Народні протести часів Команди Зе!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 6 жов 2019.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:mocking:

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

:)

3. Silver bullet

Має..Он в Австрії 40 тис вийшли проти обмежень щодо невакцинованих. Так їм навряд чи платили. А цим, що вийшли "по захопленню вагнерівців", чого бракує?
    У вашому селі один ви, мабуть, знаєте що і до чого, іншим і не цікаво.
    Одному хетьману та олігархам з холуями це дуже на користь, більше нікому...

4. Gyppsy

Не знаю, що тут в нашому селі хто шо знає, бо на цю тему ні з ким не говорив)
    Але я точно не знаю, що і до чого.
    От сиджу, та й тільки про це і думаю)))

5. Усі вже прочитали? Я просто хочу нагадати дві цитати.
    Єрмак: "Детективна історія, яка вигадана від початку до кінця".
    Зеленський: "Операцію щодо вагнерівців планували інші країни, Україну намагалися втягнути".
    Вони брехали. Вони знали та брехали. Брехали від самого початку і будуть брехати до швидкого кінця.

6. Silver bullet

ой-ой, як це так? Така животрепєщуща тема! А ще Янінин шанувальник)бгг

• Смішно Смішно x 1
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Silver bullet, він - "восточний деспот". У нього - цілий гарем пасій. Варто лише полистати форум. Починаючи з бабки-ягідки, лідера однієї з опозиційних партій.

8. Silver bullet

то добре) чоловік повинен бути "в строю".Як перестає вестися на гарних жіночок, то кранти. Анекдот в тему:
    Пенсіонер пенсіонеру:
    -Васько, ти помниш як нам в окопах давали рожеві пігулки, щоб до баб не хотілося?
    - Та помню..А що?
    - От тепер тільки подіяли...

9. Gyppsy

Нє, ми тут в селі в реалі більше говоримо про городи, про бульбу, квашену капусту і ябка)

@medwedo berlogsoni, хто і де Вас виховував? о_О
    Що це за манера - при мені живому і тут присутньому казати "він", "У нього" ?
    А Ви ще кажете, ніби Ви трохи математик і той..., як же його... :scratch_one-s_head:... во, мусет згадав - поліглот нашого форуму, нє?
    А ще й любите прибрехати...

@medwedo berlogsoni, спамітайтесі, я Вас прошу...

зі

А Яніна такі так, файна :good:

10. Silver bullet

А компліменти (при "вас живому") теж не можна хіба?о_О Бо такий комплімент вам відвалив Ведмедо, що ви б могли і попишатися трохи)
    Бо коли ж будете неживий, то вам не до тих комплиманів буде..

11. Silver bullet

12. А тепер про "успіхи". Інфляція за підсумками цього року очікується в межах рекордних двоцифрових 11%. А це означає знецінення ваших зарплат та заощаджень на 1/10. Є очевидні проблеми дефіциту вугілля та газу.

За 10 місяців 2021 року недофінансування держбюджету склало 106,7 млрд гривень, при цьому з них 25,2 млрд – захищені статті на кшталт соціального забезпечення та зарплат. 13,7 млрд. гривень недоотримала медицина - і це в період «корони».

Що надихає - 1 грудня послухаємо президента в Раді. Багато джерел подейкують, що він планує запровадити у країні надзвичайний стан. Щоб вже ніхто на заважав йому вести країну до світлого майбутнього. У тому сенсі, яким це майбутнє бачать Єрмак, Коломойський та їх ляльковий театр.

13. Gyppsy

Якщо компліменти говорить брехун, то ліпше вже без компліментів :)

Та й не люблю я компліментів, я їх не вартую... :blush:

14. Gyppsy

15. Gyppsy

Соромно
    46 хв ·
    [​IMG]Антивакцинатори вийшли на акцію протесту в Києві з QR-кодами "Єдиної Росії"
    [​IMG] "Українська правда" повідомляє, що 24 листопада кілька тисяч людей прийшли на так званий "марш свободи" в Києві. Вони вимагали звільнення лідера антивакцинаторського руху Остапа Стахіва.
    [​IMG] На акції люди вигукували "Свободу Остапу Стахіву!" та тримали плакати "ні, біологічному тероризму", "примусова медицина = фашизм" та проти QR-кодів.
    [​IMG] Якщо відсканувати перекреслений QR-код із плакатів, то можна потрапити на сайт партії РФ - "Єдина Росія".
    Фото: УП
    #соромно

зі

Блогер, активіст, політик: чим відомий головний "антивакцинатор" країни Остап Стахів

