наклала матюків Маруся повний кошик - і каменти знизу відповідні) Неадекватна баба, як і Савченко. Жінкам не місце на війні.
Василець: При виїзді з Фастова, поліція заблокувала колону техніки аграріїв, яка прямувала до Києва під Верховну Раду на акцію протесту! View: https://www.facebook.com/vasilets/posts/2274334822858581
Хотів щось запостити про нашу славну Марусю. Але шось чи то я балуваний, чи то маруся скурвлена... Короче, вибирайте собі самі Маруся Звіробій
Людей ідеальних не буває, а щоб ті, хто пройшов пекло, не змінились - то навряд чи. Їх все буде дратувати, вони стають максималістами і дивляться, щоб ті, хто взяв на себе відповідальність за державу, діяли радикально, як максималісти та ще щоб не помилялись у дрібницях. ДЕ ВОНИ ТАКИХ ВІЗЬМУТЬ? Чи будуть красно базарити, чи будуть профі, але красти будуть, чи будуть недостатньо профі, але красти не будуть.
Я думаю, що її будуть лікувати. Була б вона в адекваті та офіційно військовослужбова, то її би вибрики проти головнокомандувача трибунал повинен розслідувати. А так посадять на білу кроватку за товсті грати і будуть годувати пігулками.
Ну, провокація,так. Щоб Зе помилився і їх почали переслідувати, бо на таке не реагувати теж не можна. Так невже той, хто оце організував, має надію, що нема методів ?? Дивуюсь.
яке відео, оте найперше з погрозами зеленському? мабуть логіка така сама, як при збиранні майдану ) це називається вулична демократія ) я це чув з екрану у 13 році від співачки Руслани на майдані: зберемо побільше людей - вони (призначені вороги, мабуть) злякаються і втечуть спочатку було цікаво і весело, правда ж? головне - привернути увагу, опинитися в центрі подій, а наслідки хай розгрібають інші