"Лускунчик" Зроблений для розколювання волоський горіхів, ліщини та фундука! При цьому зерно залишається цілим, а лушпайки не розлітаються по всій хаті! Крім того чудова іграшка для дитини: у віці 1-2 роки просто стукати, у віці від 3-4 років - море щастя, від того що самостійно може розколоти горіх! )
Кабріолет! Признаюся чесно - це лише маленька частинка від оного дуже цікавого транспортного засобу! Якого я вам покажу завтра Або післязавтра
Доброго вечора шановне панство.Ось знайшов гарний Львівський форум вирішив долучитися.Займаюсь ковкою скоріше як хобі кую переважно для себе хоть частину продаю.Ось деякі мої роботи хотілось би почути відгуки (бажано критичні)це допомагає в подальшому розвитку.\ вибачте фото не дуже на мобілку.
Лампи гарні але напевно якщо надворі то треба щоб кріпилося на електричну коробку.Тобто кріплення щоб пасувало
На любителя подібної тематики, але нічого так. Можливо, я б хотіла більше дрібніших деталей, якогось ажуру. А інші "звірятка" бувають?
Невже Ви не бачите, що людина в процесі незакінченого ремонту. Оті пташки - то врємянка. Прийде час, їх закріплять по людськи і дроти сховають в коробки. Остання пташка - взагалі шедевр. Я навіть засумнівався, чи то сучасна робота... Офігенно!
Ви праві повісив де було місце. Стараюсь робити під старовину.Орла робив дивлячись на старовинні ескізи німецької ковки.
Христос воскрес. ось наднях закінчив ---------- Додано в 18:15 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ---------- в сосіда на хаті ініціали на ліхтарі його
Привіт друзі! Маю вас повідомити, що нових моїх виробів у цій темі не буде! Ну може декілька останніх цікавих робіт, що виготовив від початку 2013 року виставлю. І то як буду мати настрій Річ у тім, що припиняю на невизначений термін виготовлення іграшок. Причина банальна - переїзд уже у власну квартиру, де не зовсім є можливості для такої діяльності. Дуже сподіваюся, що тему активно поповнюватимуть інші автори.