Народні протести часів Команди Зе!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 6 жов 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Те саме я питав і при діду Петру.
    Так що не тре мені шити якусь політику.
    Я стараюся жити по новому, і мені зараз краще, ніж було два роки назад.

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Стали більше красти?

3. Gyppsy

4. Blaberus

З Вас вийшов би непоганий виборець Гєпи та Допи. Не бажаєте переїхати в Харків? Місто Вам сподобається, бидла в нас багато.

• Смішно Смішно x 1
  5. Blaberus

Люблю зебілів! Ось в даному випадку зебіл сам, без тиску, показав що Порошенко це найкращій президент України.
    Розкрийте посилання та подивіться на кольори. Кольорами показані обіцянки що виконані, виконані частково та невиконані. Порівняйте з іншими президентами, в тому числі з падлокловуном.

6. Gyppsy

Блядьберусь, тоді покажу Вам на десерт ще й кіно
    /рекомендую додивитися до закінчення/

View: https://youtu.be/WzkUE7yxZpA?t=3

зі

Блядьберусь, мені десь поц і брехун Порошенко.

В 14 році я голосував за програму, і сам по можливості її намагаюся виконувати і зараз.

А Порошенко найслабший президент - він по вказівці іншого кандидата дзюрив в слоїчок і танцював на сцені як клоун.

Останнє редагування: 8 лис 2020
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Blaberus

Ці зебіли подуріли на Порошенко.
    Тема має назву:
    Народні протести часів Команди Зе!
    Не смішить. Ви циган. Ваше життя це надурювати виборців Зеленського та займатися дрібними крадіжками. Ви невзмозі жити якось інакше. Бо тоді Вам доведеться відмовитись від свого оточення та своєї культури.
    До речі, що там з аналізами падлокловуна? Можливо воно наркоман?

• Креативно Креативно x 1
  8. Gyppsy

А прикольно, як Блядьберусь відгавкується на кличку Блядьберусь, шо нє? :)))

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  9. Циган часи таких клоунів як ти і віслюк, слава богу,минають

10. Gyppsy

Міську, клоуни були, є і будуть. Дід Петро як впаде в політичний маразм, то в укр. політиці взагалі буде аншлаг)))
    А Цигана і справді нема вже десь з початку 80-х. Файним був псом. До останнього дня служив вірою і правдою.

Зараз он є Шанс. Міську, ти ніби шось там зі словником шариш в інгліші. Як по їхньому буде "шанс"?

11. CHANCE | definition in the Cambridge English Dictionary

12. Blaberus

Ви вважаєте що дуже мене образили? Добре. Якшо Вас це втішає, вважайте далі.
    А взагалі прикольно, як на виважені аргументи зебіли відповідають примітивним хамством.
    Що, нє?(С)
    Мені чомусь згадується кумір цигана Дубінскій з його фразою про "тупой собачій рот" та інший його кумір Панін, з його любов"ю до тварин.

13. Gyppsy

А на маєш... :)))

Офіційна позиція голови Славської ОТГ Володимира Беги щодо створення у Верхній Рожанці незаконного формування - самопроголошеної сільської ради
    У засобах масової інформації з’явилася новина про те, що 7 грудня 2020 року п’ятнадцять мешканців села Верхня Рожанка Сколівського району Львівської області провели збори, під час яких оголосили про утворення так званої Верхньорожанківської сільської ради та перевернули державний прапор.

• Смішно Смішно x 1
  14. Gyppsy

15. Gyppsy

16. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. mypucm

зі смартфону... випадково натиснув "поскаржитися" ... звиняйте, єслі шо :blush:

18. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Почему они не блокируют лыжную трассу с бубачькай в Буковеле?

19. mypucm

может тому, що в Буковелі створено багато робочих місць?

20. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А может, потому, что "мудрый нарид" не попрется в Киев, Буковель, или еще куда, поближе к истеблишменту, так как это требует денег на билеты, как минимум, а попрется перекрывать трассу под своим Великим Дишлом, так как это бесплатно?

а де твій аватар? :)