Народні протести часів Команди Зе!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 6 жов 2019.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

бачив сьогодні такий бігборд під Києвом, на житомирській трасі

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

І шо, сильний вітер та рясні дощі з зеленої речовини, трохи прикрасили та доповнили його меседж, чи стоїть цілий?

3. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

як новий

• Інформативно Інформативно x 1
  4. Як я пригадую , вже роки три як ЗенонПоросюк блукає лісами щоб пімститись Пороху. Дайте йому компас , най би ліпше йшов Міхуїла визволити. Разом з своїм тупим синочком і невісткою Гадьою . Грішин - дисидент , його не буде. Садовий фінансує.. Коломойша тупо не бере трубку . Мертвечук - поза зоною. Отакі виверти української політики , посполиті .. Ага про Припіздоха забув. Хрипате чмо теж поза зоною. Поки що .. " Батько наш - Бандера !!! .....

5. Чи можливо передбачити передбачуване?

Так, якщо Ви не засліплені емоціями.

Емоції можуть дарувати насолоду і щастя, але розбиті надії породжують ненависть.

Чи потрібно реагувати на дрібниці, до того, як вони стали проблемами?
    Безумовно, особливо в політиці.

Можна було сподіватися, що посередній актор розмовного жанру, який виграє вибори завдяки консенсусу олігархів та лояльності Кремля - сформує потужну команду, яка змінить Україну і його самого.
    Більше того, можливо були навіть виправдані іміджеві жертви тих, які повірили в Зеленського і пішли за ним.
    Бо, раптом?

Суспільство не повинно розбиратися в перепитіях політики, відслідковувати зв‘язок між тим, що сказав політик вчора і відбудеться завтра.

Але преса і експерти повинні.

Коли Президент заявляє, що завтра всі дороги стануть європейськими, покритими 4G і ми збудуємо нове місто-курорт - це ще можна списати на пост-виборчий шал. Ну, чоловік недалекий, щось йому таке підсунули, не розібрався і ляпнув, може й щиро хоче, а потім зрозуміє, що не зможе.

Але, це перший дзвіночок і, якщо його вчасно не піймати і не «заглушити» одразу обґрунтованою критикою - тоді дзвони будуть бити на ґвалт у день Х.

Коли була зруйнована система незалежного контролю за якістю дорожнього будівництва, знищена реальна конкуренція, а ціни за дороги зросли у 2-4 рази - всі забили на сполох лише після очевидної дикої вартості.
    Хоча те, що дорожнє будівництво завершиться грандіозною корупцією було зрозуміло з першої публічної наради президента і як добудовувався шлях Запоріжжя-Маріуполь.

Проблеми енергетичної кризи цьогоріч - це не проблеми літа 2021 року, а проблеми літа 2020 - коли поклали на лопатки атомну генерацію і запустили кризу неплатежів і нестачі грошей для енергоринку.
    А, насправді, ще раніше, початку 2020, коли через незгоду Гончарука терпіти менеджмент Коломойського на «Центренерго» - Гончарука відправили у відставку.

Було очевидно, як відбуватиметься боротьба з пандемією, коли з її початком команда Зеленського продала маски за кордон, потім завезла в декілька разів дорожчі з-за кордону під виглядом гуманітарного вантажу для усіх, а в підсумку продала їх на ринку.
    Тому сьогодні ми знову без кисню, замість вакцинації рекламуємо Велике Крадівництво і робимо вигляд: страшно, але прорвемося.
    Прорвемося, але не усі…

Колись в моєму улюбленому «Дзеркалі Тижня» прозвучала фраза: «Корупція Кучми почалася тоді, коли Волков подарував шкіряний диван у його приймальню».
    Корупція Зеленського не почалася, вона була одразу готова. Олігархи, контрабандисти, злодії і аферисти не для того зробили ставку на Зеленського, щоб він з ними боровся.
    Він мав стати їх помічником, а зараз він вже їх партнер, інколи - старший.
    Очевидці перших місяців роботи Кабміну Зеленського досі пам’ятають тінь Шефіра, який шукав держпідприємства, що мали фінансувати «партію». Скільки з цих грошей пішло на партію, а скільки на офшори і чиї офшори - достеменно може не знати навіть Зеленський.

