Наша міліція нас береже..?

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Van Helsing, 3 тра 2008.

1. Vetta

Vetta Well-Known Member

а шо не береже ? От гуляю зі своїми Дніпропетровськи гостями по місту,підходим до пл.Ринок... з боки аптеки -музею....там парубійко лежить і спить на землі...за кутом так шо з самої площі його не видно...пройшли троха до переду..а там два міліціянта тупцюють...за хвилину підійшло ше пару їх..і от зі сторони Домініканського собобу повзе їх папа, такий видний начальнік...підійшов-вони в стойку...отчет провели, доложили шо він валявся посеред площі...а вони так аби ніхто своїм поглядом з міськ ради не поторбував йому сон....відволокли за кут.Той хлоп хропе а ті охороняють...ну значить Генерал їхній роздав їм ЦУ...і поплив далі...тут іде пареньок...наркоманської наружності....один з них його догнав і наказав шоб по Ринку нема чого сі шляти, тобто ходи боковими вулицями..отак...а ви кажете...

А ше...так би мовити з власного спостереження...
    Ну от як шо сі не преведи Боже з вами шось трапиться в районі Левандіваського мосту....то з права від нього є ресторан ТАрон...так от...там в кущах, вже аж під самою ЖД дорогою постійно є Гаїшнівська машина...ну літом в листі то поганенько видно...ото лелите туда і там вони дежурять, двері одні відкриті...так аби для провітрення певно.
    Шо там можна в кущах караулити не знаю,ні пішоходів,ні машин....то видно якесь спецдіжурство )))))))

• Подобається Подобається x 11
  2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Там краще шмон по кишенях проводити.

• Подобається Подобається x 6
  3. Daisy

Daisy Well-Known Member

Я теж так ходила, ніби прийшла, папку з паперами мені дільничий показав...Це після того як мені цепочку зривав хлопчисько. Я дільничому сказала, що його шукати не треба, бо він "працює" на своїй точці і я його там бачила вже кілька разів. Дільничий відповів, що там вже не його дільниця:pardon:. Та всьо ця наша міліція знає, хто машини краде, де їх тримають і тд., а так: вот ми затримали, ми над цим працювали,- то все показуха просто:sad:

• Подобається Подобається x 8
  4. консультант

Знайомий працював в правоохоронній структурі м.Львова. Розповідав цікавий випадок. Виявляється у Львові межі між районами можуть проходити навіть по вулицях і тротуарах. Коли на тротуарі, що був межею двох районів лежав труп чоловіка, то працівники правоохоронних структур прибувши на місце події відтягнули труп кілька метрів в сторону /на територію іншого району/ сіли в УАЗ і поїхали. Те саме зробили й з другого району. Кажуть, що ця естафета продовжувалась десь пів дня, поки не відбулись "розборки" чий труп?:)

• Подобається Подобається x 8
  5. Так є ж такий анекдот. Думала, це вигадка. о_О

• Подобається Подобається x 3
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ні не вигадка.У нас недалеко від автовокзалу лежав труп.Влітку! Спека страшенна....пів дня .Менти "відфутболювали " його кожен зі своєї території.

• Подобається Подобається x 4
  7. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Точно не вигадка,колєга працює в Городоцькому райвідділі,то їм так 3 роки тому на старий новий рік з Пустомитівського району перетягнули,межа між районами досить умовна,а їм хотілося святкувати,а не з трупом морочитися.

8. Oddly

Oddly Well-Known Member

кілька років тому через (заґратовану!) кватирку заліз домушник (підпилявши перед тим, очевидно ґратки) - і виніс певну суму грошей. зважаючи на моральний стрес (бо якраз вийшла на прогулянку з півторамісячною дитиною) і найнеприємнішим виглядом були перериті дитячі речі, викликали доблесну міліцію, хай їм грець! так після них - моральний стрес ще більший (мало того, що толку ніякого) - та й рейваху ще більшого наробили.
    приїхали через 2-3 години, а те, що справа до вечора була і немовля в хаті - це неввічливим мужичинам в бруднющих черевиках, які обмазували всю квартиру своїми чорними порошками і т.п. - було байдуже. я розумію, що така процедура - і не перший день на світі живу, щоб ще й розуміти, що реально вони нічого не вдіють. то навіщо весь цей фарс? тим більше, що вони і так попередили мене, що ми більше не зустрінемося, хоча офіційно заявили - ЖДІТЄ АТВЄТА :cry:
    розумію, що викликала "нашу міліцію" виключно для галасу перед сусідами, які були явно причетні до цієї неприємної ситуації (квартиру винаймали тоді в не дуже приємному районі в плані домушників - центрі) . але це зайвий раз підтвердило, що
    наша міліція взагалі нічого не робить.
    а що тоді казати про дійсно серйозні злочини?!

P.S. В схожій ситуації була, на жаль, не вперше, але вперше проекспериментувала з міліцією - результат був гірший :aggressive:

Висновок - навіщо нам взагалі міліція? ми, платники податків, тільки годуємо ще одних дармоїдів!

