Відповідь: Наше українське зло... Це, думаєте, тільки українське зло? В нас в Австралії ці всі речі в набагато гіршому стані. Для прикладу - два тижні тому в Брізбені батько зґвалтував свою 10-річну дочку після чого її замордував. Але я якось розмовляв з американцем то він сказав мені буквально таку фразу - в порівнянні з США ваша Австралія ще виглядає дуже невинною (innocent).
Відповідь: Наше українське зло... Не тільки. Але доля України мене найбільше турбує. Тож виходить, що ми вчимося в інших країн? Моя бабця казала, що за совєтів такого не було, але ж тоді народ був наче й відрізаний від інших країн. З іншого боку, можливо не було того великого зла через те, що партія жила в людях, контролючи кожний крок?
Відповідь: Наше українське зло... Дякую, дуже цікава думка. Тоді де українські плани? Де мета? Я намагаюся дійти до висновку: звідки воно таке взялось?...Але, поки без результату((
Відповідь: Наше українське зло... І за совєтів таке було!!! Просто тоді була інша офіційна інформаційна політика - народ мав думати що "в багдаде всьо спопойно", що комуністичне суспільство - це здорове суспільство, де божевілля і збочення не може існувати. Медіа робили свідомий акцент на оптимізм і позитив. І взагалі, kYula, дякую за тему - вірно ви кажете, якщо перестати читати кримінальну хроніку кримінал не щезне, а буде процвітати серед байдужості і до нашої крайньої хати добереться. Байдужість страшніша за насилля. Розповідали мені як скіни на очах у пасажирів повного вагона Петербурзького метро побили дівчину - ніхто навіть з машиністом не зв"язався щоб той викликав міліцію/охорону на наступну станцію. Деякі продовжували читати, говорити по телефону, інші спокійно дивились на все це... А ми ще думаємо, що вищі за тварин. Байдужість починається з безтурботності "бачу тільки те, що хочу". Отже не треба затикати рота тим, хто про це говорить. Соціальна психологія стверджує, що перший етап вирішення проблеми -це освідомлення. А перший етап погіршення психологічної (соціологічної в даному випадку) проблеми - заперечення.