Ничего себе, наша борщеварочка ещё та сексистка, а сколько времени тут гарцевала, будто это мне присуще, сколько собирала мужиков под это дело. Развела их как лохов. Я лишь скромно могу добавить к твоей сегрегации: жінкам не місце в політиці
Пєсєта, фас! У Києві раптово вибіг з натовпу чоловік, ПАЛАЮЧИ У ВОГНІ, з голови до ніг, встиг добігти до сходинок 2-го під‘їзду Офісу президента. А наші порохоботи і протизелебобіки тільки на форумі всякі протести перепощують. Стидали би сі... View: https://www.facebook.com/bogdan.aminov/videos/2688665498077920/
Мені здається, що Хомчин дещо звихнувся. Сидіти цілими днями і ночами і перепощувати всяку срань у всі теми підряд. В кінці - інший капелюх. Не переплутайте.
P.S. не мої слова. але дуже влучно, неймовірно: Ви вибрали президентом вашу Ненависть. ідеальна характеристика виборців Зеленського
Плачу,плачу і ридаю,та сцю у портки, як про себе прочитаю прозою стішки, як зобачу,як Медведьо спорить із-львовяком, ну ,а потім бігає з побитою сраков. Та і Пріус,копа-го від самого рання... Йой,Медведю,бережіть ...оте своє срання!
"Протести" будуть? Два депутати від «Слуги народу» кладуть квіти не тим хто захищав українську Одесу, а тим хто піднімав російський прапор., Це Артем Дмитрук та Олексій Леонов. Обидва депутати від партії Зеленського. Їм байдуже до українців, які загинули від рук російських сепаратистів. Вони вшановують «своїх». Тих хто хотів створення проросійської «Одеської республіки» та влаштував бійню в перші дні травня 2014 року
На Львівщині ФОПи анонсували масове перекриття доріг От поясніть мені, чому через рішення ВР треба перекривати траси, а не перекрити брами до маєтку кожного члена ВР? І не випускати/впускати нікого до його маєтку. Це ж буде дієвішим, шо нє? Я ніяк того не розумію - для чого ускладнювати життя простих громадян України.
Тепер є з чим порівнювати. Чим було погано при попередній владі на фоні того піздєца, який ви привели до влади
Якщо не було, то чого жалієшся на сьогоденний піздєць, якщо він кращий, як при минулій владі.Пора визначатися: або їхати , або шашечки.
Твої слова: "От поясніть мені, чому через рішення ВР треба перекривати траси, а не перекрити брами до маєтку кожного члена ВР? І не випускати/впускати нікого до його маєтку. Це ж буде дієвішим, шо нє? Я ніяк того не розумію - для чого ускладнювати життя простих громадян України."