Чи є Зеленський зрадником? Для мене це очевидно. І це не відтоді, коли він з Єрмаком злив операцію по вагнерівцям, а коли на нараді з нашими військовими на фронті сказав їм в очі: «війна - через Вас!».
    Кремль вже давно не робить ставку на Зеленського, вони ще в 2020 зрозуміли, що він захланний і «нєобучаємий», але вони щиро тішаться і ефективно використовують той хаос, який щодня плодить Зеленський.
    Тому, щонайменше для мене, Зеленський - зрадник і зло, який нищить мою державу.

Стратегія Зеленського очевидна - втриматися на посаді будь-якою ціною. Бо він зараз залишається з єдиним другом - Коломойським, консенсусу олігархів, що Зе - the One більше не існує.
    Колись, давній знайомий Коломойського дав дуже вірну його характеристику: «після нього залишається лише випалена земля».

Ми, звісно, можемо ще почекати, коли згасне світло і кілограм гривень можна буде поміняти на кілограм хліба.

Але з цим очікуванням на завершення експерименту є єдина велика проблема - ми експерементуємо з собою, а не з Зеленським.

View: https://www.facebook.com/748183438/posts/10158950305083439/

6. Мэр Киева Кличко заявил об очень высокой вероятности веерных отключений электроэнергии в столице. По его словам, этого не было уже 20 лет.

"Если морозы продержатся несколько недель при температуре -15, вероятность веерных отключений, которых не было 20 лет, очень высока", - сказал Кличко в эфире телеканала «Украина 24».

Он объяснил, что возможность отключений связана с нехваткой угля и газа у 12 столичных предприятий, производящих тепло и электроэнергию.
    =======
    А вот о том, с чем связана нехватка угля и газа по всей Украине нам расскажет мальчик вова, который лично собеседовал и отбирал всех министров и который несет ответственность за все в стране, имея всю полноту власти.
    Nick Vest

7. А оті всі "патриотичні патріоти-державники" хто заспокоювали свою совість та оточуючих тим що голосували та агітували не за Зеленського, а проти Порошенко, хоч один визнав, що мало того що самі в'їбалися в паркан, так ще й державу пустили під укіс? Чи обладунки баригоборства заважають визнати очевидні речі?

View: https://www.facebook.com/2376998539017818/posts/4694683220582660/

8. Пам'ятаю був цілий прошарок всяких сєнцових, які відправляли Порошенка на пенсію.
    І ще цілий прошарок чистящиків зброї, знесунів, кидальників гранат, свідків пришестя маленького ісусика, вливальників ЄС в Голос, дякувальників володимиру зеленському і всьому складу рнбо, бурців з корупційов, бурців з свободою слова, свідків закону про імпічмент, адептів турбореформ та інших.

Панове, витягніть будь-ласка нарешті русского бамбона з рота і скажіть хоч щось про відправлення на пенсію тварин, що зраджують Україну.
    Mason Lemberg

9. Тарифні провали Зеленського забирають більше рейтингу у Зеленського ніж «Вагнергейт» чи «Офшор95».
    Тому, здавалося б, якщо у Зе! зможуть зберегти тарифи і пройти без явних провалів опалювальний сезон – рейтинги перестануть падати і будуть більш-менш стабільними до наступної осені.
    Якщо і впадуть нижче 20% - все одно він буде першим у групі лідерів.

Але є одне але. Ці скандали цементують пасіонарну антизеленську опозицію.
    У нормальної людини, на відміну від «какаяразніца» постійна брехня, подвійні стандарти та підозри у зраді викликають огиду, формують ставлення дуже близьке до ненависті.

