Слів немає, які приємні речі! Коли я була маленькою, мені батько теж зробив ляльковий будиночок, з простого ящичка для посилок, без передньої стінки. Якість була, звичайно, не така, як у Вас, але я його дуже любила. В ньому була навіть маленька лампочка з кишенькового ліхтарика, з батарейкою. Можна було світло вмикати. І ще зробив санчата, невеличкі, см приблизно 10. Полози були з товстого дроту, закручені, а самі санчата обиті кольоровим оксамитом. Жаль, не збереглись. Мені у Вас усе подобається. Успіхів і задоволення!
Nedilya приємно, що мої іграшки навіяли вам приємні спогади з дитинства. Щасливі дитячі роки. )) Маряна2012 не тільки натхення, але й хороший настрій... щоб іграшки були позитивними. Але для невиправних оптимістів - це не важко, - це вже стиль життя
Красивые вещи! Вот что значит, руки из правильного места ростут. Я тоже пытаюсь что-то мастерить, вот к праздникам делаю новогодние поделки своими руками. Украсим ими дом, елку. И детям в радость, да и мне безумно нравится. Вот что у нас получилось:
Я б оту частину навпроти отвору для тримання зрізала навскіс. І купила б. ) До речі, форумляни, Дімокл робить направду чудові речі.
Дякую! Щось ви дуже хочете всі мої виробити переробити, понадрізувати... понадгризати.... Бачите в кожного різне розуміння смаку, краси і функціональності ) У мене воно таке! Хоча дехто категорично не бачить доцільності у боковому ажурі, мовляв не функціонально і буде забиватися. Я іншої думки. Без цього ажуру, дошка буде просто дошкою. Додатковим декором на кухні і предметом дивування чи захоплення гостей вона не буде... Буде кусок дерева без душі Може зі мною сперечатися! )
Я не хочу зрізати ажур, навпаки. ) Я мала на увазі ту частину, котра на малюнку під отвором. А ажур можна по діагоналі зробити. Десь отак: І дошку - довшу. Сприймайте, як замовлення.
Це, звичайно, не зовсім іграшки, але виставляю все що роблю! Все що роблю нове, бо повтори не виставляю Це кухонні полички для спецій! Зроблені під декупаж! Ширина 6 см- довжина 36 см.
Підсвічники в стилі Японського мінімалізму! ---------- Додано в 10:08 ---------- Попередній допис був написаний в 10:01 ---------- А ще хлопчачі стільчики покажу і Марусю ! )
Я працюю в фірмі котра займаєтся різноманітними видами деревообробки. Побачивши Ваші роботи, кажу Вам як спеціаліст - Ви можете на цьому непогано заробити. Якщо цікавить варіант співробітництва звертайтеся в ПП.
Вибачайте, що так довго мене тут не було! Але просто ноги до інтернету не доходять, руки не долазять Тому все нове, буде після Нового року! Але все ж хочеться показати свій екологчно-чистий транспорт Це так би мовити, моя відповідь зимовим коркам А ще економія на пальному і море позитиву! )
А у мене зявилося дві нових кухонних дошки! Нарешті зможу вам їх показати, а то все не було часу! Дубова кухонна дошка з жолудями і ше одна з ажуром )