Наша міліція нас береже..?

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Van Helsing, 3 тра 2008.

1. harmony

harmony Well-Known Member

Яка може йти мова про чесних міліціонерів ? Для вступу в академію внутрішніх справ, в звичайні технікуми. престижні коледжі, університети і навіть духовну семинарію, чи академію, потрібні гроші та надійні канали, щоб ці гроші не пропали. Кругом повний анахранізм, а рядових ментів заставляють в цьому г... копатись, давати показники для статистики. Знаю одного пенсіонера МВС, який починав свою кар"єру від дільнничного і закінчив начальником слідчого відділу одного із райвідділів, так в нього зараз пенсія більше 5-ти тисяч гривень. Будучи при виконанні спромігся придбати кілька автомобілів, побудувати дачу і ще багато чого.
    Ще раз кажу - кругом повний бардак та анахронізм. Ніхто ні з ким не рахується, кожен дивиться якби когось на чомусь нагріти, а той, що родився рабом і паше, як раб, має ще досить високу ймовірність потрапити на зону, комусь і там потрібно бути... Теперішній міліціонер - це сирота, кинутий на призволяще, якому любий може набити морду в темному провулку і якщо не буде свідків, ніхто не буде покараний.

Останнє редагування: 17 жов 2008
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Мене раз покоробило: разом із бригадою оперів шукали домушників, які винесли мою апаратуру.
    Я возив їх і на затримання, і на обшуки, і в засідки, і на упізнання... і багато суто технічної роботи провів - такої, на якій вони не розумілися (наприклад, перехоплення та фіксацію дзвінків).
    Коротше, я їх і годував, і купляв картки поповнення. Можна сказати, здружилися. Їм було обіцяно 25% вартості знайденого.
    Ось разом взяли (маючи санкцію на обшук) одного перекупника (працював в охороні казіно на відеоспостереженні). Він показав, в кого стоїть мій телевізор (сам його й перепродав).
    Але його вивели у свідки та відпустили.
    І тут я зрозумів - вони, як весільні музиканти - "беруть і з батьків нареченого, і з батьків нареченої".
    І перед кожним нібито виконують свої зобов"язання.

Останнє редагування: 17 жов 2008
    • Подобається Подобається x 1
  3. harmony

harmony Well-Known Member

Якщо не візьмуть вони, то набагато більше візьмуть ті, хто буде після них. Це як на рибалці, ловиш і не знаєш, що клюне... Клюнуло і вдало підсік, починаєш відчувати, що там на гачку і яка подальша доля цього улову...

4. bora

bora Well-Known Member

До заголовку тре додати суддів і іже з ними...

Львівська Феміда відпускає грабіжників
    А що судді нема що за таке інкримінувати? На них вже нема управи?

5. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

бачила нині як Луценко "захищався" від сюжетів ТСН "жесть мундира"
    я думала він розумніший, хоч чуть-чуть розумніший... та де...:scratch_one-s_head:
    вів себе як брехливий політик, а не глава МВС

п.с. взагалі ні він, ні журналісти говорити спокійно не вміють

Останнє редагування: 30 лис 2008
    • Подобається Подобається x 3
  6. Багіра

Багіра Well-Known Member

якщо чесно, мене більше вразило не це, а те як журналіст себе з ним поводив... ніякої толерантності в спілкуванні!

7. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

вони обоє рябоє
    Луценко вирішив, що кращий захист це самому наїхати на ТСН
    а автор сюжетів і слова не сказав толком і виглядав перелякано

8. Locke

Locke невиправний реаліст

Якби ті злочинці "забашляли" ментам, то вони б їх відпустили самі, до суду. А так жаба давить, що відкупилися в іншому місці.

9. Iolup

Iolup Well-Known Member

Locke, якшо ви маєте на увазі Василя Пісного, то помиляєтесє. Василь хлоп то шо треба, хоть сам з Тернопільщини. І взагалі, при чім ту жаба, не всі менти такі як ви думаєте. Уявіт собі шо ментів нема, як би ви спали ?

10. Locke

Я ніколи (ну майже ніколи :) не кажу того, чого не знаю. Я мав справу з тим паном (чи хлопом то шо треба), був у нього на прийомі. Вже майже два роки тягнеться (а правильніше сказати зволікається, бо підкупили...) кримінальна справа, в якій я був потерпілим і отримав важкі тілесні ушкодження. Але мусора ту справу гальмують, до суду не доводять, зробили злочинця свідком?! А коли я на прийомі висловив недовіру слідчому і просив поміняти слідчого, то "хлоп той що треба" пригрозив мені : "якщо ти будеш рипатися, то ми притягнем тебе до відповідальності за наклеп на доблесну українську міліцію".
    Так що це мабуть ви помиляєтеся, бо видно ніколи не мали справ з міліцією. І, дай Вам Боже, щоби ніколи не мали!
    А на рахунок того, чи би я спав без ментів - думаю так само би спав, як тепер. Коли я пізно ввечері на безлюдній вулиці бачу поперед себе натовп випивших малолєток, то ще подумаю, чи перейти вулицю на іншу сторону чи ні, а коли бачу міліцейський патруль - переходжу однозначно. Притому, що я не п'ю, не вживаю наркоти, не маю незареєстрованої зброї, та взагалі ніколи в житті не притягувався навіть до адміністративної відповідальності. Бо знаю чим часто такі зустрічі з ментами закінчуються.