Роздратування у ветеранів війни і Майдану, громадських активістів - наскільки велике, що будь який заступ червоних ліній викличе майданні настрої.
    У таких випадках будь-яка крапля може стати останньою, що переповнить чашу терпіння.

І ці люди вийдуть на Майдан.
    А біда Зе! (і щастя нації) у тому, що його прибічники - якраз за нього не вийдуть.
    Його прибічники не мають географічних електоральних анклавів, як було у того ж Янека на Донбасі чи в Криму.

Усі реальні прибічники Зеленського - це люди, які використовують наближеність до слуг лише як можливість заробити чи як соціальний ліфт.

Тому не можна говорити про якийся майбутній кривавий Майдан.
    Якщо із-за власних дій Зеленський втратить легітимність в очах суспільства - йому просто скажуть - звалюй. І поруч не буде нікого, хто б за нього заступився.

Бо Єрмак і К звалять трошки раніше.
    Я би рекомендував зеленим на місцях – перевзуватися потроху. А особливо – молодим людям. Навіщо вам зашквар у 20-25 років?
    Щоби потім ще півстоліття вам це постійно нагадували?
    Віктор Бобиренко

10. Gyppsy

Lera Burlakova:
    “Я сьогодні не пішла на Майдан. Але це не означає, що я забула - я пам'ятаю. Мабуть, навіть краще, ніж хотілося б.
    Пам'ятаю 21 листопада 2013, йшов дощ, прапор ЄС на екрані на Будинку профспілок відзеркалювався у калюжах на площі, і хлопчик-студент читав Андруховича: "Все на світі можна підняти з руїни, крім живої крові, як ми всі знаєм. Напиши, чи всі живі та здорові, чи літають ангели над Дунаєм, чи дощі у Львові, чи досить крові..."
    1 грудня, АП. Черговий вибух, я нічого не чую, і не відчуваю теж, але Mukola Smirnov
    киває на мої кеди - з них хлюпає кров. Він тягне мене до "швидкої". Там я вже і залишаюсь. Туди ж затягують Андрій Бабин (Andriy Andriyko Babyn) , він дзвонить мамі і каже, що поранений:
    - Синку! Синку! Тобі дуже болить?! - чути з його телефону.
    - Мам, мені за Україну болить, - сміється Андрій.
    Потім " Беркут" починає місити всіх, просто головою об нашу машину б"ють жінку років 45. Лікар з криком "Что ж вы, суки, делаете?!" відбиває її у беркутів, затягує всередину. Вона виривається назад на вулицю. Кричить: "Там моя дитина!"
    ...За кілька годин док, який оперуватиме мене, запитає "для чого це все? Щоб президентом став Кличко?" А медсестри причитатимуть, що "війни немає ніби, а дітей привозять поранених".
    ...Пам'ятаю порожні темні коридори КМДА якоїсь грудневої ночі потім, за пару тижнів, коли я вже вийшла з лікарні. І як сніг обліплює нерухомих, здається, беркутів десь в урядовому кварталі. І свій день народження на ще відносно спокійному Майдані. Ми з Мирославом біля Жовтневого відкрили пляшку шампанського. Просто на вулиці. Місцева охорона це, певна річ, не схвалила [​IMG] але тут підійшов Юрій Михальчишин. І каже хлопцям:
    - Інцидент вичерпано.
    - Але...
    - Інцидент вичерпано.
    Ми потім довго сміялися, що саме ці два слова треба буде написати одного дня на моєму надгробку.
    Потім була Груша, і чорний сніг, і вогонь, і цей ритмічний стук по металу, і "Наші крути тут".
    ... Потім - потім був Мирний наступ. І була ніч з 18 на 21 лютого. І " Шановні жінки та діти, просимо вас залишити Майдан Незалежності, на якому буде проводитися антитерористична операція".
    Я ніколи не забуду як почуваєшся, коли для себе приймаєш рішення залишитися-і-(як-тобі-здається-у-цю-мить)-померти. Просто тому, що ти піти не можеш. А не тому, що ти насправді можеш прийняти бій. Ти здатний лише почекати і побачити, чи размажуть тебе по асфальту, чи ні - все на їхній розсуд.
    Так от, що б там не було далі, принаймні тепер я точно знаю, що ми завжди, незалежно від кількості людей та обставин, зможемо саме -прийняти бій-. Що у патовій ситуації не буде відчуття безпорадності, приреченості та неможливості вплинути на щось просто тому, що "там спеціально навчені люди, справжні машини для вбивства, а тут - лише ми". Адже далі була війна. І тепер ми всі і є тими спеціально навченими людьми. Тепер не страшно.
    Але що мене вбиває - що тоді ж теж страшно не було. Бо тоді здавалося, що все не даремно, точно не даремно.
    А тепер у відсутності страху зовсім інша природа. Вона більше не має нічого спільного з вірою у світле майбутнє.”

