Ну шо там, Онтоша вже розповів як Порошенко змусив сина Авакова, умовити свого росіянського дружбана насцяти в опу зеленському? Він же вчора божився що всіх зафіксував на камери, коли питав у Чийгоза чому ЄС не прийшли підтримати стерна? Слава віслюку Янелоху Оманському
Ви що, орнітолог? З птахами середнього розміру діалоги ведете? Коли це попка-дурак говорив щось по суті? Він лише повторює сказане іншими.
Та то той локдаун винуватий, вже два дні сиджу дома Ще й погода паршива, нема чим зайнятися Скукатіща... )))
Учіть турецьку. Я допоможу. Я, наприклад, почав читати роман Орхана Памука в оригіналі. Уже виходить читати так, що лише зрідка заглядаю в словник, часто - щоб лише уточнити, чи правильно зрозумів. Ніколи б не подумав, що вивчу турецьку. А оскільки мені вчити мови ніколи не набридає, а зараз просто отримую задоволення від того, що вже, можна сказати, читаю турецькою, то я перепости та висери порохоботів, та прирівняних до них жителів Пензи, навіть не відкриваю. Орієнтуюся на відголоски, що мають місце в постах тих, хто у мене не в ігнорі. Звичайно, хочеться бути в курсі сучасних подій, але, якщо розібратися, життя занадто коротке, щоб усяку чорноволох..ню, перепощуваному Хомчиним, читати. Хоча у всякого свої смаки. От я поглянув коменти під тим роликом від поліції, на який Ви дали посилання. Я думав, Хомчин - це унікальне явище (від слова "кал", бо всяке лайно сюди таскає, що треба і що не треба), але там в коментах є такі, що нічим нашому Хомчину не поступляться, а деякі можуть навіть фору дати. Хомчину є ще куди рости.
Львівщина з 25 березня переходить у червону карантинну зону. Відтак в області починають діяти обмеження, передбачені для найвищого рівня епідемнебезпеки. Всім на вулиці бути в масках. Уряд дозволив місцевій владі в червоній зоні самостійно встановлювати обмеження щодо транспорту. Слава Віслюку епокаліпсису
Ви погоджуєтеся з тим, що краще потратити десять хвилин на вивчення турецької чи ірокезської, чим читати те лайно, яке перепощує Хомчин? Яке, як правило, є брехнею, і нічого нормальній людині не несе. Хомчин вчергове процитує якогось діда Миколу, що розбирається в політиці, як свиня в апельсинах, з претензією на дотепність. Я можу прочитати це і жалкувати, що потратив на ту ...ню свій час. А можу прочитати півречення чи навіть ціле речення турецькою. І бути задоволеним від того, що я трохи збагатився знанням ще однієї мови. Крім того, вченими доведено, що вивчення іноземних мов сприяє розвитку мозку та запобігає виникненню старечої деменції. Поліглоти впадають у деменцію в середньому на кілька років пізніше, ніж одномовні.
В 2014 - 19 роках ми не чули жодної новини про смерть українця від голоду, але сеньйор голодомор... Сьогодні, внаслідок, бездіяльності, або тупості уряду і припізьдєнта кожен день помирають десятки, а то й сотні українців, але не сеньйор ковідомор...
ой мама, то треба розуміти, що копипастер Хомчин має "дуже високий інтелект, чи високий, чи гарну норму"? ОМГ) Йой, і Мих туди ж? І пріус? І бляберус? Коли б Хомчин тягнув хоч на "середній рівень" він нізащо б не запостив оту табличку. Щоб ще раз не являти свою глупоту. Хомчин і уявити не може які це люди з високим чи дуже високим інтелектом. Він їх не бачив за своє нікчемне життя, і не побачить ніколи. Навіть його бос-бариго Порох точно не з них.
Чоловік облив себе бензином і збирається підпалити. Причина - на Троєщині зараз зносять МАФи. Швидше за все, під роздачу потрапив і його кіоск. Маяковського, 15. Киев Сейчас