Відповідь: Наша Раша . Отправь sms. Выберите страну: Казахстан Россия Украина Для получения пароля, отправьте сообщение depo на номер 4850. Стоимость сообщения 0.99 уе без НДС. Пароль придет в ответном SMS-сообщении http://depositfiles.com/ru/files/922658
Камеді клабу знімати нічого. Вони ж ганьблять таким чином самих себе і свою країну. А потім росіяни скаржаться, що їх в усьому світі не люблять
"Над собою улыбка - мудрости признак особый. Над другими усмешка - унылая радость глупца" (Кто-то из великих)
культовый сериал как не крути - "насяльника" "поколодник" "суровые челябинцы" "красные труселя" "газ-мяс" "некогда отдыхать о России думать надо" "а кто это сделаал ???" конечно уже изнашивается и захеривается но все равно - кул.
"Наша Раша" - отстой... Крім Жоріка Вартанова. Файна Украйна - отстой... Крім Марічки і Антона зі своєю "Багінєю"
Хм, та й "Файна юкрайна" теж якась тупувата передача. От Антоша зі своїми "стіхамі" дійсно прикалює, Доктор також прикольний вийшов. А от "Зірка- Василь" - це...це дурня повна...
мммм.....не знаю, не знаю...як на мене, то одне дурніше іншого))) Не розумію як це можна дивитись...ще й серії пам"ятати, хоч і друзі теж це любять, я проти цього... Бачила декілька разів і таке враження, що їх створили для того, щоб люди в рекламі мали на що переключити)
Згідний з Вами, але ж, що дивитися по телевізору? Брехню політиків, кримінальні новини, чи ще якусь, вибачте, туфту? Єдине, що залишається переглядати з справжньою цікавістю -це спорт, спортивні новини, документальні фільми, ну... і мультики, які іноді мої малі дивляться)))
А інтернет я не відкидаю. Нові фільми передивляюсь там, а взагалі-то, інтернет використовую тільки для роботи і спілкування.