Наша міліція нас береже..?

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Van Helsing, 3 тра 2008.

1. tracking

tracking New Member

Підкажить, хто володіє інформацією, чи знаходився начальник УБОЗу у Львові 2.04.2009, а то у Харкові знову інкасаторів розстріляли?

• Подобається Подобається x 1
  2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Затриманий Пукач знає, де знаходиться голова Гонгадзе. Пропоную поміняти голови. Тепер черга Пукача...
    http://galinfo.com.ua/news/53766.html

Я не ображаюсь, лише співчуваю...:sad:
    А чого ще чекати? Ви на вершині "олімпу":haha:

Останнє редагування модератором: 20 сер 2009
    • Подобається Подобається x 2
  3. Zaba

Zaba миється в бані

Менти не люди, а мусора. І чого ви від сміття хочете?

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Скількох міліціонерів Ви знаєте особисто?

5. Zaba

Zaba миється в бані

А у Вас родич міліціянт?

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А чому Ви не відповіли на моє питання?

7. Zaba

Zaba миється в бані

І я знаю. В міліцію часто приходять романтики, а на пенсію йдуть... інші люди.

8. Zaba

Zaba миється в бані

Бо, знаю багатьох. І як так сталося, що Вам квартиру обікрадуть,то злодіїв ніхто не шукатиме,
    поки ви не пообіцяете відкату за повернення цінностей. З краденими машинами те саме.
    Треба капусточки зрубати, то будуть підставляти дурненьких малоліток і розводити на гроші батьків.

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я скількох жаб знаю, всі ропухи...

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Особисто?
    Моя подружка, яку знаю від першого класу, і її чоловік працюють в міліції. Так як він живе роботою я не бачила ще нікого в жодній іншій галузі. В обох зарплата по 1000 грн з копійками. Вона в декреті, отримує навіть не повних 200 грн на дитину. Питання: як йому прогодувати сім'ю на офіційну зарплату? Можете не трудитись, я і так знаю відповідь - не треба було йти туди працювати. Так сказати легше всього. І це вже не питання міліції чи вчителів, а корупції, яка починається від давання двох гривень в кишеню тітоньці на чортовому колесі, замість того щоб купувати білет за 4 грн в касі, і до хабарів на високо-державному рівні.
    І претензії треба мати не до людей, яких такими робить система, а до системи.

• Подобається Подобається x 6
  11. Полковник

Полковник миється в бані

Фигня.
    Как воры воровали, так воровать и будут.
    Как не раскрывали, так и не раскроют.
    Если не попались под ворюг - счастье.
    Радуйтесь!

---------- Додано в 03:01 ---------- Попередній допис був написаний в 02:33 ----------

Да, есть и не очень честные.
    Веэде есть.
    А Вы не попробуете в любую погоду на перекрёстке постоять смену?
    Нет.
    Даже пробовать не будете.
    Слабо.
    Так что не надо ЛЯ-ЛЯ....

• Подобається Подобається x 4
  12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Або в мороз в новорічну ніч чи на Різдво по 8 годин охороняти ялинку. Або на матчах стояти лицем до натовпу скажениш фанатів. І то в дощ і в сніг, і влітку, коли спека поза 30, а треба бути в шерстяному кашкеті і формі! Я вже мовчу про те, куди їм треба рухи пхати при перевірці в'язнів.. А люди ще плюють в їх сторону за те, що вони їх оберігають.

• Подобається Подобається x 3
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

От..нагадалось...

http://www.youtube.com/watch?v=sV6RYVo7qeg

14. STALKER

STALKER Well-Known Member

Звісно... так і живем.
    Ти крадеш - винна держава. Ти береш хабарі - винна влада. Ти не працюєш - винні москалі. Ти ненавидиш людей - винні жиди.

Всі винні крім нас самих.. такий менталітет український...
    Якщо совість не чиста - винен лише ти сам!

---------- Додано в 13:23 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ----------

Ага.. оберігають.. кругом вбивають, ріжуть, крадуть.. а вони стоять осторонь і нічого не роблять. вони бояться бандитів і не чинять своїх обовязків. якшо злочинець сам попаде їм в руки - вони його випустять за гроші. зловлять невинного. а винней піде вбивати.

По 8 годин багато хто чого охороняє, і багато хто за своїми професійними обовязками важко працює... навіть дівчатка по 17 років стоять в мороз по 8 годин на акції, бо вони заробляють гроші - ЧЕСНИМ шляхом!

А на матчі фанати набагато адекватніші бувають ніж самі ті амбали з дубінками.. адже місити по голові жінок та дітей вони дуже сміливі...

Влітку їм не треба бути в шерстяному жакеті... є літня формаі зимова форма... в даїшників літом взагалі білі сорочки без рукавів... нормально!

Говорити легко! Але коли буде чинись свавілля, коли вбиватимуть ваших рідних, гвалтуватимуть вашу доньку а вони не поворушать і пальцем - побачите хто був правий...

А там ще писали шо за всі крадіжки просять відкат. ТО правда! як не даш бабла їм - шукати добро твоє ніхто не збирається.

---------- Додано в 13:24 ---------- Попередній допис був написаний в 13:23 ----------

Та якшо сшибати стільки капусти за змніу як ті упирі - то я думаю буде просто ціла шеренга бажаючих!

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

От так кажуть - сшибають капусту. А іншим хто не дає? Чого заздрити? Хочеш так "загрібати бабло", то йди - стій, хто тебе тримає?
    (то я не до Тебе особисто, то так взагальному)
    От власне, що легко так говорити, коли маєш гроші і не переживаєш за що купити продукти.

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Не подобається працювати ментом на перехресті? Хай йде працювати професором ботаніки.

Оперів можу поважати, а "на перехресті" - то тільки генератори заторів на вулицях.

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та от і власне, що їм то подобається, і вони розуміють, що нелегко заробляють. Але от люди ж то у нас заздрісні - не можуть пережити, що хтось заробляє більше. То чому тоді дають ті хабарі? Можуть же і офіційно штраф заплатити. Але то так є - і так зле, і так недобре.

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Не знаю, яка зараз процедура сплати штрафу, а півтора роки тому мав задоволення чекати виклику до суду, напівпрезирливий тон судді (баба, яка навіть не знає, що таке "односторонній рух") і її спроба розмовляти зі мною в суді! недержавною мовою!
    Потім біганина у пошуках каси, заповнення усіх ідіотських мфо-зкпо, бігом назад - судді пішли обідати і все таке.

Нерозумні ДАІшники були - кажу їм - ходімо пішки 100 метрів до банкомату - заплачу на місці! Ні, їм, бачте, для плану протоколи потрібні!

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

То все таки винна держава?
    Бачиш, Сталкер, а Ти не вірив :)))

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

- Help! Help!
    - І чьто, Моня, помог ему этот английский?

а де твій аватар? :)