У нас соми не водяться, але... колись спіймав 5 кг щуку засушив її голову з розявленою пащею. Потім пащу приклеїв до гарненької деревяної дощечки, у пащу вствив патрон і вкрутив лямпочку. Придбав з лози абажурчик і зробив настільну лампу. Голову щуки покрив лаком. Очі вставив пласмасові. На жаль, лямпа до цього часу недожила. Маю хорошого молодшого братика, якого все дуже цікавило, а нодте те, як все влаштовано, як працюють механізми, а що найголовніше, як його розібрати.
Ну нашо то, вам вже дуже добре пояснила Бойцовая Рибка! Так би мовити мистецтво заради мистецтва. Во як. А з тим у мене всьо ого-го! не знаю, я такого раніше не видів. Бо ще був далеко від Львова і не чув що таке той інтернет,і компутер. Тєлєвізор... да тєлєвізор був... І радіво! А коли висохла паща, виникла ідея - реалізував.
Смачні гризунки для дітей! Розмір - зручний для маленьких ручок і ротиків! пісі. Мабуть, би зайняли достойне місце на ялинці, якби їх покрити червоною, жовтою, фарбами і золотим або срібним блиском... просто з балончиків.
Композиція "Корова в лісі" Корова вирізана з серединки яблучка! Просто прикольний ракурс. Композиція "Корова і добрий привид". Ось такий добрий і "улибающийся"
От я недогадлива! Вже подумала, що у Львові виростили новий сорт яблук (правда, що дивного - особливий сорт кави ж десь беруть).
Satkur, якшо вам не важко, опишіть будь-ласка ваші роботи. З чого вони зроблені (глина, пластилін), ви їх ліпили чи різьбили в чомусь і що вони представляють? Мені вони чомусь нагадують якісь таки древні статуетки яким віддавали честь африканські племена