Наші чада (довідник для свах)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Peri, 22 тра 2011.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Фотографують для початку?

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нє... То в кінці... :))) Як звіт...

3. levandivka

"Спеціально для "Комсомолійской Правди"?

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну не для "Української "Правди"" ж :)))

5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Нє, ну ви все мусите спаскудити і на політику перевести...

Продолжаєм разґавор!

Ставаємо. Юліана - 7 років. Діва, за гороскопом. Дуже вразлива і дуже непосидюча.

Анна Марія - 9 років. Дитина спокійна, зарадна, помічна, дуже всім старається догодити, одним словом тиха вода, в якій чортики водяться. ;)

Андріана Михайлина - 4 роки. Обидва чоловічі імена дають про себе знати. Вперта, затята, маніпулює вами поки ви не зробите те що вона хоче, дуже солодка і дуже розумна. Моя манюня. Мамина приліпка.

• Подобається Подобається x 27
  6. levandivka

Е-е-е...
    От, Олег у мене привчений:
    2.02.1991

• Подобається Подобається x 20
  7. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Син [​IMG]

• Подобається Подобається x 19
  8. так: Хлопець. зріст 186. Стрілець і Змія, але впертий, як Овен :) математичний склад розуму. улюблена приказка "не вчи вченого їсти хлба печеного". майбутня професія - професор. любить готувати і готує дуже смачно :)

дівчинка, зріст 175. Козоріжка і Мавпа. творча натура. ображається на брата за те, що він всі математичні здібності забрав собі, не залишивши їй нічого :) витає в хмарах, де завжди пробує знайти тверде підгрунтя. її часто можна побачити з книгою. до порад прислухається, але зробить по-своєму :) дуже прагне самостійності, то ж в університет поступила у інше місто :cry:

• Подобається Подобається x 16
  9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

У нас подібно. Страший кавалір такий розумний в математиці, що вже краще ексел знає ніж його мамуня, яка дуже пхається межи компутери.

А доня - Анна, то вона художниця. Малює, придумує дизайни різні. Сказала що як виросте, то буде як Коко Шанель.

А скільки вашим за віком? Бо зріст файний ;)

---------- Додано в 17:49 ---------- Попередній допис був написаний в 17:47 ----------

Вона книжки дуже швидко ковтає. Прочитала за кілька хвилин і юш. Вже біжить кудись. Вона навіть не може сісти тихо і обід з’їсти. Вхопить грам до рота і полетіла дивитись що ся в світі робить, потім прибіжить за другим грамом. І в результаті їсть цілий день, як горобець і постійно голодна. Чи то вона як бузьок :)))

• Подобається Подобається x 10
  10. доні 18. поступила на психологію та англ.мову (major and minor)
    сину 21. вчиться на математичному, хоче розвивати нові теоріі чи теореми :wacko: коротше, працювати не хоче :)))

• Подобається Подобається x 8
  11. BlondeMan

BlondeMan Active Member

Давайте,я снчала в августе приеду,а там мы уже разберемся и за фестиваль и всё остальное.

• Подобається Подобається x 4
  12. levandivka

Давай!
    Приїжджай. :)

• Подобається Подобається x 3
  13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Вам моя племінниця підійде. Вона у мене вумна майбутня бізнес вумен. Якраз закінчила перший рік в університеті, президент суроріті Сіґма Дельта Сіґма і дістала грамоту за енторпреноршіп.

Видите яка? :)))

• Подобається Подобається x 11
  14. Яруська

Яруська Well-Known Member

Йохана баден!!!о_О За шо, за шо та грамота? Много буков...

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Підприємництво, Ярусько. )

• Подобається Подобається x 1
  16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Такого в Україні просто нема. В закордонії вони дуже діляться на клюби па-інтєрєсам, і називають свої клюби грецькими літерами. Так он якщо ти належиш до такого клюбу, то це дуже круто і тобі додає плюс коли влаштовуєшся на роботу, бо показує що ти не тільки вмієш гарно вчитись а щей є суспільний діяч, позакласна робота в тебе на висоті. А це тут дуже важливо.

• Подобається Подобається x 5
  17. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

а це мої чуада :) :blush:

• Подобається Подобається x 18
  18. Sauer

Sauer Well-Known Member

19. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

20. Sauer

Sauer Well-Known Member