Наша міліція нас береже..?

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Van Helsing, 3 тра 2008.

1. sergant42

sergant42 New Member

Я приватний підприемець і на власному досвіді знаю як так би мовити порядні налогові поліціянти та БЕПовці підіймають собі зарплатню.Кажу цілком сер*йозно,їм зовсім не треба платити зарплату,на іншомарки по 30 -40 000у.е. на яких вони під*їжджають тіпа для перевірки,за 1500 гр.в місяць не купиш.А скаржитися на них то марна справа,мент менту погони не зірве.Так що не моя жадібність мене загнала у тінь,щоб не платити податки а чуваки у погонах,гидке відчуття коли після сплати податку у бюджет для, в тому числі МВСників та інших доярів,воно заявляеться щоб допомогти ділити мої гроші.Хай Луценки наведуть порядок у своїй структурі тоді побачимо де світліше працювати.:ireful1::ireful1::ireful1:У мене коли починав справу легально доход був 500 гр.дояри приходили покращити свое фінансове становище,зараз я заробляю у багото разів більше(ніяких наркотіків чи тощо)інколи допомагаю дійсно бідним а не тим пацанам що плачуться на 1500гр.зараз не 1917-й р. і я не винен що ця гидота не вміє нічого кращого ніж у свісток дуть.

А от мені цікаво пани міністри та інші наші слуги,котрі живуть краще своїх господарів,читають наші писанки чи ні?:))):haha:

Я приватний підприемець і на власному досвіді знаю як так би мовити порядні налогові поліціянти та БЕПовці підіймають собі зарплатню.Кажу цілком сер*йозно,їм зовсім не треба платити зарплату,на іншомарки по 30 -40 000у.е. на яких вони під*їжджають тіпа для перевірки,за 1500 гр.в місяць не купиш.А скаржитися на них то марна справа,мент менту погони не зірве.Так що не моя жадібність мене загоняє у тінь,щоб не платити податки а чуваки у погонах,гидке відчуття коли після сплати податку у бюджет для, в тому числі МВСників та інших доярів,воно заявляеться щоб допомогти ділити мої гроші.Хай Луценки наведуть порядок у своїй структурі тоді побачимо де світліше працювати.:ireful1::ireful1::ireful1:

Останнє редагування модератором: 12 лют 2009
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Луценко призвал подчиненных готовиться к задержкам зарплат

Министр внутренних дел Украины Юрий Луценко заявляет о недовыполнении бюджета и призывает своих коллег морально готовиться к задержкам в выплате зарплат. Как сообщает "Коммерсант-Украина", об этом шла речь на закрытой части коллегии МВД, которая состоялась в пятницу.

"Между нами должен сказать, что выполнение нашего бюджета без спецфонда составит максимум 60%. Таможня все проваливает к чертовой матери. В этой ситуации мы должны быть морально готовы к тому, что зарплата может быть задержана", - заявил Ю.Луценко, выступая перед начальниками региональных управлений.

Министр также отметил, что в 2009 году у милиции не появится ни новых автомобилей, ни нового жилья, ни новой формы, а бензин придется покупать за счет спецфонда. "Мы из центра сделаем все возможное, а вы работайте у себя", - сказал он.

Также Ю.Луценко напомнил о штрафах нарушителям Правил дорожного движения. "Есть машины, на которых уже по 5 тыс.грн. висит, а они спокойно ездят. Особенно в маленьких городках, где все друг друга знают. Находите способы забирать наши деньги. На грани фола, но делайте. Там наши зарплаты", - подчеркнул он. (с)

Шухер, МЕНТИ ЙДУТЬ!

• Подобається Подобається x 4
  3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А что это за спецфонд, не тот ли куда раньше заставляли предпринимателей деньги сдавать?

• Подобається Подобається x 1
  4. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

А, шо гаишникам еще и зарплату платят?:blush:

• Подобається Подобається x 5
  5. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Тобто бийте (відбирайте гроші) так щоб на тілі нічого не залишалося? о_О

6. mxa

mxa Well-Known Member

Згадалося от в дитинстві був такий собі віршик на рос.: Наша милиция нас бережет, бесплатно катает, бесплатно стрижет :)

• Подобається Подобається x 2
  7. консультант

консультант Дуже важлива персона

В 70-их роках мене з другом мент врятував. Приблизно біля 23.00 на вул. Коперника у Львові мені були приставили ножа, вимагаючи гроші. Дай йому Боже здоров"я, якщо він ще живе.

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

в 90-му..на Коперніка нас схопили,посадили в "бобік",завезли на Миру1,зтовкли на квасне ябко..а потім викинули на вулицю..
    Помилились...:dntknw:
    правда,ми були вдячні..могли б і на три доби...
    А могли б і забити...

