Прочитала ваше повідомлення, пробіглась по кімнатам, поробила декілька фото нашвидкоруч, щоб вам ідейки підкинути Правда ці речі трішки більші від іграшок які ви робите, але думаю виконання подібних речей вам також під силу Це все роботи тата мого Павла. Ось тут квітник дерево, правда квітів стільки, що важко розібратись як той квітник виглядає: тут з іншого боку ось тут столик під телевізор, йому вже десь 15 років... це дуже простенька настінна підставка під вазонок і ще одна з моїх найулюбленніших речей в цьому домі - ось таке дзеркало з шуфлядками (думаю це річ, від якої не відмовилась би більша половина прекрасної статі ) Цьому дзеркалу мабуть ще більше років ніж столику під телевізор... справді, в цьому домі майже все з дерева, зроблене власноруч, в тому числі двері і підлога, як видно на останньому фото, а ще полички для книжок, шафи, барєрки на балконах, дверцята в кухонних меблях, столи, таборетки, лавочки рамки для картин і ще багато-багато чого...
Дякую victorys. Звичайно, я можу все це зробити. Тобто я думаю, що я можу, але на разі ще до цього не прийшов. Йду! Маленькими кроками. Починаючи від іграшок, лялькових будиночків, табуретів, своїх авторських підсвічників... ось планую зробити журнальний столик, але щоб був модний і ніжки розкладалися, бо варіант для однокімнатної квартири. Мені то подобається. Думаю, з часом ви матемете шанс щось подібне побачити у моєму виконанні. І ще! Тато мого Павла - це свекор )))))
Dimokl, То так на польський манер. Я сама часто кажу - мама чоловіка, ніж свекруха. Навіть на телефоні так мала її записану, але потім все таки назвала "свекрухою", щоб не мозолила мені очі в списку біля моєї мами До речі, поляки самі деколи плутають назви родичів типу "свекруха", мабуть тому простіше казати "тато чоловіка". А, тю, взагалі то Віка ще не одружена зі своїм Павлом, тому поки що і не свекор
Зураб Церетелі теж з малого починав... 2007 рік: один из самых именитых в стране скульпторов Зураб Церетели вынужден расстаться с дорогим презентом - большим участком земли в столице, который ему отписал еще Борис Ельцин. Некоммерческая организация "Фонд детского парка чудес" отказалась от своего права бессрочного пользования двумя земельными участками. Эти участки расположены на северо-западе столицы. В свое время Церетели обещал создать на пустом месте первый в стране детский парк чудес.
Та якщо переглянути, що я зробив і розробив за 2 роки діяльності, то це, мабуть, дуже багато! Я навіть не беруся рахувати скільки у мене різних видів іграшок. І, холєра, з кожним днем їх більшає! Тре вже думати, про відкриття музею іграшок ))) імені мене! Ось остання. Сподобалося мені робити цього коцура, бо робився на одному диханні. Просто взяв у руки кусок деревини, олівець і намалював без жодних підтирань... І ось такий баранець, який спочатку був народжений, як ялинкова іграшка.
Ви не повірите, ось цей шматок деревини пролежав у мене аж 1,5 року. І лише недавно він мені попався на очі і... думка спрацювала миттєво. Ця дошка відразу матеріалізувалася в таку ось "Мєчту кожної господині". Мабуть кожної. Але попри те, на кухні вона виглядає просто бомбезно. І розміри вона має хороші: 41:28:2 см. Зроблена з дуба, тому гарантія - 100 років )))))))) Починаю заздрити cвоїй дружині, яка має ТАКОГО чоловіка )))
Нові роботи! Шкода, що чорні підсвічники не можу сфоткати так, як вони виглядають! Ще є такі ж, але під натуральний колір дуба. Планую зробити ще під натуральний колір горіха. А ще... а ще білий з тріщинками. Буду освоювати кракелюр, чи як там його...
Продовжуючи тему маленьких дизайнерських речей у великій, або не дуже, квартирі, назрів час показати ще одну ну дуже практичну річ. Нова підставка для мобільного - це не просто підставка для мобільного - це 2 в 1. Телехфон можна ставити, а ще на хвіст котові вішати свої перстені, кольца, браслети... абощо... Підставка зроблена з дуба і тонована під горіх.
Ось такий задекупажений підсвічник. Це перша робота в цій техніці. Підсвічник висотою десь сантиметрів 7-8, а у ширину 10:10 см. Матеріал: дуб!
А в моєї донечки в содочку ручка від шафки десь щезда. Чекав 1,5 місяці щоб причепили але... то мабуть їх не хвилювало. Не дочекавшись, що її таки вчеплять вирішив зробити для шафки ручку власними руками. Але якщо вже робити, то тільки найкращу з усіх! Ось і вийшло що зробив сонечко для маниного і татковго сонечка Тепер наша ручка - найкраща. Щоправда, можна і для всієї групи зробити подібні, машинки, трокторці, паравозики, сонички. пташки і комашки... але... але тоді у всіх будуть гарні ручки
Підставки для книг. Ідея, ескізи з інету. Але моє бачення дещо інше. Дуже сподобалися пташки, а тому їх планую посилити у себе на кухні у вигляді вішалки для рушників. Ще можна зробити підставку для вазонів. Мабуть прикольно будуть виглядати пташки із зленого гнізда-вазона!
Доброго вечора! Мене цікавить питання, чи проводяться у Львові майстер-класи з гончарства. Буду вдячна за будь-яку інформацію! Оксана.
Оксано, точно не знаю! Думаю, однозначно є, але треба цікавитися. А у мене народилася нова дощечка - ажурна. Тепер можу вирізати з різними візерунками, навіть з отвором для качалки під кутом, щоб вниз не випадала і по досці не їздила Ну і якщо вже мова зайшла про кухню, то ще маю "прянічную доску", українською я б її назвав просто форма для печива Якщо в печиві зробити дирки (перед випіканням), то його можна на ялинку вішати.
Давно я хотів зробити вальдорфські кубики, та все якось руки не доходили. Десь рік часу точно було. Тому матеріал, відходи від виробництва інших іграшок, наполегливо збирав і, нарешті, зробив те що довно хотів. Тут 40 штук дубових і ясиневих кубиків різної форми. Матеріалу для дитячої фантазії більше ніж досить. Прикольно те, що вони для дітей незалежно від статі, підійдуть всім. Ми з Катрусею склали квіточку, знайшли і зробили машинки, а також побудували замок . Да, всі кути заокруглені тому безпечні. Зараз роблю вільхові кубики. Їх буде 60 штук.
Для презентабельності, солідності, і зрештою зручності, кохана дружинонька пошила для кубиків торбу, яка ще й підкреслює про екологічність забавок. Піс. Всім дякую за Дякую )))))