Народний ресторан "МВФ" (міжнародний вареничний фонд) тел.2726096

Тема у розділі 'Ресторанна критика', створена користувачем MEFIS100, 10 січ 2009.

1. pelagiya

pelagiya Active Member

зайшли, спробували, розчарувалися...
    друже, якщо у Вашому ресторані невисокі ціни, то ІМХО це ще не привіт годувати гостей глевкими варениками. більше уваги до кухні, панове, тоді від голодних і спраглих клієнтів відбою не буде. я обожнюю вареники, особливо з ягодами, але ваші мене не вразили.
    не завадило б і більше простору в самому приміщенні - якось невдобно підпирати спиною сусіда. може варто меблі замінити на менш масивні? книжечка меню вийшла бадьора, чого не скажу про інтерєр - він жахає своєю еклектикою.
    єдина перевага - справді дешево, мого хлопця цифра у рахунку щиро потішила )))...

нема вареників з чорницями. не вродила того року чорниця у львові

Останнє редагування модератором: 4 лют 2009
    • Подобається Подобається x 4
  2. Багіра

Багіра Well-Known Member

я застала тілько в наступний день після відкриття..

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Я вчора "застав"... :tongue::tongue::tongue:

• Подобається Подобається x 1
  4. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

я нині була там, ми зайшли, бо дуже зголодніли під час прогулянки по Львову. То були вареники і з чорницями, і з вишнями. Я з'їла 5 одних і 5 других. Мені було смачно, але щоб я дуже наїлась - це ні. Швидше ніби десерт якийсь їла. Що не кажи, а в жодному барі не наїшся так, як дома. Я домашніх маминих вареників якби з'їла 10 штук, то напевне би лопнула :))
    Сподобався інтер'єр і ціни на вареники. І те, що не накурено.

• Подобається Подобається x 6
  5. Багіра

Багіра Well-Known Member

я теж сьогодні приходила погамати... файно.. і тісто вже файне:) завтра приведу подругу, як сподобається - буде там День народження святкувати.

• Подобається Подобається x 5
  6. u.businka

u.businka Active Member

Всім привіт!!! Поновлю нумер в МВФ - 2726096. Про обід. Наші обідні гості, вочевидь, дуже зайняті люди, тому довго не обідають. Для Вас завши знайдемо місце, або телефоном мона замовити. Також доставимо обід до Вас, якщо не дуже далеко)))

7. levandivka

А мобільного нема? ;) З міста зручніше дзвонити на мобілку (для народу).

8. u.businka

u.businka Active Member

наразі - на жаль нема, але ми розглянемо пропозицію барної безлімітки. Білайн згодиться?

9. levandivka

ІМХО, народові Лайф і К-Стар ближче.:)))

• Подобається Подобається x 3
  10. u.businka

u.businka Active Member

так на то вона і безлімітка - передзвонимо)))

• Подобається Подобається x 5
  11. u.businka

u.businka Active Member

або просто мені у скриньку надсилайте - u.businka@gmail.com

12. Toha

Toha Active Member

Був сьогодні. Вареники стали кращі :good: Але ціни підросли, а знижка по дисконтній карточці зменшилася з 10% до 5% :pardon: Поки що забігати на обід можна :)

13. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Наскільки збільшились?

14. u.businka

u.businka Active Member

Не на всі позиції. на вареники пельмені - до десяти копійок, дещо на млинці. Основні страви і алкоголь лишили без змін. Як казала моя вчителька англійської : "мус - великий пан". якщо серед форумлян є люди, які бувають на продуктових ринках - вони нас не осудять. Підняття цін є неприємністю, яку , деколи, тре буде впроваджувати.

15. levandivka

Народ!
    Підтягуємося в Народний Ресторан на хворумівку!

• Подобається Подобається x 3
  16. mamatu

mamatu Well-Known Member

:sad: не мозю: малий все спить да спить, а потім вже темно й страшно буде. :D

17. levandivka

Шепніть на вушко, що тут є вареники з чорницею... ;)

• Подобається Подобається x 6
  18. Expaw

Expaw Member

Змушений дати негативні відгуки, сьогодні заходив просто жах, по-перше раніше мені давали анкету на дисконтну карту і сказали скоро дадуть, сьогодні сказали що вони ці картки роздали, причому всім хто коли зайшов на той момент коли вони були навіть тим хто не писав анкет і більше карток не буде, тоді навіщо я заповнював ту анкету :n:
    2. Замовили вареники з картоплею і м’ясом, офіціантка це записала, в результаті принесли вареники з картоплею о_О ну то добре нехай буває. Хоча взагалі офіціантка була неуважна, неакуратна все з рук падало.
    3. Замовили Ягідний сорбент.... пройшло десь 20-25 хвилин нічого не принесли, я вже розлючений сказав давайте рахунок і офіціантка тільки згадала про той сорбент я вже нічого не хотів, розрахувався і пішов, взагалі дуже несподобалось обслуговування :n::n::n:
    Зараз бажання ще раз туди піти немає

• Подобається Подобається x 2
  19. А мені там сподобалось! Приємна атмосфера, гарна музика і досить таки смачні вареники! До речі були і з чорницею, смакота! Як на мене хороша ідея закладу, побільше було б у Львові таких цільових заклкдів, які мають свою ізюминку. Єдине, що дівчата офіціантки не дуже уважні, але може то далась в знаки втома. Обов'язково зайду ще!

• Подобається Подобається x 2
  20. levandivka

Гм-м-м...
    А що ж Ви хотіли? Прийшли б не за місяць після здачі анкети, а за рік - Вас і не згадали б... Я ТАК розумію, дисконт дається ПОСТІЙНИМ відвідувачам. :)

В святковий недільний день? Все падало? Вважаєте неподобством?
    Ми на форумівці коли сиділи - теж дівчата з ніг збилися: вільних місць немає, асортимент поповнюється/вичерпується "в реальному часі" (ручками ж ліплять, не "Макдональдс", панімаіш).

• Подобається Подобається x 15
а де твій аватар? :)