку вона втече і буде боятися людей все життя. І подружкам розповість. http://gazeta.ua/index.php?id=305231
Спробуйте розповісти це людям до яких у кімнату заповзла змія)Для них безпечна змія-це мертва змія.Я їх вже не боюся але бриджуся.
Я колись спав у наметі біля річки. А вуж заповз у намет (навіть не уявляю як, бо все було щільно закрито) і вмостився у мене на спальнику, на животі. І так проспав зі мною. Вранці я проснувся і прогнав нахабу. Мені змійки подобаються. Ніг немає, а бігає... Це ж чудо природи!
Йолки-палки....Я би вмерла і волала би так, що гори б зсунулись! Ну от, тепер буду панічно оглядати намет на відпочинку, а я про таке й не думала і не боялась
Знаєте, з недавніх пір я стала боятися стихії.Ось де вже людина безсила, нічого не вдієш.Це не змія яку можна вигнати або вбити,а СИЛА, сила природи .Відчуваєш себе мурахою ....
Не можна так,Ірцю. Нізя. Бери приклад з Миха,приміром.... Сотоваріщі... Творці своєї долі і всьо тут. І пофік тіїво....стихії....
ТЕСТ НА СТРАХ ВИСОТИ. Висота 600 метрів. Дивитися на ПОВНИЙ ЕКРАН. http://www.youtube.com/watch?v=PM8j1wqVpbo Ще - 1932 рік, будівництво Рокфеллер-центру. Висота 250 метрів. А тепер розкажіть про відчуття.
це реальне фото, не монтаж... мені стало моторошно...бо я боюсь висоти страшенно. А як вони залізли ті робітники?
Це каркас хмарочоса, з металевих балок. Ось вони там і сидять, на перепочинку. Немало їх і загинуло... Раптовий сильний вітер, чи кран махнув тією залізякою... Тим будівельникам поставили пам"ятник... Ось цей: ...Колись сам ходив по такому каркасу, був студентом у будівельному загоні... Але то була висота метрів 30-40, будувався елеватор чи щось типу того. Звичайно, тої висоти достатньо... Ну і бігав... по тим швелерам на висоті, і страховкою не користувався, а ширина тих металевих балок-двутаврів сантиметрів 20... Дурний був, ще 20 років не було... Спіткнувся б - і кінець. А як є страховка (ремінь з тросиком тощо), то чого боятися? Вона тобі не дасть впасти. Дорогу переходиш - і то ризик...
боюся стати психічнохворою....і, як виявилось, моя мама також завжди цього боялася, не знаю чому, в нашій родині ніколи не було психічнохворих
Зверніть увагу - всі вони або щось тримають у руках або розмовляють.Довго розповідати,але повірте на слово - це їх і рятувало. ---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 18:10 ---------- Ящо ви нічого на боїтесь,то нащо щоб вам вірили? ---------- Додано в 18:13 ---------- Попередній допис був написаний в 18:11 ---------- Не бійтеся!Мама ж теж боялася і до сих пір не стала.