Ура. Нарешті настав час другої частини відпустки. Сподіваюся що все буде ок і щука буде файно клювати А вами ми вже побачимося після 5 жовтня, а зараз... теж виріб на водну тематику Всім файного натхнення, бомбезних ідей і готових виробів, а мені відпочинку і щуки. Хочу цього року спіймати на 5-6 кг. Минулого року був рекорд на 3 кг
А я.... а я.... а я придумав фішку. Тепер ось до таких наборів кубиків, роблю ось такі автомобільчики. В процесі виготовлення зявлятимуться не тільки вантажівки, але й мінівени, джипи і багато інших легковушок Це називається як попре. Пісі. Цього року мені не зовсім пощастило. Щука була максимум на 2 кг. Хоча клюнув один алігалятор, від якого ледь спінінг не поламався. Але я його навіть не бачив. Не зміг підняти його на поверхню, а він затягнув в камиші і там... сталося те, що мало статися. Зате адреналіну було...
Нарешті можу показати, те чим я можна сказати пишаюся, ну не те що пишаюся, просто отримав колосальне задоволення від виготовлення цього набору. Задумка вже давно була, десь півроку точно. Але виконання поступове. Тільки вежі пролежила місяців 3, доки дійшло у свідомість остаточне бачення набору. І от маючи трошки часу під час відпустки нівчому собі не відмовляв і за 1 день доробив вальдорфський набір кубиків "Замок". Складається він з 82 кубиків. На фото моя донечка Катруся, тестує на придатність нову забавку Набір випробування пройшов, але сказала, що до цього замку треба би було зробити коників і принца з принцесою. Але оживила вона замок керамічними корівками, які я так активно до недавнього часу збирав.
Давненько вже зробив ось таке крісло-гойдалку, але все руки не доходили показати його вам. Тільда не моїх рук справа і не моєї дружини.
Назбиралося трошки цікавих робіт. Нещодавно зробив ось таких два брелочки. Робота над ними мені подобається. Тепер сиджу і думаю, чого я раніше не почав їх робити, адже варіантів можна придумати море. Невдовзі Новий рік і пора готуватися до цього свята, як належиться. Ще влітку вирізав ось таких жабок Нині малюю драконів, адже наступний 2012 рік Дракона. Думаю буде 2-3 варіанти цієї тварючки.
І хоча я почав готуватися до Нового року зробивши ялинкових жаб, але нині таки виправився. Зробив символ 2012 року - дракона. Але не одного у мене їх три І всі добрі
І як ви думаєте, що то таке? Все досить присто - це офтольмологічний щиток у вигляді рибки для дітей і звичайний для дорослих Що цікаво, то діти рибку вже на першому прийомі пробували на зуб До лікаря з такими цяцьками ходити набагато цікавіше
Брелоки для ключей зажигания. Я бы купил для "Шкоды". Пересылка за мой счёт - деньги пришлю через "Золотую корону".
Хм, думаю це не проблема. Але це питання часу. Я ще не дозрів до брелочків для автомобілів Тим паче, що шкодівський значок має бути трошки в іншій техніці, ніж ці брелочки. Хоча ще до Нового року планую вирізати для Фольцвагена.
Ось ці ялиночки мали зявитися ще на початку минулого року, але "нє судьба" Аби ще рік не лежали - доробив нарешті