16. Gyppsy

Прикольно

- Добрий день. Ми проводимо опитування. Скажіть, як Ви відноситеся до проведення опитувань?
    - Я негативно відношуся до проведення опитувань.
    - А як Ви відноситеся до проведення народних протестів?
    - Я позитивно відношуся до проведення народних протестів.
    - А самі Ви берете участь в проведенні народних протестів?
    - Ні, я сам не беру участь в проведенні народних протестів.
    - А що Вас може заставити взяти участь в проведенні народних протестів?
    - Мене може заставити взяти участь в проведенні народних протестів заборона проведення народних протестів

17. Gyppsy

Демократична Сокира. Львів.
    1 год ·
    [​IMG] Привітайте нас — Політраду Демократичної Сокири обрано!
    Ця знакова подія сталась сьогодні рівно о 00:00. Вперше в історії української політики звичайні громадяни обрали керівництво для свого руху. Хоча ні. Ми збрехали — це сталось вже вдруге. Попередній склад Політради також обрали ви.
    Хто всі ці люди? Спершу про останніх переможців:
    Тринадцятий член Політради — Olga Fesik. Це — богиня ОСББ та страшний кошмар для ДТЕК. В Ірпені, де мешкає Ольга, ходять чутки, що вона може створити ОСББ навіть в пустелі. Дайте їй кілька тижнів і там буде водопостачання та електрика. А через місяць там буде облаштоване подвір’я і щасливі бабусі під під’їздом.
    Оце все ми говоримо не просто так. Ольга веде проєкт під назвою Komünalka. Це такий курс молодого та відповідального мешканця багатоквартирного будинку, де розказують все про водо-, тепло-, електропостачання, сортування сміття та ОСББ. Окрім цього, Ольга цікавиться темою газу (має вийти хороший дует з Марком Савчуком).
    Чотирнадцятий член Політради — Дмитро Шамрай. Дмитро — наш спікер з питань канабісу та всього, що стосується канабісу. Багато років поспіль він бореться за те, щоб в Україні було «як у Європі». Тобто за те, щоб українці могли користуватися ліками з медканабісу. Пан Шамрай обожнює знаходити чергові міліцейські законопроєкти та робити їх відомими настільки, що вони так і лишаються проєктами. Зараз він активно включений в роботу над легалізацією ліків на основні медичних конопель.
    П‘ятнадцятий член Політради — Артем Жук. Артем застрибнув у останній вагон. І це не дурнуватий каламбур, а невеличка відсилка.
    Це депутат від ДемСокири у Чернівецькій райраді. Там він очолює фракцію ЄС. А щодо вагонів, то Артем учасник ініціативи «Потяг на Чернівці». Це такий веселий двіж за те, щоб вивести місто з транспортної ізоляції. На початку року вони почали довбати Укрзалізницю і таки добились — в Чернівці дали додатковий потяг.
    А тепер — оголошуємо весь список.
    [​IMG] Юрій Гудименко
    [​IMG] Тарас Котов
    [​IMG] Антон Швець
    [​IMG] Віктор Трегубов
    [​IMG] Ігор Щедрін
    [​IMG] Михайло Гречухін
    [​IMG] Марк Савчук
    [​IMG] Микита Соловйов
    [​IMG] Татуся Бо a.k.a. Тетяна Комлик
    [​IMG] Кіра Гармашова
    [​IMG] Богдана Левицька
    [​IMG] Єлісей Ходоловський
    [​IMG] Ольга Фесік
    [​IMG] Дмитро Шамрай
    [​IMG] Артем Жук
    10 людей із цього переліку НІКОЛИ не керували ДемСокирою. Ніхто з них не потрапив у керівництво через знайомства, через ліжко чи через гроші. Цих людей обрали ви за допомогою унікального для України додатку.
    Запам‘ятайте ці імена та ці обличчя. Саме в них ви будете запитувати «де реформи?».
    Тепер, коли війна з Єрмаком в кульмінації, владі доведеться трохи більше працювати. Треба буде стежити за 15, а не 5 людьми. Втричі більше прослушок та намагань зламати пошти чи знайти компромат. Побажаємо їм удачі.
    Низький уклін кожному, хто обрав нам керівництво. Любимо вас безмежно.
    Ваша ДемСокира

Останнє редагування: 25 лис 2021
  18. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Стара, з тобою ніякі пігулки не подіють.

19. Silver bullet

20. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А то, щоб ти зрозуміла просту істину що ти стара для чоловіків. І занадто тупа щоб ходити на вибори.

а де твій аватар? :)