Нас із вами зображають як “бандерівців з обрізом”

Discussion in 'Львівська газета' started by gazeta, Jan 1, 1970.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Нас із вами зображають як “бандерівців з обрізом”

Придурків, дійсно, ніколи і ніде не бракувало, але складається дуже прикре враження. Княжна, бачили що пише, дивиться Росія очима голубих екранів "боєвиє сводкі".
    Центральні канали лякають уважаємих зрітєлєй не пташиним грипом, не СНІДом, вже й не грузинським вином.
    Найстрашніше і найголовніше, після бойкоту естонських товарів (на святе бронзове замахнулися), за версією російських ЗМІ - оранжевая чума! Скоро окопи рити почнуть біля Зьорнова.
    Чи Ви, Полковнику теж вбачаєте в цьому дрібниці "хозяйствующіх об'єктов"? Не в Кремлі і околицях "хозяйствующіх", а ТАК... шпана: придурок Лєонтьєв, придурок Кісєльов, придурок Соловйоб... далі по списку (ведучих політпросвітницьких програм от російского інформбюро ОРТ, НТВ, РТР)?

• Подобається Подобається x 1
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Допис від Полковник
    Ну, какая истерия? наверное и у вас разных придурков в СМИ хватает. Ребята бабки зарабатывают - вот и весь секрет.
    [/quote]

от власне. Все вирішують бабки і придурки.
    Ми зі своїми придурками стараємось боротися. Зокрема і у коментарях на цьому форумі.
    А що робите ВИ щоб нейтралізувати Своїх придурків?

Тому маю до Вас цілком конкретну пропозицію: ви займаєтесь своїми придурками, а Ми - своїми.
    Гаразд?[/quote]

Гаразд! Я вашими никогда и не занимался, да и своими, честно говоря, тоже. Но Вам мешать не буду. Занимайтесь придурками какими хотите - на выбор!

3. OldMan

OldMan Well-Known Member

Я прозрачно намекнул, что приличные люди не коверкают ников. Странно, что Вы этого не поняли.
    И, кстати, что приятно выделяет этот форум, все его участники не коверкают ников.
    Странно, что Вы этого не знали.
    Я запомню, что засранец (укр) = недоросль (рус).
    Нисколько не озабочивался этимологией неологизма. К чему Вы это?
    Впрочем, удивлён, что господин ghost так хорошо понимает господина Мо&росіянина. Такая душевная близость может вызывать даже зависть. У некоторых.
    В свою очередь порекомендую Вам язык ассемблера для ЕС.

4. OldMan

OldMan Well-Known Member

И не думал. Я ведь не могу выступать от имени Украины.
    Не хочу прослыть узурпатором.
    Узурпаторов у нас не любят.

5. Відповідь: Нас із вами зображають як “бандерівців з обрізом”

Что это было? :)

Прикольно. Эти смелые, но скромные :) (и только потому безымянные, и совсем неузнаваемые :D) последние герои уж так убедительно противопоставляют себя "невсранцу", что и сомнения не закрадывается, в том, что они-то - не "невсранцы", а натуральные и заслуженные... ("не" плюс "не-" - двойное отрицание, стало быть...) не "недоросли" (рос). :D

В статье:
    Некоторые подают. Убедительные.

6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Цитата зі статті
    Дехто все ж таки робить, і таких ставатиме все більше, особливо тоді коли НАТО назавжди розвіє надію Росії злапати Україну. І тоді коли роботодавці будуть вимушені на основі закону вимагати знання державної мови за допомогою штрафів. Гроші - міра всьому! Тоді і ЗМІ будуть українською мовою і кінострічки, бо фінансування з Росії відімре. І не треба тут про газ та нафту. Вистачить грошей на це, особливо коли порахувати надходження у бюджет за рахунок штрафів за незнання мови.:):D :D :D

Не кажіть що процес йде повільно. Останні події є прикладом обурення українців. Як би Азаров не був такий упертий козел, вивчив укр. мову, хто знає, мо не виглядав би в очах українців таким відвертим ворогом, не дивились би на нього так прискіпливо. Тобто видає таких мова, нє?

а де твій аватар? :)