Ось що вдалося зробити з тих запасів, що мав! Коник в япках! Для надійного кріплення палка прикручується за допомогою шпильки до голови скакуна! А на кінці палки, є ще хвостик А ще такий файнезний стільчик
Ааа, просто чудо!!! Бажаю вам, щоб "невизначений термін припинення виготовлення іграшок" пошвидше скінчився і ви знову тішили нас такими чудовими, теплими і, головне, живими іграшками.
Нда... сам цього дуже сильно бажаю, тим паче, що маю кілька файних задумів, які сподіваюся будуть успішними
Мені все сподобалось. А можна мені вкрасти в вас пару песеків? А місце - то ж маленькі вироби. От як шафу робити чи стіл на кухню - то так, треба і місце, і не піляти ж пилкою.... Кування мені теж подобаєтся, але кхем.... сил не вистарчає Спробувала зробити, вийшла одна змійка ---------- Додано в 21:28 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ---------- Dzeko дуже шкода, що пішов... СТІЛЬКИ запитань в роботах зі шкірою, а навчитись нема в кого..... І от ще б зв"язатись з кимось з Гавареччини, повчитись робити чорні глечики....
Dimokl, ви таки пропали надовго, а так хочеться знову полюбуватись вашими забавками! Щоб гілка не запропастилась надто далеко, покажу подарунок, який я отримала. Може цей ангел надихне вас і ваші обставини
Бо хоча грива має кольори прапору, лев на відміну від людей затямив, що це сонце на небі, а не навпаки, як у державному прапорі. Просто символ-перевертень якийсь! ---------- Додано в 16:19 ---------- Попередній допис був написаний в 16:15 ---------- Зараз тільки допгледів, що кольори гриви це блакитний та жовтий, а прапор бо синьо-жовтий! Старішаю, відтінки все гірше розрізняю...
Всім доброго вечора, учасники форуму, порадьте, будь ласка: до мене в серпні приїжджає знайома з півдня України. Хоче походити на майстер-класи з ремесел. Які саме - не вказує, але я так зрозуміла, що їй були б цікаві ті, які вона зможе відвідати лише у Львові: кукли-мотанки, гончарство, писанкарство, ковальство... Порадьте, куди можна звернутись, хто їх організовує або проводить в індивідуальному режимі. Дякую за поради.
Сині, і не дуже, козли! У звязку із втратою станків та інструментів, повертаюся до виготовлення фігурок, з яких, власне все і розпочалося 7 р тому.
Подивіться тут, може це вас зацікавить. https://www.facebook.com/buyukrainiancom/timeline?ref=page_internal Особливо сподобався кінь та табуретка з Генріхом. Такі речі люди на заході люблять. Деревяні речі тут дорогі і рахуються одним з найкращих матерiaлів для дитячих іграшок .