Народні ремесла

Тема у розділі 'Мистецтво', створена користувачем Dimokl, 13 лип 2009.

1. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

А тут не планувалося, що будуть тільки мої роботи! А роботи усіх форумчан. Читайте перший пост. Але, на жаль, тема мало підтримується іншими форумчанами.
    Колись виготовлення різноманітних іграшок з дерава було народне ремесло, зараз занепало.

• Подобається Подобається x 4
  2. victorys

victorys позитивчик :)

Дімокл, знайшла ось таке на просторах нету, про вас подумалось, підкину ідейку ;)

• Подобається Подобається x 13
  3. Бокал буде випадати, якщо трохи хитнути.

• Подобається Подобається x 2
  4. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Перед трапезою, думаю, що не випаде, а от після.... :haha:))))))) побити можна все... навіть алюмінієві кастрюлі на кухні :haha:))))))))

• Подобається Подобається x 3
  5. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Мій новий шедеврик і перша робота в цьому жанрі! Досі нічого не робив з колесами!

• Подобається Подобається x 12
  6. Lacy

Lacy Well-Known Member

Оказывается, моё хобби(изготовление украшений из бисера) можно отнести к народным ремёслам. Похвастаюсь немного.
    Комплект "Шоколад со сливками"

Жгут "Джинсовое очарование"

Лариат "Белое рождество"

Колье "Викторианское"

Комплект "Маргарита"

• Подобається Подобається x 16
  7. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

• Подобається Подобається x 15
  8. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 5
  9. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Народу в темці більшає, це не може не тішити! :)

Hyligan Робота, звичайно, цікава але якби це ще була ваша робота, то ціни б їй не було. А з нету в тему можна накидати всього і дофіга, лишень стімпанк чого вартує. Але питання чи воно сюди пасує?

• Подобається Подобається x 6
  10. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Ледь не забув! Запрошую усіх в гості! Наразі тільки віртуально. Хоча... якщо будете у Львові :haha:)))) і якщо цікаво, то можна завітати справді в гості! :) Лише треба знати, що живу я на краю світу - вул Польовій! :)
    Наразі ж побувати у мене можна завітавши сюдивово
    http://www.youtube.com/watch?v=86OjYiVBd6U

Останнє редагування модератором: 13 січ 2011
    • Подобається Подобається x 13
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ось народні ремесла, а не сувенірщина

• Подобається Подобається x 1
  12. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Хай так, сперечатися не хочу! Але це перш за все робота зроблена своїми руками і, мені здається, це заслуговує хоач б на мінімальну повагу! Бо це щось оригінальне і не китайське г..но, яким зараз і Франківщина забита.

Дивує мене і оце Ваше зневажливе "сувенірщина"! Тим паче, що так виглядає, що ось це народне мистецтво, що Ви демонструєте, витягнене з нету, а не зроблене особисто Вами! Сорі, але так може говорити про майстра людина, яка сама ніх..ра не зробила.

• Подобається Подобається x 12
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я майстер по художній шкірі, закінчив коледж декоративно-прикладного мистецтва в Косові (який зараз інститут).

• Подобається Подобається x 1
  14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАК ті вироби зі шкіри москаля?

---------- Додано в 14:57 ---------- Попередній допис був написаний в 14:26 ----------

Тю...
    А це?

---------- Додано в 15:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:57 ----------

Та йой...
    Наявність брил у руках - не гарантія наявності голови.

• Подобається Подобається x 9
  15. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Ну тоді би мали якусь елементарну повагу до інших.
    Якщо Ви вже майстер, то чому не виставляєте тут свої роботи? Давайте разом робити тему цікавою!

• Подобається Подобається x 8
  16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Звиняйте, не зараз. Вибув майстер з теми. Може пізніше, коли остигне, налаштується на розмови по темі..

• Подобається Подобається x 4
  17. Peri

Peri Well-Known Member

Маю щастя і велике задоволення тримати у руках твори Дімокла.Вони сповінені такою позитивною енергетикою,що здатні підняти настрій.:)А сам майстер - чудова,душевна і надзвичайно доброзичлива людина.
    +10000!
    Хай у новому році буде багато нових ідей і не буде заздрісників!:give_rose:

• Подобається Подобається x 9
  18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Підписуюсь під кожною буквочкою! Я стала щасливою власницею двох дерев'яних ангеликів, які помандрують до Польщі і будуть мене тішити та зігрівати! :) Енергетика дерева плюс енергетика майстра дуже відчутна. Я після зустрічі з Дімоклом ще довго посміхалась :shy:
    Нехай хтось і вважає ці вироби сувенірами, та магазинні сувеніри не приносять стільки щастя. Все геніальне - просте :)

• Подобається Подобається x 10
  19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Саме магазинне,зроблене на поток і є сувенірщина,а це НАРОДНЕ ремесло де кожний виріб є ексклюзивом,зроблений з душею і неповторний .

• Подобається Подобається x 7
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Про художню цінність і неповторність я нічого не говорив. Лише про термінологію. Народні ремесла зберігають традиційні мотиви, серед них немає крокодилів і паровозів. Ось і все. Все решту - сувенірні вироби, чи авторський дизайн, чи скульптура по дереву, чи ще якось.

а де твій аватар? :)