А тут не планувалося, що будуть тільки мої роботи! А роботи усіх форумчан. Читайте перший пост. Але, на жаль, тема мало підтримується іншими форумчанами. Колись виготовлення різноманітних іграшок з дерава було народне ремесло, зараз занепало.
Перед трапезою, думаю, що не випаде, а от після.... ))))))) побити можна все... навіть алюмінієві кастрюлі на кухні ))))))))
Оказывается, моё хобби(изготовление украшений из бисера) можно отнести к народным ремёслам. Похвастаюсь немного. Комплект "Шоколад со сливками" Жгут "Джинсовое очарование" Лариат "Белое рождество" Колье "Викторианское" Комплект "Маргарита"
Похвалюсь, нарешті довишивала сорочку дочці Сорочку сину вишивала на останній дзвоник http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?p=765948#post765948
Народу в темці більшає, це не може не тішити! Hyligan Робота, звичайно, цікава але якби це ще була ваша робота, то ціни б їй не було. А з нету в тему можна накидати всього і дофіга, лишень стімпанк чого вартує. Але питання чи воно сюди пасує?
Ледь не забув! Запрошую усіх в гості! Наразі тільки віртуально. Хоча... якщо будете у Львові )))) і якщо цікаво, то можна завітати справді в гості! Лише треба знати, що живу я на краю світу - вул Польовій! Наразі ж побувати у мене можна завітавши сюдивово http://www.youtube.com/watch?v=86OjYiVBd6U
Хай так, сперечатися не хочу! Але це перш за все робота зроблена своїми руками і, мені здається, це заслуговує хоач б на мінімальну повагу! Бо це щось оригінальне і не китайське г..но, яким зараз і Франківщина забита. Дивує мене і оце Ваше зневажливе "сувенірщина"! Тим паче, що так виглядає, що ось це народне мистецтво, що Ви демонструєте, витягнене з нету, а не зроблене особисто Вами! Сорі, але так може говорити про майстра людина, яка сама ніх..ра не зробила.
Я майстер по художній шкірі, закінчив коледж декоративно-прикладного мистецтва в Косові (який зараз інститут).
ТАК ті вироби зі шкіри москаля? ---------- Додано в 14:57 ---------- Попередній допис був написаний в 14:26 ---------- Тю... А це? ---------- Додано в 15:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:57 ---------- Та йой... Наявність брил у руках - не гарантія наявності голови.
Ну тоді би мали якусь елементарну повагу до інших. Якщо Ви вже майстер, то чому не виставляєте тут свої роботи? Давайте разом робити тему цікавою!
Звиняйте, не зараз. Вибув майстер з теми. Може пізніше, коли остигне, налаштується на розмови по темі..
Маю щастя і велике задоволення тримати у руках твори Дімокла.Вони сповінені такою позитивною енергетикою,що здатні підняти настрій.А сам майстер - чудова,душевна і надзвичайно доброзичлива людина. +10000! Хай у новому році буде багато нових ідей і не буде заздрісників!
Підписуюсь під кожною буквочкою! Я стала щасливою власницею двох дерев'яних ангеликів, які помандрують до Польщі і будуть мене тішити та зігрівати! Енергетика дерева плюс енергетика майстра дуже відчутна. Я після зустрічі з Дімоклом ще довго посміхалась :shy: Нехай хтось і вважає ці вироби сувенірами, та магазинні сувеніри не приносять стільки щастя. Все геніальне - просте
Саме магазинне,зроблене на поток і є сувенірщина,а це НАРОДНЕ ремесло де кожний виріб є ексклюзивом,зроблений з душею і неповторний .
Про художню цінність і неповторність я нічого не говорив. Лише про термінологію. Народні ремесла зберігають традиційні мотиви, серед них немає крокодилів і паровозів. Ось і все. Все решту - сувенірні вироби, чи авторський дизайн, чи скульптура по дереву, чи ще якось.