(с)

11. До активіста і майданівця Яріка Бондаренка, який вчора крикнув «Ганьба!» Зеленському на Інститутській, вломилася поліція. Не застали вдома, тому вранці прийшли іще раз. Зараз чергують під вікнами у його дружини кількома машинами. Як пояснили жінці, ця вся кавалерія приїхала, щоб вручити Ярославу повідомлення про адміністративне порушення.

Дещо здивований Ярік відзначає, що востаннє так до нього ломилися саме під час Майдану, коли вибивали двері у його квартирі на Оболоні.

Я знаю, що багато хто сподівався на здоровий глузд наших правоохоронців. Що останні вісім років для них все таки не минулися даремно, і що у разі кризи вони все-таки відмовляться виконувати маразматичні та незаконні накази керівництва.
    Дива не сталося. Той самий бездумний каральний інструмент, який у зв’язці з прокуратурою та судами слухняно служитиме, катуватиме, викрадатиме і виконуватиме єдину функцію, на яку вони заточені – каральну.

Я не зовсім розумію, як вони планують це робити у воюючій країні, переповненій дуже злими чоловіками і жінками. У країні, яка пережила чотирнадцятий і п’ятнадцятий рік. По відношенню до тих, хто не злякався ні Януковича, ні путіна. Опираючись на авторитет, вольові якості та силу Зеленського?

Поживемо – побачимо. Як мінімум, це буде цікаво і досить повчально.

А тим часом ми вчора бачили і Вову, і його охорону. Якщо існує на світі безнадія, то вона була в очах Зе. Якщо існує на світі страх, він був на обличчі його бодігардів. Те, з якою швидкістю кортеж рвонув навтьоки від десятка чоловік, означає, що ця комедія добігає до кінця.

Що б там не говорили радники і парники, як би не надимали щоки. Ми з вами є свідками останнього акту кварталівської драми.

АВТОР: Тамара Горіха Зерня - для сторінки "Пора перемагати"

12. Не розхитуйте човен, кажуть вони. І топчуть наш прапор (див.відео. це з акції 21.11.21)

Не дестабілізуйте ситуацію в державі, закликають вони. І руйнують державні інституції.

Не підігруйте Путіну, застергіають вони. І зберігають на посадах єрмаків, татарових, демченків та іншу відверту русню.

Путін нападе, лякають всіх вони. А ще недавно казали, що військ РФ на кордоні немає і шукали мир в очах Пуйла.

Саме ця влада дестабілізує ситуацію в державі і грає на руку Росії. Саме ця влада в особі колективного ЗЕрмака своїми діями виводить людей на протест. Саме влада увімкнувши репресії провокує повстання.

Все як в 2013 році коли Клюєв, Сівкович та Захарченко натисли тригер революції і війни.

Ми діємо на захист миру, безпеки, закону і Конституції. На нашому боці правда і право. Всі інші оцінки ситуації- від лукавого.

Наш обов'язок нейтралізувати провокаторів - агентів, які засіли у високих кабінетах і сіють хаос в інтересах Москви.

Переможемо.

