Народні протести часів Команди Зе!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 6 жов 2019.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

тоді держава перестане фінансувати будівництво доріг... )

• Смішно Смішно x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я також не розумію отого перекривання доріг.
    Для прикладу, я замовив ліки через Нову пошту, завтра мені їхати за ними в район, а вони завтра перекрили трасу, бо Ахмєтов лишні мільярди собі клепає. Або так просто потрібно із села в райцентр в аптеку поїхати, за яким-небудь ібупрофеном. Та й в райцентрі дешевше продукти купити в АТБ, ніж в рідному селі. Та мало чого? Машину заправити. Або гнати машину із села в Київ, бо треба когось в лікарню відтарабанити, гроші підвезти. Через Приватбанк перешлеш - будеш податки платити.

Чому я маю перед кимось, таким самим як я, виправдовуватися, що їду за ліками, за бензином, за стартером до бензопили?

Дурний народ, яких всякі порохоботи зараз накручують.
    До речі, Гройсман сам збирався підняти ціну на газ в 2020 році до десяти гривень (я колись наві давав посилання на його "обіцянки"). В 2021 році і при Гройсману ціни піднялися б до нинішнього рівня.

Якщо я ще якось розумію невдоволення городян, де від центрального опалення нікуди не дінешся, в багатоповерхівці, то селян зовсім не розумію. Викинути лежанку, грубу, плиту, піч, зробити красиво, а тепер сидіти в холоді?

Я своєму кумові, ще коли був живий Туркмен-баша, казав, що він дарма лежанку викинув, сухі верби в кінці городу палить, бо провів собі газ. Казав йому, що ти ще ті кленки, акаційки та верби згадаєш. Нагадував йому про це і зараз не раз.
    Я в селі зараз, топимо дровами, 25 градусів в кімнатах. Розгулюю по кімнаті в тенісці. Стосовно дров - показав фото в темі про Україну.
    Ще й сюди викладу.
    З таким кленком не замерзнеш. Це - другий. А перший я вже порізав на дрова, тільки ще не всі до хати переніс. IMG_20210109_143542.jpg

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я фігєю від нашого МВС.
    Ну добре, люди марширують по нерегульованих переходах.
    Але є ж такий собі регулювальник . Він з допомогою жезла, свистка і чиєїсь матері може навести лад на трасах.

Видно, такий стан речей комусь потрібний, щоб активні активісти випускали пару на трасах, а не під Кабміном.

4. medwedo berlogsoni

Погоджуюся. Приїхав чоловік із чарівною смугастою паличкою, зупинив людей на переході, пропустив транспорт, тоді знов дозволив людям переходити.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Для цього потрібно ПДР знати.

6. Gyppsy

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Смотрю, нехило себя чувствуют работники водоканала -доцентам можно к ним переходить работать. И при это никакой головной боли, никаких новых курсов, и не надо иметь ученую степень.
    У нас как нашли эту возможность ни в чем себе не отказывать некоторые люди, эксплуатируя ЖКХ сферу - начиная с Ющенко - так и не могут остановиться. Туда-сюда гривню - и миллионы долларов собираются в нужном месте.
    Рынок что газа, что воды, что электричества должен давать лучшие результаты для людей или как?

8. А чого з Ющенка? Та то все Порошенко винен.Крав безбожно, тепер віслюк змушений тариф піднімати.
    А шо нє. Слава зедебілам!

9. medwedo berlogsoni

Все вірно, крім слова "віслюк".
    Порошенко всіма силами проштовхував Ющенка на пост Президента. Фінансово підтримував оті помаранчеві шалики, якими обманули людей, які не захотіли, щоб президентом в результаті фальсифікацій став Янукович.
    От і історія про це ж говорить.
    Робота над помилками: Петро Порошенко йде шляхом Віктора Ющенка?

Тепер здалеку видно, що Ющенко був маріонеткою мільйонера Порошенка. Щоправда, там трохи небідна Юля зі своїми інтересами вмішувалася...
    Але якщо Ющенко недодавив економіку (а від нього чекали, що щось буде зроблено, коли вже олігархи сиділи на чемоданах з квитками на найближчі авіарейси із України), то Порошенку таки вдалося опустити Україну економічно на останнє після Молдови місце.

10. Good man

Good man Обычный человек

Так сильно крал, что честный Зеленский теперь поднимает тарифы. Этот случай тянет на Нобелевскую премию по экономике. При воровстве коммунальный тариф был один, а при честном раскладе он увеличился.

