Народні протести часів Команди Зе!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 6 жов 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я нічого не чекаю. Я бачу реальні дороги.
    І навіть не сумніваюся, що там крадуть всі, хто бажає і має можливість.

Міську, от тобі реальний приклад.
    Перед переходом на ОТГ депутати сільради зібралися на засідання. Самі щирі українці і представники самих правильних партій: Голос, Свобода, ЄС і т.п.
    І вони тихенько наділили собі і родичам найкращі землі, кому по кілька десятків соток, кому і гектари. Ніхто із простих смертних про це навіть не знав.
    От тобі і маленьке крадівництво на низовому рівні, серед найбільших патріотів, котрі б"ють себе копитом в груди за Україну і котрі в перших рядах на мітингах і в церкві ;)

• Подобається Подобається x 2
  2. Якщо більшість населення довірили країну шоуменам і комікам на підсосі у олігархів, то шоу має тривати.
    Незважаючи на епідемію і карантин у Раді, депутати Слуги народу вимагає скликати позачергову сесію, щоб обговорити події на Банковій.
    Охренєть просто яка подія. Фарбою стіни заляпали. А ось зібрати сесію щоб обговорити проблеми які дійсно хвилюють людей - загибель солдатів на фронті незважаючи на перемир'я Зеленського, загибель людей від епідемію і брак місць і кисню в лікарнях, зростання цін і падіння доходів Слуги народу не хочуть.
    Та й в принципі пора б в Раді обговорити саму причину протесту і чому люди не вірять правоохоронцям і судам.
    Але немає. Вони тепер будуть пів року обсмоктувати тему як Вова обісцявся від страху, сидячи під охороною Авакова на державній дачі в Кончі Заспі, поки на Банковій, теж під охороною Авакова, розмальовували фарбою офіс президента. Ну і звичайно у всьому звинуватять Порошенко і ЄС з подачі "гаварящєй" голови Авакова Тохи Геращенко.
    Погано коли президент боягуз, міністр провокатор, депутати Слуги Олігархів. Але ще гірше, що народ вже два роки ведеться на одне і теж шоу, просто у виконанні різних шоуменів.

3. До речі, прошу звернути увагу, яку маржу закладує ОП.

За 200% прибутку вони навіть не візьмуться за роботу. А ось 2000% - це нормально для закінчення епохи бідності.
    Скільки ж тоді вкрали на "Великому крадівництві"?

4. Gyppsy

Міську, то ти мене про це питаєш? о_О :)))

Та і ти, і твої пєсєта з з лємбєргами та чорноволохами вже пару років про це торочите.
    Вже могли би за цей час створити якусь громадську комісію, набрати туди притомних економістів з юристами і вивести все на чисту воду.
    А ви лиш балаболите і видаєте всякі фантастичні домисли і здогадки.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Щоб зрозуміти, кому вигідні були вчорашні заворушення на Банковій, варто лише прочитати "А от при Порошенкові такого не було".
    І відразу все стає зрозуміло.
    Більше якось немає бажання на цю тему говорити.
    Із великого задуму і сподівань на вчорашні "протести" проти Зеленського получився "пшик". Тепер обговорюють той "пшик" на верхньому поверсі будівлі. Перепощують по кілька разів фото того "пшику".

6. Gyppsy

Тепер органам треба ідентифікувати ще художників, котрі розмальовували будівлю. Підготувати гарну доказову базу і всіх хуліганів і вандалів судити. Дати по максимуму, також хай заплатять за ремонт.
    І ніякої політики, чисто кримінал.
    Пора вже навчитися протести виявляти з плакатами і кричалками, можна ще голодувати на граніті.