• Подобається Подобається x 10
  9. Daisy

Daisy Well-Known Member

За моїм чоловіком один їхав аж додому, бо він чоловіка підрізав, а той йому посигналив. Такий, весь з себе, вискочив з машини, посвідченням розмахує, що він на Мира працює... А я взяла блокнот і переписую його номера, він так скоренько замовчав, в машину, і поїхав. Я подзвонила до знайомої, щоб вона взнала що то за таке мудре, дала номер, марку машини. Передзвонює вона мені і питає, чи справді це та марка машини, бо під цим номером числиться запорожець. Наша міліція їздить на крадених авто.

• Подобається Подобається x 9
  10. bora

bora Well-Known Member

Це могла бути і не міліція. "Корочки" працівників внутрішніх органів можна купити, правда тут потрібні крім грошей ще й зв"язки.

11. Daisy

Daisy Well-Known Member

Та я все провірила, він справді працював на Мира.

• Подобається Подобається x 2
  12. mxa

mxa Well-Known Member

У мого двоюрідного брата була ситуація 1 в 1 з Daisy, але там був винен сам мент, брат просто попер незважаючи на нього а мент змушений був різко затормозити. Так річ у тому, що та паскуда, гналася десь хвилин 10 за братом, намагаючись його підрізати і зупинити, влаштував просто гонки якість. Неподалік від будинку йому це таки вдалося, і далі почались залякування, крики і дикі жести руками. Брат не з лякливих тому все минулося.

13. Daisy

Daisy Well-Known Member

Ще міліція і всякі провіряючі не люблять коли ви переписуєте номера машин і їхніх посвідчень, це треба робити так демонстративно, з блокнотом, щоб вони бачили;)

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

а ше як зробити фотку їх, відбитки пальців.... вони просто з розуму сходять від балдьожі.

• Подобається Подобається x 6
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Початок 90-х.
    Таке саме. Я йшов з роботи додому, переходив вулицю біля фонтану в центрі, раптом всі чомусь кругом мене почали втікати.... мене схопили і в бус і ше чоловік так з 15... після розмови з начальником відпустили.... але куртку порвали....

16. Daisy

Daisy Well-Known Member

Мені пацан цепочку хотів зірвати, порвав, але я не віддала, він навіть і не пробував втікати. Подзвонила в міліцію, а вони приїхали до мене додому... через півтора годинио_О

• Подобається Подобається x 3
  17. Romko

А мені..теж в приснопам’ятному 90-му раз мєнти не дали ніяк пива випити...
    Вийшов я з роботи,працював в Львівенергоналадці".на початку Шевченка...перейшов дорогу і зайшов в пивбар..там зразу...як йти на Краківський...
    Вяв си півлітрову баньочку..відійшов...а тут рейд...міліція лапає всіх і кидає в "воронок".
    Привезли в витверезник,там ьой..Кропива ніби сі писав,начальник зміни каже
    - А ти чо стоїш?
    Кажу,..тверезий..:dntknw:
    Дали трубку..сказали присісти..пальці перед собою..
    Та й каже,щоб валив звідти...
    Але пива я так і не випив!
    Сідаю на трамвай,їду вниз,але...хитрий....йду на Ярослава Мудрого.
    Тільки взяв си півлітрову баньочку з пивом..відійшов до стойки..під’їжджає той самий "воронок"...і знов везуть в витверезник..
    Там все повторюється(пива ж не встиг випити!).
    Я на третій раз з’їжджаю дві зупинки до трикотажки,заходжу в пивбар..і історія повторюється..
    Скінчилось все тим,що тотой Кропива зматюкав сержантів і мене повезли додому(я спереду,сержанти в стакані ззаду)..
    Виглядає як анігдот,але таки було!

• Подобається Подобається x 12
  18. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

В 2007 році сталась зі мною одна дуже не приємна ситуація. Відкрили кримінальну справу. От за деякий час дзвонять мені, що треба з'явитися на упізнання, але щоб я не заходила навіть в приміщення міліції(бо то небезпечно), а подзвонила на мобільний, щоб мене провели міліціонери. Я, наївна, надивилася фільмів, де на упізнаннях людина стоїть за затемненим склом....А мене привели,сказали стати в закутку, коли почую кроки, то виглядувати(мали його вести по тому коридору) потім стати біля вікна, щоб злегка у то вікно виглядувати (вікно виходило в подвір'я на балкон по якому мали вести його в туалет):crazy:. Коли я зробила всі ці процедури повернувся міліціонер запитав чи я його роздивилася. А як почув, що затримали вони не того (я його не упізнала), то сказав мені ще раз на нього подивитися. Але ж другий раз вони його в туалет вже не повели б! Тому...мені сказали пройти повз кабінет і так легесенько туди глянути...Того,кого мала я упізнавати посадили на стілець прямо навпроти дверей (змусили не повертитися і не ворушитися). Тобто я просто прийшла і впритул на нього подивилася.Ось як подбали про мою безпеку:good::crazy:

19. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

факти підтверджую, анекдот - визнаю.
    але вже тоді слід було задуматися :)

20. Romko

Тре було,факт...:cry:
    Ще раніше тре було...
    як обгадив перший раз пеленки..до чого негідний поступок...:sorry:
    Каюсь...дуже:sorry: