Міську, шось багато від тебе копіпасти того якогось Доніка Глянув Віку - хто ж то такий, той Роман Донік? Крутяк Міську, ти колись видів, щоб притомний український націоналіст був ідеологом Російськомовних Українських Націоналістів?
Рома́н Ві́кторович Донік (нар. 2 вересня 1968, Харків) — активіст Революції гідності та волонтер, який здійснює забезпечення українських військових у ході війни на сході України. Засновник та керівник волонтерської групи Романа Доніка.
Пардон за мій п"ятак... От бачиш, Міську, таки можеться якщо хочеться А ти береш і перевисираєш всякі висери від лємбєргів про тотальне зубожіння українців
Циган, втрачаєш кваліфікацію. Вже навіть правдоподібно збрехати не можеш: Після Майдану через розбіжність поглядів на участь РУНу в політиці вийшов з організації, зосередившись на допомозі військовим у зоні АТО та громадській діяльності.
Міську, втрачаєш кваліфікацію. Вже навіть правдоподібно збрехати не можеш: Уперше набув широкої відомості як співзасновник[1] ГО «РУН[2]» та ідеолог організації «Російськомовних Українських Націоналістів».
А яке відношення зедовбойоби мають до моєї зарплати. Я заробляю не завдяки віслюку, а своїми руками і мізками. Руки дружать з мізками, а мізки з руками.
Циган, втрачаєш кваліфікацію. Вже навіть правдоподібно збрехати не можеш: Після Майдану через розбіжність поглядів на участь РУНу в політиці вийшов з організації, зосередившись на допомозі військовим у зоні АТО та громадській діяльності.
Міську, та то всі так заробляють не завдяки твоєму віслюку, а своїми руками і мізками. Руки дружать з мізками, а мізки з руками Я ще не зустрічав на ЛФ юзера, котрий би сказав, що особисто йому зле живеться) А ти таблички всяуих лємбєргів перепощуєш
А хрин його знає... Воно мені тре? Але ідеолог - це назавжди, це не якийсь завербований сєпар . Тим більше ідеолог "російськомовний". Вони своїх ідей не зраджують апріорі.
Ти, тупе непорозуміння, не здатен розібратись в елементарних речах. По-перше: під Радою зібрались мусора, які стали получати перераховану пенсію без компенсації за 17-19 роки. Військовим же, ти недоофіцер до цих людей відносишся випадково, перерахунок не зробили. По-друге: цю акцію спланували ще за пару місяців. По-третє: цих мусорів, як і таких, як ти, воєнізованих селян, варто на галери, чи на копальні...
Локдаун, скоріш за все, буде з листопада - головний санлікар Кузін. Нагадаю: саме у листопаді прийдуть нові платіжки з космічними цифрами. Совпадєніє? Не думаю. Sharp's
Тут 20 серпня була прийнята тихенько 894 постанова КМУ про порядок взаємодії Нацгвардії з органами державної влади на випадок масових заворушень. Воу воу, а що таке, а до чого готуємося? Але мене там більше вразив абзац про ВСУ. Ні, мова не про застосування армії в розгонах. Там про порядок взаємодії НГУ з ВСП (військова служба правопорядку) на випадок (цитата): ... Здійснює заходи по припиненню масових Заворушень серед Військовослужбовців Збройних Сил в місцях дислокації Військових частин, у Військових навчальний закладах, установах і організаціях, у Військових містечках, на вулицях и в Громадських місцях ... Це до питання про появу Зеленського на святкуванні Дня ССО в бронику перед шикуванням особового складу і обшуки участників параду.
Маркіян Юринець 9 вересня о 21:32 · Про російський політик Мураєв повисів на бордах 72 години. Далі в громаді, невідомі мені люди, вказали пану що то не його земля, та що напевно таким як він треба за порєбрік. Сильний вітер та рясні дощі з зеленої речовини, трохи прикрасили та доповнили його меседж з синьо-жовтою символікою на світлині. Цікавий борд з'явився в межах Великолюбінської ТГ, де Мураєв колишній депутат облради від Партії регіонів, сьогодні депутат ВР та Власник проросійського пропагандистського новинно-політичного телеканалу «НАШ» якось дивно стверджує що тут Наша Земля. До кінця не зрозумів чия наша, та що він забув у Львівській області. За дивним збігом обставин, ці рекламні площини не мають вихідних даних, та, наприклад чіткого власника. З мого розуміння, цей піар щит, при виїзді з смт Великий Любінь "виріс" як гриб після дощу через буферну зону автодору та земель громади, відповідно, мені здається, ніяких дозволів там немає. Немає ні податків в громаду, ні важелів впливу на таке відверте *йно, що може з'явитись від одного дня до іншого. Ще раз дякую невідомим людям за позицію.