Народні ремесла

Тема у розділі 'Мистецтво', створена користувачем Dimokl, 13 лип 2009.

1. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Зробив іграшковий ляльковий будиночок для Барбі. Щоправда, це не зовсім будиночок, це будинице, бо його розміри: В:Ш:Г - 80:100:40 см. Відповідно розміри кімнат 40 і 60 см у ширину. Сподобалося робити іграшкові меблі. А шафку взагалі можна використовувати як ключницю, бо має цікаві розміри: висоту 33 см, ширину 22 см і глибину 10 см. Ну це звісно, якщо дитина віддасть її. Я взагалі від неї тащуся. А ще мені дуже сподобалося крісло, те що у дитячій кімнаті. Придумалося спонтанно. Зараз думаю, а чи не зробити мені їх кілька штук. Таких і подібних.
    Я отримав задоволення від його створення. Сподіваюся, він подобається вам? Чи може щось треба було щось не так зробити чи переробити?

• Подобається Подобається x 18
  2. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Яка краса!!!:good:Все продумано до деталей:good:....а декор який:good:....самому можна жити;)

• Подобається Подобається x 6
  3. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Дітиська від цих пазлів взахваті.
    Щоправда, той що в подовгастій коробці не дуже подобається їм. Це я про 4-річних малявок кажу. Не подобається тим, що дуже важко їх скласти. Чесно кажучи, навіть я знаю лише два варіанти їх укладання в коробку. Ну і ще один, але тоді коробка постраждає :haha:)))))))
    Коробки мають розмір 20 на 20 см і 16 на 23 см. Для "взросліших" діток пазлики у коробочці 10 на 10 см. Так би мовити, кишенькові пазли :haha:)))

• Подобається Подобається x 13
  4. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Зроблена на подарунок. Такого на вернісажі не купиш. :)

• Подобається Подобається x 11
  5. Nenza Rainbow

Nenza Rainbow New Member

Круті штучки!!!)))))
    Дуж сподобались жирафки..мабуть мої вони якісь;))
    Чому не вказали цін шоб зорієнтуватись...?
    А ше...шо то за дерево для дітей жувати??..Надіюсь не тис?;)

6. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

:) Дякую!
    Ні, жирафики мої... :))) З ними була цікава історія, коли треба було зробити жирафа і я не міг ніяк намалювати. Навіть видрукував фото живого жирафа у профіль, але нічого не виходило. Але через три дні, прийшов з роботи не дивлячись ні на фото, взяв олівець, деревину і з першого разу, не підтираючи резинкою намалював двох жирафиків. Ось так.
    Думаю зараз, що такими їх намалювала моя уява, або, якщо хочете, мій внутрішній світ.
    Якщо, вони вам подобаються, то, мабуть, в дечому ми маємо бути схожі. :) Я так думаю.

Щодо цін, то тут їх не було і ніколи не буде. Для цього шукайте мій блог. Якщо вмієте користуватися гугльом, то особливих проблем не виникне. :)

Про гризуни, я вже писав не раз. А деревину тису - поняття не маю де взяти. :)

7. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Функціональні кухонні декори

Все почалося з качалки.

У мої бабусі була справжня українська качалка, дубова. роблена вручну, ще у її молодості. І ось вона зламалася. Качалка в смислі. Ми купили звичайно точену на станку, з ручками. Але вона в нас не прижилися. Бабця і мама не люблять нею користуватися, бо під час розкачування тіста краями вона робить рівчики. Тому бабуся попросила зробити її справжню дубову, щоб знову на 50 років вистачило

Я захопився цією ідеєю, тим паче, що 5 серпня у неї День народження - 79 років. Зробив одну і сподобалося, тож вирішив ще три зробити. Ну бо ж матералу було на стільки качалок Тепер думаю, добре що у мене не було півкуба деревини, бо ще й досі б їх стругав )))))) Одну подарую бабусі, а одну подарував дружині. Третю наразі ще не знаю де діти.

Подарував і подумав, що зле її так десь ховати, треба полицю зробити. Ось і вийшла така поличка, на яку дуже вдало підійшла кухонна дошка, яку я для неї зробив взимку. А щоб взагалі було бомбезно розмістив три лопатки з бзини, які зробив 3,5 роки тому.
    Полиця знаходиться з правого боку від газової плити. Дуже зручно. І декор прикольний.

• Подобається Подобається x 10
  8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Для бабусі, в резерв залиште, раз ламає... :)

• Подобається Подобається x 1
  9. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Пізно! :haha:) Скромні друзі натякнули, що не проти отримати такого подарунка :)

10. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Гелікоптер - друга іграшка для хлопців з розділу Car. Якщо памятаєте, першою був паравоз. Розробка не моя - різав по готових ескізах. Дитиною вже випробувано - при входженні в "штопор" і зіткненні з підлогою - тримається купи :)

• Подобається Подобається x 10
  11. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Слон для перстнів. Це другий варіант найпершої іграшки, що я зробив!
    Фото для порівняння ставити не буду, бо дуже вже різниця значуща :)

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Дякую, що уточнили :haha:, щоб жінки не плутали...
    Бо глянув на вуха...

• Подобається Подобається x 5
  13. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

:) Бачу в дитинстві вас не оминули правильні (!) іграшки, бо з асоціативним мисленням у вас все ок! :)))

• Подобається Подобається x 4
  14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

О! А мені гусак привидився :)))
    От шо значить провінційне виховання :))) Зараз піду до люстерка, порівняю... :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

18. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

levandivka, завдання утруднюється! Які будуть асоціації? :)))

• Подобається Подобається x 7
  19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Потомились...., слоники. )

20. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Ура, нарешті зробив правильних слонів :haha:

а де твій аватар? :)