Народний ресторан "МВФ" (міжнародний вареничний фонд) тел.2726096

Тема у розділі 'Ресторанна критика', створена користувачем MEFIS100, 10 січ 2009.

1. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

куди вам ще плюс поставити?
    хочу :)

• Подобається Подобається x 2
  2. Mariya

Mariya Well-Known Member

Угу, так і запишемо, я вже не молода, а жінка років 30. В чорну книжку.

• Подобається Подобається x 9
  3. Vetta

Vetta Well-Known Member

молоді то малось на увазі дівчатка років від 18....переважно всюди такі і обслуговують ))

• Подобається Подобається x 1
  4. syavych

syavych копач

А вареники з кожним днем все менші... менші...
    Криза?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 7
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Може то оптичне..? :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 3
  6. syavych

syavych копач

Кажете пиво менше розбавляти стали?

7. levandivka

Та треба зайти, провести дегустацію. (тиждень не був)

8. hrobak

hrobak Well-Known Member

ну шо вам сказать...
    офіціянти нормальні, правда замість принести фляшку пива і два бокали принесли два бокали пива і наполягали на тому, шо ми так і замовили... наступного разу як буду зліша то посварюся...
    поїхали далі. гарнір без основної страви не приготувати це нонсенс, не можу зрозуміти чим ви керуєтесь коли встановлюєте такі правила. може тут вже про то писалося, просто як завше не маю можливості перечитати все, тоді (якщо не важко) просто зацитуйте допис з обґрунтуванням вашої позиції з цього питання.
    інтер"єр загалом досить милий, але якось не клеїться воно все докупи, таке враження, що забракло або грошей або часу зробити все в одному стилі. бо смаку точно не могло забракнути - суджу з Бамбетлів.
    бомбезні цукернички :)
    досить файна музика.
    працюєте до 23ї, а не до 22ї, що теж незле.
    і величезне обурення з приводу відсутності Микулинецького. просто настільки величезне, що йому нема меж, ех ви....:frown:

9. levandivka

Фігня, що Микулинецького... От "Старого міста" нема - бардак! :)))

10. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

думаю, в самий раз - лайнути Садового :) і міськраду :)
    певно, то вони все пиво там вижлуктали :)

• Подобається Подобається x 1
  11. hrobak

hrobak Well-Known Member

Старе місто, як, зрештою, все пиво від ППБ, припинило бути пивом вже через півроку-рік від початку виробництва. біда, що нашим так званим бізнесменам важливе бабло, і вони мали десь якість того, що продають..

до речі, Микулинецьке теж починає бути не ідеальне, але воно наразі як мінімум в половині випадків виправдовує сподівання на нормальне пиво.

12. smbds

smbds Well-Known Member

Непогана кнайпа. Добрі вареники, гарні салатки та гербата. Після "Антикризової кнайпи" - відчуття затишку і навіть певної кляси :) Special thanks за Медову з перцем - у холодригу минулої неділі було вельми "в тему". Нерозведена - засвідчую :)

• Подобається Подобається x 7
  13. hrobak

hrobak Well-Known Member

ггг, після Антикризової незатишно буде хіба в тих кнайпах шо по дорозі на вокзал. в 3й ночі. взимку. :)

14. Начилась, не втрималась : зайшла:)
    Не було світла, зате були варенички з афинами (тою що чорниця). Смакота-чесно:good:
    Крім нас був занятий тільки один столик, але і без того вистачило: персонаж рипів по телефону,як недорізана свиня, а його супутниця пахкала шо зварйована...
    Інтерьєр заімпонував, на бамбетлі кидала заздрісно-шкодні погляди. А дівчатка-кельнерші і справді не зосереджені на клієнті. Мож*, закохані?;)

• Подобається Подобається x 6
  15. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Ходили вчора підкріплятися. Взяли пельмешки і на десерт хотіли солодкі вареники. але нам сказала, що не менше десяти :sad: Навіщо писати в меню, що вони продаються поштучно, якщо насправді це не так. Якщо ви ввели таке правило, то напишіть це в меню, і ніхто не буде задавати питань. Ми таки вмовили, щоб нам зварили 5 з вишнями і 5 з чорницями і зарахували за одну порцію, але це не діло.

16. Iriska

Iriska Well-Known Member

Так ціна буде виглядати не дуже смачно... Психологічний фактор...
    Стосовно гарнір без м*єса ніяк... Дуже негативне ставлення до таких моментів... Вперше зустріла таке в Дрогобичі в кафе, зла була як дідько... Питання... А якщо я вегетаріанка яка хоче картоплі, що мені робити? Звісно я не вегетаріанка, але м*ясного в закладах громадського харчування не люблю замовляти, хіба якісь нові смаковинки, аби спробувати, але то буває дуже рідко... То навіщо таке робити?

• Подобається Подобається x 8
  17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У нашій інститутській їдальні теж таке ввели.

• Подобається Подобається x 6
  18. Kasia

Kasia Well-Known Member

ну не буду спорити, але на мою думку, гарнір на те і є гарнір. основну страву можна замовити без гарніру , а навпаки- ні. і це нормально. тому що якщо в меню є ОКРЕМА страва картопля фрі чи там рис - то прошу, а як написано гарнір- значить так і має бути.
    просто у ресторанах високого класу, є спеціально розроблено меню вегетаріанське чи пісне.
    думаю , щоб зїсти сам гарнір, то реально хіба в піцеріях чи Макдональдсі.

19. Iriska

Iriska Well-Known Member

Я би вже там не їла... А як же свобода вибору?
    Ні... це щонайменше не правильно, я розумію, що у зв*язку з кризою всі методи хороші, і закуплене м*ясо таки треба втюхати, бо справді втюхування і нав*язування... Ще не вистачало, щоб на базарах і в магазинах зробили такі комплекси під гаслом "З думкою про Вас і Ваше здорове харчування"...
    Та ні... якраз не так багато кафе з такими обмеженнями, на щастя...
    На скільки я розумію МВФ не позиціонується як ресторан високого класу... Тому троха недоречно...

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

так я з вами згідна, що це не є ресторна високого класу.
    я написала загалом.

а де твій аватар? :)