Наша міліція нас береже..?

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Van Helsing, 3 тра 2008.

1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Відповідь: Чи мають право на існування чесні міліціонери?

Коли о 3:00 ночі вам зателефонують шо є трупак бомжа десь в каналізації ... здогадайтеся , хто повинен буде його витягувати ? ))))

2. Locke

Locke невиправний реаліст

Як на мене - питання поставлено не зовсім коректно. Я думаю так: якщо міліціонер - то це повинно автоматично означати, що чесний. Якщо не чесний - то таких я називаю "мусора" (від рос. "мусор", сміття). Так от, міліціонерів у нас практично залишилися одиниці. Переважна більшість - мусора. За певну суму, причому часто досиить помірну, зроблять з винуватого - просто ангела і навпаки. І правди не добитися, навіть у найвищого їхнього керівництва. Бо, як відомо - ворон ворону око не виклює. Кажу з власного досвіду.

• Подобається Подобається x 2
  3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

санітари?

• Подобається Подобається x 1
  4. bora

bora Well-Known Member

Хм.НАВІТЬ?) не коректно?)
    Поставлю інакше - звідки гниє риба?
    Чи ще так - чи Ви будучи чесним, порядним керівником наберете собі непорядних підлеглих? Якщо буквально - наберете - але будете їх відсіювати коли про це дізнаєтеся.. у внутр. справах з точністю до навпаки..

5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Я там выше писал о сержанте с охраны. Так вот мой товарищ когда начал оформлять документы на пенсию с госслужбы узнал, что работа в охране не входит в стаж госслужбы!? Нормально, да? Мотивировка дебильная - они якобы получают зарплату как хозрасчетники! Хотя охраняемые обьекты платят не конкретному отделу, а в госбюджет, из которого служащие охраны получают мизерные зарплаты! А говорят, "умом РОССИЮ не понять..."(с). Украину вообще ничем понять невозможно! Вернее, власть нашу. Впрочем как и людей, которые такую власть терпят.

Додано через 2 хвилини
    З ким є договір у місцевої влади. Наприклад, у нас - гірничорятувальний загін.

6. Капітан

Капітан Well-Known Member

Залежно чого хочете добитися.
    З одного боку слідчий - це єліта міліції, "белая кость голубая кровь". А з іншого - це як і в інших міліціонерів - відсутність соцпакету, низька зарплата, прокурені обшарпані кабінети, лєвак у вигляді хабарів.
    Кар"єру зробити можна, але Ви самі повинні оцінити чи зможете і головне хочете цього. Психологічний злам на практичній роботі досить серйозний.
    З іншого боку... В нас колись працювала кобіта (вже на пенсії), майор запасу. З 20-и необхідних років вона пропрацювала тільки біля 5-и. Все інше - декрети, догляд за дитиною. Зарплата йде, звання теж. По суті - плюс державної служби :) Може і єдиний.

• Подобається Подобається x 5
  7. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

То певно в нас така мода пішла - свої слова в українській мові придумувати. Цілий новий правопис затвердили, де такі (на мою думку) глюки як инші (а не інші), иноді (а не іноді), їхати на авті (а не авто) і т. д.

8. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

неологізми та архаїзми ніхто не відміняв... [​IMG]

9. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Точно ніхто не відміняв.
    До речі, можна запустити нову гілку і кожен буде придумувати свої слова. Шо на то скажете,га?

10. alex

alex Well-Known Member

Конкретний заклик до дій?

Додано через 5 хвилин
    Як на мене,доки держава не обернеться обличчям до проблем силових відомств ні про які зміни в нашій країні не може йти й мови. Лише вони здатні навести лад. Усі заклики про боротьбу з корупцією тощо так і залишатимуться лише пустими балачками.

Як казав один мій знайомий "опер - это не профессия, это состояние души и свой взгляд на мир"

11. Оля

Оля Старожилка форуму

Дуже дякую за поради. Я ще буду добре думати!

12. spm1950

spm1950 Well-Known Member

Загляніть на сайт WWW.CRIPO.Com.UA де багато цікавого по цьому питанню.

13. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

якби люди самі б не пропонували хабаря, з давніх давен, якби наш менталітет був би іншого розвитку, якби, якби, якби.... то були б і міліціонери чесні і люди би відповідали за свої погрішності. але виникає питання чи нам це вигідно?

14. Ser tabu

Ser tabu _______________

трохи не так.

міліція - це озброєний орган виконавчох влади іт.д.

в цьому і різниця з поліцією ;)

про БНОН взагалі нічого говорити не хочу)))))))))))))))))))))))а то піде один мат.

15. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

неа,є!!!! Подивіться серіал "наша Rossia"-там є працівник ГИБДД-такий чесний,аж світиться німб:)

16. bora

bora Well-Known Member

По-окремості - здається що так, вигідно, бо будь-який грішок можемо за гроші залагодити, суспільству - ні, бо хтось має гроші тільки на один грішок, а хтось - і на просування наркотиків, і на торгівлю людьми, на все, що заманеться. Хто хотітиме далі в такій країні жити?

17. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

кого ви маєте на увазі під словом ВОНИ??? державу?
    ні! починати треба з нас,з кожного громадянина...
    або діяти по методу шибениці!не пам'ятаю,в якій книжці,було написано як колись наводив один мудрий правитель порядок(здається,П.Коєльйо "дьявол и сеньорита прим" книга) -посередині міста ставив шибенецю-і хто порушував зако чи порядок-одразу на ешафот! звичайно-не була повішана жодна людина,але сама шибениця тримала людей у страху перед карою і був порядок у місті!
    а наші знають-що їм за свій злочин ніц не буде або відкупляться.

Додано через 2 хвилини
    до речі,за спостереженням М.Задорнова,-міліція-походить з двох слів "милые лица",що потім було скорочене до слова "міліція":)

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Варто було б ввести суд присяжних в Україні вже давно, нє? Хоч якийсь початок би був.

19. Капітан

Капітан Well-Known Member

Ага, взятку бы пришлось платить не одному судье, а целой толпе :) Профессия "вор" стала бы не такой рентабельной...

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Іронія іронією, але 10-14 присяжних підкупити тяжче чим одного суддю. Крім того не всі продаються навіть в Україні. Без сумніву це всі зразу проблеми не вирішить.

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)