Останнє редагування модератором: 6 бер 2009
  9. консультант

Міліція потрібна, але не така, як є. Повинен бути відбір не по кишенях, а по інтелектуальних, психо-фізичних та психологічних даних. Працівник міліції, як ніхто інший повинен бути захищений законом. Смішно, коли йому наб"ють морду, а він нічого не може зробити навіть через суд, якщо немає свідків. Колись, як участковий йшов селом, то дехто розмовляв пошепки, проте тепер сами чіпають його, щоб посміятись в гіршому випадку можуть і післати. Фактично деякі менти в своїй зашморганій формі сами себе підставляють, а про п"янство взагалі непочатий край розмови. Що може мудрого сказати або зробити п"яна людина? Бензини на виїзд нема, шкаляють хто де може, в деяких райвідділах через відсутність опалення не працює КПЗ, людей возять в інші райони та багато іншого. Зверху давлять на мозок, щоб давати показники, а де їх взяти? Тих, кого можна було посадити, вже сидять, другі в основному ніби не порушують закон, не докажеш, інших не візьмеш, бо кишка тонка. От так і працюють, чекають на тих, що сіли, щоб знову, коли вийдуть запакувати, навісивши глухарів.:)

• Подобається Подобається x 5
  10. Oddly

Oddly Well-Known Member

погоджуюся і з попереднім дописом також! зрозуміло, що рядовий міліціонер, не маючи належних умов для своєї роботи, не може стрибнути вище голови. і ця ситуація типова не тільки у цій сфері - всі бюджетники на таке скаржаться.
    але це не виправдання для того, щоб під впливом таких обставин починати перетворюватися на об"єкт висміювань і навіть знущань - і тут розмова мала б повернути в русло критики керівництва, влади і т.п. - а це в наших умовах демагогія і мені самій бридко до цього договоритися, бо розумію, що розмовами нічого не зміниш - а до дій - навряд чи дійде - наше повсякденне життя не залишає часу, натхнення і сил на конкретні дії - не виплачується, йолки-палки :pardon:

11. Muchaco

Muchaco Well-Known Member

Для мене особисто міліція є тим самим значенням що й бандит.
    Пару днів назад мій знайомий мав зустріти дружину з вокзалу пізно вечером (десь коло 22:00) вийшов з дому (на Новому Львові) прикурив сигаретку,пройшовши 100м.зустрів випившого незнайомця,який попросив прикурити,звичайно мій знайомий дав йому прикурити.Незнайомець в такому стані вирішив потеревенити.За кілька хвилин невідомо з якого темного кута, вийшло троє наших захисників правопорядку.Перше питання яке пролунало до незнайомця:"ви його знаєте",отримавши негативну відповідь,зразу почали звинувачувати в тому що знайомий хоче пограбувати п'яного перехошого.Незнайомець в цей час кудись непомітно зник,а міліціанти провели примусовий обшук на колючі і ріжущі предмети,витягуючи і кладучи все з кишень власноруч.Після півгодинного залякування і звинувачування,попросили дати їм на каву,хоча перед тим вже забрали в нього 100грн.Знайомий дав їм ще 50грн.після чого вони його відпустили. То кого нам боятися бандитів чи міліціонерів?

• Подобається Подобається x 7
  12. Locke

Locke невиправний реаліст

Однозначно!!!

І тих і інших, але часто буває, що ментів треба боятися більше. Бо їх більше, ніж бандитів. В деяких бандитів хоч існують певні "понятія", а в ментів як правило повний беспрєдєл.

• Подобається Подобається x 6
  13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не те щоб я не вірив. Просто дивно, а звідки він ще 50 гр витягнув, після обшуку?

14. Muchaco

Muchaco Well-Known Member

В нього було з собою 250 грн. 100 забрали,50 він дав сам на каву, 100 залишили. Чому не забрали всього, не знаю. На мою думку, по 50 грн. на брата їм вистачило.:)

• Подобається Подобається x 2
  15. консультант

"Дуже гарний" фільм про те. як наша міліція нас береже захищаючи демократію в Україні і в Одесі зокрема. Ганьба, встид і позор!
    Називається фільм "Депутат Марков б"є демонстрантів", а менти, як завжди особливо не напрягаються.о_О
    http://www.youtube.com/watch?v=Mn5XvXfMJt0

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 7
  17. tracking

tracking New Member

Ну як та у Львові новий начальник УБОЗу, у Харкові свого часу він ТАКОГО начудив!

18. sem41

sem41 Well-Known Member

То називається ротація кадрів :)))
    Мене теж завжди тішить, як знімають начальника (районної чи обласної) міліції, за службову невідповідність,чи халатність на межі злочинних дій, тощо. Через два-три місяці,а то і швидше, він займає точно таку ж посаду тільки в іншому регіоні України.

• Подобається Подобається x 1
  19. Jazz Bass

Jazz Bass Well-Known Member

Про Одесу ролік мені дуже знайомий.
    Міліція,це валаюче горе нашого суспільства!!!!!!!!!!1

20. Jazz Bass

Jazz Bass Well-Known Member

Якщо не вищуо_О

а де твій аватар? :)