Останнє редагування: 2 гру 2008
    • Подобається Подобається x 4
  11. Iolup

Iolup Well-Known Member

То він мусів так казати, що не підривати престижфірми, але думаю шо потім той слідчий получив від нього. А чому не йдете до прокуратури, міліція їм підконтрольна. Візьміт доброго адвоката, бажано єврея і думаю всьо рішите. Ну звідки пан Василь може знати шо ви порядна людина ?

12. Locke

Я вже два рази звертався до міської прокуратури, два рази до обласної, писав до Луценка, до Генерального прокурора, маю адвоката - і все марно. Отримую відписки, вища інстанція передає нижчій і так аж до осіб, на яких скаржуся. Правда після кожної скарги прокуратура скасовує постанову слідчого про зупинення справи, але слідчий через тиждень знову зупиняє провадження. А до чого тут пану Василю знати чи я порядна людина. Я ж потерпілий у справі, мені було завдано тілесних ушкоджень, а не злочинцю. Від був цілим і неушкодженим.

• Подобається Подобається x 2
  13. Iolup

Iolup Well-Known Member

То шось дійсно нечисто. У всякому разі дякую за інформацію, але видите прокуратура хоть трохи інакше себе веде. Видно в міліції такой хтось взєв гроші, ні пан Василь, ні слідчий нічого зробити не можут. Цікаво якби взнати, хто той негідник...

14. Locke

Тут справа ось в чому. Той злочинець разом зі своїм адвокатом приходили до мене до лікарні подивитися наскільки я в поганому стані і відкрито заявили, що я не отримаю жодної матеріальної компенсації, бо гроші заплачені слідчому. І взагалі радили забути про справу. Слідчий після цього зволікав, відтворення на місці події провів через чотири (!!!) місяці і прискіпливо з точністю до метра вимагав пригадати як все трапилося. Навіть здорова людина не зможе мабуть все так точно пригадати через такий строк. Мою вимогу допитати свідка, який крім того також отримав легкі ушкодження, просто ігнорував. Цей свідок (потерпілий) сам бігав за ним два тижні поки слідчий "соізволіл" його допитати і направити на експертизу (коли його тілесні ушкодження вже були практично непомітними). Зі справою ознайомитися не дають- бо то таємниця слідства. Ось так.

15. Iolup

Iolup Well-Known Member

А ви знаєте, віддайте всьо на Боже і Бог дась кожному набагато ліпше ніж ви. Скажіт шо вас та справа вже не цікавит і провду вам кажу шо вони своє получут.

16. Locke

А Ви знаєте, я так і зробив. Але хіба це вихід зі становища?.. Якби ж це був тільки поодинокий випадок! Після того, що сталося, я почав цікавитися подібними випадками для того, щоби набути досвіду інших - як потрібно діяти і що робити. І Ви знаєте, то просто жах!!! Таких випадків у Львові, ну дуже багато і результат у них аналогічний. Тому і виникає таке риторичне питання - а чи потрібна нам ТАКА міліція взагалі? Не просто міліція, а ТАКА міліція!

17. Iolup

Iolup Well-Known Member

Шо поробиш... Люди без роботи і йдут в міліцію шо б якось вижити на світі, а про то шо вони повинні робити, не думают... Зато думают ті, хто робит на них, з яких стєгуют гроші в соціальний бюджет. Виходит шо багато з них дармоїди на горбі трудяг, яких навіть захистити не хочут за те шо їх годуют.

18. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

думаю чесних міліціонерів стільки ж як і чесних суддів в Україні - майже нема. до речі останній факт із арештом судді апеляційного суду у Львові на хабарі у 100тис.баксів красномовно свідчить що вся система корупційна: починаючи від ментів, яким можна заплатити, таких же корумпованих суддів і прокурорів.

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

та корупція є всюди... недавно була на лекції колишнього прокурора Нью-Йорка (він десь недавно був у Львові) То він сам казав, що і їм було дуже важко боротися з корупцією в верхах і що подолаи її практично неможливо...

20. skroma

skroma New Member

міліція

чесні міліціонери - це вимираючий вид homo sapiens! Я знав одного міліціонера, коли був лейтенантом - був простий хлоп! Тепер полковник:квартира, дача, нова машина, фірма на жінку, будує "скромний особняк" під Львовом!

а де твій аватар? :)