Наші фобії і страхи.

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем ZOOM, 8 гру 2007.

1. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

Відповідь: Наші фобії і страхи.

огидні створіння
    не взагалі води, а глибини, і пірнати боюсь, і стрибати в воду
    з мене друзі дивуються, що я з парашутом стрибнути не боялась, а з бортика басейну боюся))

лікарів боюсь, найбільше - стоматологів, при чому панічно
    стидно признатись, але кілька разів мене відкачували в їхніх кріслах :shy:

• Подобається Подобається x 5
  2. Веселка

Веселка Well-Known Member

Є речі, яких не иможна не боятися, бути похованим заживо - якраз той випадок (чи хтось заперечить?). Не можна не боятися втратити близьку людину, не можна не боятися війни, не можна не боятися втратити розум і т.д.

А якщо не так глобально, то я ліфтів боюся. Ні, то не клаустрофобія, бо я дуже люблю маленькі замкнені кімнатки, затишні темненькі кутки, а от ліфти...
    Я вже років 10 дома ліфтом не їжджу. Правда коли опиняюся в незнайомому будинку, то безпечніше поїхати ліфтом, ніж іти пішки, тому я піддаюся на вмовляння своїх супроводжуючих (маю на увазі не незнайому людину, а друзів, приятелів) і... притулившись до знайомого плеча, а ще краще, обнявши за шию заплющую очі і..їду (всі вже звикли) :D:D:D

Мабуть, якби я захотіла - я б подолала цей страх, але не можу сказати, що він мені дуже заважає, живу я не так вже й високо - на 6-му поверсі, а легенька зарядка зайвою не буде:)

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Може, в мене жіноча логіка, але щось те перше явно заперечує те друге. :)

• Подобається Подобається x 1
  4. хельга

хельга Well-Known Member

Я боюсь підвалів з низькими стелями, особливо, якщо ще й павутиння багато. Взагалі, боюсь павуків, але не панічно. А ось підвалів можна сказати панічно. На дачі є підвал - так я там так і не була майже за 30 років. Взагалі не люблю низькі стелі. А так в дитинстві і з жабами любила бавитись...

Колись боялась глибини, а минулий рік плавала на морі до буйків. Це означає, що деякі страхи можна побороти, якщо розібратись в них.

5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

не скажу одразу чого боюся......
    від темряви стає моторошно, але я її не боюся.....

6. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

я в дитинстві ледве не втопилась в озері... дуже багато років боялась глибини, особливо коли дна не видно.
    але потім переборола цей страх - спочатку стрибнула з трампліна, і потім дайвінг- це для мене був найбільший подвиг в моєму житті. Але я хотіла дуже перебороти цей страх в собі

7. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я дуже боюсь змiй а що менi наспрвдi огидно до такої степенi що мене аж трусить то це сокоронiжки. Я як ту гидоту бачу то можу тiкати далi чим бачити. Я її i прибити боюсь ФЕ ФЕ ФЕ!!! Змiї теж гидкi фу! Особливо тонесенькi, зеленi всякi. Питони ще нiчо, але я б їх не чiпала теж. А все решта бррррррр
    А коли була мала то боялась темноти, i завжди хвилювалась що щось станеться з моїми рiдними, аж до iстерик доходило. :sad:

8. Meg

Meg Well-Known Member

От я наприклад не їм спагетті,бо вони на черв"яків схожі,а локшина-на солітерів.
    Але я їх не боюся,просто не їм,бо огидно.
    А знаєте,які сколопендри,та,здається,огидні?!Я якось пару раз напоролася,то ледь не вмерла зі страху-раз в машині під ногами знайшла,то такий крик зчинила,аж машину зупиняли і викидували.А ше раз в душі.Це взагалі!:8:

• Подобається Подобається x 2
  9. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Я в дитинстві боялась, що мені ця сколопендра в вухо залізе і вкусить[​IMG]

Додано через 1 хвилину
    А фіг його знає, милась один раз в рік. Чи то на Йордан, чи ще є якесь св"ято...:8:

10. Оля

Оля Старожилка форуму

Боюся висоти, швидкості при їзді, боюся змій. А ще боюся блискавки. Стараюся на неї ніколи не дивитися. І ще завжди боялася при грозі, щоби з резетки не видулася "шаровая молния". Не знаю, як це явище українською. "Кульова блискавка", чи як? Ніколи її не бачила, але було якесь живе бачення її після чиїхось розповідей.

11. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Коли приїзджала до села, то бабця завжди сварилась на мене, якщо я в грозу квартирку не зачиняла. Колись в дитинстві вона "познайомилася" з цією "гостею". Правда без катастрофи, вона залетіла в вікно, і так само вилетіла:ninja:. Після цього, завжди в грозу зачиняла всі вікна, двері...

12. Meg

Meg Well-Known Member

Який жах!У вухо!Я собі навіть уявити не можу...воно таке гидке...бе,бе,бе...

Додано через 1 хвилину
    О,і до речі моя бабця теж завжди закриває в грозу вікна та двері шоби протягу не було.В неї в співробітниці таке додому залетіло було,килими десь на стінах попалило,здається...

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я боюсь технічних поломок.. Боюсь, що кріселко на катантій дорозі обірветься.. Боюсь, що на чортовому колесі щось поламається і воно гепнеться.. Лікуюсь від таких страхів фотоапаратом - просто роблю фотки і намагаюсь не думати про дурну смерть..

Ще боюсь зустріти маніяка, повертаючись з роботи додому..
    І боюсь, що додому хтось залізе (живу на 1му поверсі віднедавна..).

І ще боюсь величезних павуків. Колись вдома побачила такого.. З ногами він був розміром з долоню.. Брр.. А маленьких не боюсь, навіть один живе в мене в туалеті :) Я йому деколи мух підкидаю :shy:

• Подобається Подобається x 4
  14. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Я також.:) Живу правда на другому поверсі, але вікна знаходяться прямо над козирьком, над під"їздом...Перший місяць спала погано, страшно було. А потім звикла:p

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я вже 3 місяці боюсь.. Але тільки, коли сама вдома. От буквально 10 хв тому сиділа за комп'ютером в одній кімнаті, а з другої кімнати почула якийсь шум, так ніби хтось на балконі є.. Озброївшись штативом, пішла подивитись що там. Виявилось, що сусідам з 3го поверху щось з балкону впало і вони тепер цілою сім'єю шукають то під моїми вікнами :D

16. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Ой умора !!!!:D :D :D Ну прямо як я !!! В мене правда в коридорі лежить лижна палка. А сусіди, гади скидують сміття в вікна, і частенько шкляні пляшки, які на козирьку розбиваються, і роблять багато шуму.

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мене в коридорі в кишені куртки газовий балончик, в другій кімнаті довга ваза, на кухні взагалі купу всього, за що хапаюсь, коли чую шорохіт :D

18. Тіріон

Тіріон Active Member

Заведіть кобеля.

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

На жаль, не виходить завести.. Життя нестабільне.

20. coolzak

coolzak Well-Known Member

а що ви мали на увазі шановний?

а де твій аватар? :)