11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Молодец, Ссанычь!Дави эту мразоту!Бгггг:
    Шмигаль попросив СБУ з'ясувати причину «тарифних» протестів

Штраф у 34 тис. грн виписали організаторці мітингу проти подорожчання газу на Дніпропетровщині

12. Good man

Good man Обычный человек

Теперь каждая украинская семья сможет с гордостью сделать следующие арифметические действия:
    Повышение тарифа на 1500 гривен. Это минус.
    Не вышел на митинг по по воду повышения тарифов - сэкономил 34 тысячи семейного бюджета.

Итого: -1500+34000=32 500 гривен.

На ровном месте государство позволило гражданам сэкономить 32 500 гривен!

13. MayorMayor

А если не выходить ежедневно- то 32500х30=975000.Теоретически, каждая семья манюпаса - миллионеры!

14. MayorMayor

Вот просто интересно- когда манюпаса начнут "винтить" и пи@дить за "недостаточно восторженный блеск в глазах при созерцании бубачьки"?

15. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

:haha:
    Що там з'ясовувати?
    Звісно, це поробили провокатори!

16. Gyppsy

Під стінами ОП проходить акція на підтримку Сергія Стерненка

У суботу, в день народження Стерненка, його прихильники зібралися на Банковій з вимогою відпустити його на волю.

Мітингувальники закидали будівлю ОП димовими шашками. У правоохоронців полетіла піротехніка.

Люди скандують гасла "Аваков чорт" та "Свободу політв'язням".

Учасники акції розфарбували будівлю Офісу президента, підпалили табличку та розбили вікна.

View: https://youtu.be/ap-p8h3dLfM

зі

Заступник голови МВС Антон Геращенко прокоментував події

За його словами те, що зараз відбувається у Офісу президента, - "це не мирний мітинг, а хуліганство".
    Геращенко також пояснив, чому поліція не реагує на дії протестувальників.

"Певні особи з числа мітингувальників хочуть спровокувати поліцію на застосування сили. Вони хочуть, щоб поліцейські били мітингувальників. Ми розуміємо це, і тому поки просто фіксуємо факти порушень. І ті, хто порушують закон, будуть притягнуті до відповідальності. Поліція буде застосовувати силу тільки в тих випадках, коли це передбачено законом. Рекомендую ЗМІ в повному обсязі висвітлювати те, що відбувається під Офісом президента, щоб громадяни самі змогли оцінити, що це за мітинг - мирний протест або провокація насильства ", - заявив Антон Геращенко.

17. medwedo berlogsoni

Справа в тому, що проти санкцій, накладених на офшори, протестувати не будуть. Зараз протестують "Свободу Стерненку!"
    99 відсотків тих, хто прийшов на Банкову, ніколи не чув, не бачив і не знайомий із Стерненком.
    За діло його взяли чи ні, ніхто з них не знає. Але хлопчиків накрутили ті, кому невигідні зміни, що відбуваються зараз. Зокрема, санкції, закриття каналів тощо.

Мітингувати під Офісом Президента - це явна провокація. Президент не має жодного відношення до судової гілки влади. Йому самому суд впаяв штраф колись. Президент в окремих випадках уже засудженого може помилувати.

Тому цілком вірно, що на провокації не відповідають. Україна не Росія. В Росії за кинуту пусту поліетиленову пляшку в бік правоохоронця дають строк.

Але художників, що розмальовують стіни, слід вирахувати і дати відро з мильною водою, хай відмиває.

Цікаво, якби Стерненка взяли і відпустили. Суд дав три роки, а Зеленський взяв і помилував. До чого б тоді організатори протестів з далеких Вірджінських островів чіплялися?

18. Gyppsy

Я заради цікавості трошки почитав про того Стерненка. Там не все так однозначно.
    Ще у вересні 2015 року на Стерненка відкрили справу за підозрою у викраденні людини. Потім справу маринували і аж цього року суд виніс вирок.
    Також за ним рахується незакрите навмисне вбивство.

19. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Господи, коли він убив людину, хай погану, доганяв і добивав - є закон.
    Судити треба, але потім УДО чи шо там... але бити вікна в ОП? :facepalm:Це накручені і проплачені смердючі порохоботи, як у нас бляберусь, Хомчин і Мих. Вони просто розхитують суспільство, їм чим гірше - тим краще.
    Ці протестувальники - вони що - взяли моду вирішувати за судей? Так вони з своїми вивихнутими мізками судитимуть тут судом Лінча кого схочуть, а Зеленського - то б за милу б душу, просто тому, що вони його не люблять, що він клоун, гебрей і переміг з розгромним рахунком на виборах.. Інше про нього їх не цікавить.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)