На відео - мусор здійснює наругу на державним прапором під час акції 21 листопада.
    До зустрічі 1 грудня.

View: https://www.facebook.com/100048268813550/posts/410906227195001/

13. Gyppsy

Демократична Сокира. Львів.
    21 листопада о 21:43 ·
    Вітаємо тебе, Володимир Зеленський. У тебе перший ультиматум.
    Якщо через 10 днів на сайті твого Офісу не буде указу про звільнення Єрмака, ми розпочнемо безстрокову акцію.

Не проти Єрмака. Не проти Коломойського. Не проти ще якогось покидька, якому ти дав владу. Ми розпочнемо безстрокову акцію проти Володимира Зеленського.

Сьогодні, у день Свободи та Гідності ми переконались, що для президента це справді просто слова. Він не знає, що таке Майдан. Не знає, що таке війна. Не знає, що таке втрачати друзів на полі бою. У день Свободи та Гідності він влаштував своїм громадянам приниження — перед тисячею активістів виставили зграю «космонавтів» з рамкою і запропонували кожного перевіряти, щоб допустити під ОП.

Так, все саме як за Януковича. Парканчик, рамочка, «беркут», шеренгу людей по одному запускають на акцію. Аж запахло 2012 чи 2013 роком, коли на акції зганяли міліції більше, ніж активістів.

Але це не та країна, за яку ми боролись. 8 років тому хлопці та дівчата гинули не за те, щоб якийсь комік косплеїв Януковича. Хоча мусимо признати акторський талант Зеленського — у нього таки непогано виходить. Особливо в частині залучення до влади всіляких чортів. У Януковича теж були свої Єрмаки — Азаров, Табачник, інші міністри. І де вони всі зараз? Так, дуже-дуже далеко звідси. Зеленський, впевнені, зможе провести паралель.

Отож. Сьогодні ми дали Зеленському 10 днів на те, щоб звільнити Андрія Єрмака. Людину, яка ніхто за Конституцією, але фактично керує країною. Людину, яка має долю в ключових галузях економіки, але водночас — лише секретар офісу президента. Людину, яка скасовує операції, про які ми могли б розповідати онукам, хоча максимум, що могла б ця людина скасовувати — це зустрічі для свого шефа.
    Володимир Зеленський, у тебе є 10 днів, щоб попрощатись з Єрмаком. Інакше нам усім доведеться сказати «бувай» тобі.

Дуже дякуємо всім, хто сьогодні прийшов. Ми були раді вас бачити. І будемо ще більше раді бачити вас знову. А «знову» настане дуже скоро, якщо Зеленський не почує наших логічних вимог.
    Скинутись на ультиматум Зеленському можете тут: https://bit.ly/3CPRUkT. Гроші завжди потрібні, особливо, якщо пішов на самого президента.

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:))) Ну ви,@Gyppsy, вже скинулись? Гроші завжди треба, хоч ідуть на самого президента, хоч мимо):)

15. Gyppsy

Я ніколи не шкодував грошей, хоч гроші йдуть на заявлене, хоч мимо.
    Але я ще не скидався, бо поки що не розумію, хто цим займається.
    На мою думку - Зе має нагоду досить демократично позбутися Єрмака і його Ко. Але це при умові, що сам Зе цього хоче.
    Поки що почекаю.

16. Silver bullet

Потім будуть диктувати кого поставити на місце Єрмака, інакше "безсрочна акція".Якогось порохобота поставити:)))
    Як казав один герой "а ху-ху не хо-хо?" Савіку не подобається українська демократія - йому треба охлократію. Поки що розбирається комісія - де той зливний бачок що тече, де можливий крот. Так хай хоч розберуться.
    Може той Єрмак там ні до чого.

17. Silver bullet

Як хто? Я так розумію, що Демсокира.

18. Gyppsy

Яка різниця?
    Народ має право на протести.

Ну, якщо ви розумієте, то можете скидатися ;)

а де твій аватар? :)