Бо якщо всі бажаючі безкарно почнуть бити вікна в сільрадах-меріях і всяких пенсійних фондах з райсоцзабезами, то нам шкла не хватить)))

7. Кацап хоч зараз написав правду. Пшик. А так хотілось на Порошенка накидати в чергове. А народ вже не ведеться. Печалька

8. Згадалося:

16 грудня 1989 року на вулиці румунського міста Тімішоара вийшла групка людей, щоб захистити їхнього пастора від переслідування комуністів. Скоро до них долучилися і інші люди і мітинг переріс в антикомуністичний.
    17 грудня Чаушеску наказав міністру оборони ввести в Тімішоару війська і знищити протест. Протестантів знищували фізично.
    Керував знищенням людей армійський генерал Стенкулеску.
    18 грудня вбивста в Тімішоарі продовжились
    20 грудня 100 000 жителів міста/робітників заводів, покинули робочі місця і вийшли на центральну площу міста
    21 грудня в столиці Румунії Бухаресті влада організувала "стихійний мітинг" на підтримку Чаушеску. Під час виступу Чаушеску задні ряди (а потім вся площа) почали свистати і вигукувати "Тімішоара" в знак солідарності з жителями міста.
    Тут же почались сутички з міліцією і армію, які закінчились ріками крові.
    22 грудня вночі був вбитий міністр оборони, який відмовився виконувати накази Чаушеску щодо застосування більш жорских заходів проти протестувальників. На його місце Чаушеску призначив відомого за подіями в Тімішоарі генерала Стенкулеску. Який тут же наказав армії відступити. І армія обєдналась з протестувальниками.
    Через декілька годин Чаушеску на гвинтокрилі втік з Бухареста. Через декілька днів його зловили і 25 грудня 1989 року розстріляли. Керував судовим процесом проти Чаушеску і його розстрілом генерал (тепер вже міністр оборони, призначений Чаушеску) той самий Стенкулеску.

Отака от історія
    Можливо ситуація, коли деякі люди уявляють себе Карабасами і думають що все контролюють

9. Gyppsy

Ха, Місько, ти прирівняв народне повстання в Румунії з поступками десятка хуліганів під ОП)))
    Нє канає;

10. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Там що, ФОПИ знов протестують проти локдауну? А хіба їм держава не повинна компенсувати збитки з короновірусного фонду?:dntknw:
    Невже банда Зеленського його розікрала?:crazy:

11. 16 грудня 1989 року на вулиці румунського міста Тімішоара вийшла групка людей,

12. - Що потрібно щоб помити стіни охвісу простого парня с народа, який перед виборами їздив на велосипеді і сам очищав сніг?
    - Потрібно створити офіс простого миття, в ньому три департаменти: миття вікон, стін і бруківки, створити 2 слідчі комісії ВР, розробити стратегію миття офісу, злітати в Оман чи на Мальдіви за інвестиціями, провести засідання РНБО і розпиляти на те все мільйонів з 50

13. Я б може й вагалася в оцінці подій вчора на Банковій, якби я не побачила пост від ОП про те, що стерти графіті і вставити скло коштуватиме два мільйони.
    А тепер я вагаюся, де ставити наголос в слові 《пиздять》.
    "всі поверхи були заповнені димом" (цитата з ОП)
    Наталья Зубар

14. Зеленському і його нечисленним фанатам пропоную ще поговорити про якість і зміст графіті.

У цей самий час, смертність в Україні б’є рекорди.

Через недолугість влади...

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Порівняв?
    Я бачу що Хомчин - дятел із тарганами в голові. Надзвичайно рідкісний вид дятлів. Але, як бачимо, такі існують.

Я добре пам"ятаю повстання в Румунії, і що я в той день робив. Я його слухав в прямому ефірі по румунському радіо, що тоді працювало на довгих хвилях.
    Всі, мабуть, пам"ятають ту румунську радіостанцію. Там крутили гарну музику, на довгих хвилях був чистий і стабільний звук, це радіо можна було слухати на всій правобережній Україні, якщо не далі.
    Я в день повстання знаходився вдома (прийшов з нічної зміни). Як звичайно, поки сніадав, те-се, включив свій "Океан". Чую не музику, а постріли, автоматні черги тощо. Мікрофони передавали ті звуки, що було чути на вулицях Бухареста, жодних коментарів.
    Але слухати було цікаво, з тієї причини, що ти в прямому ефірі слухав революцію.

Щось подібне було позавчора? Припинення роботи радіостанцій, автоматні черги на вулицях?

Якщо і було що чути, так це - черги від стукоту порохоботських дятлячих голів в інтернеті, в соціальних мережах.

Лещенко вчора сказав, що "народними протестами" керував колишній замісник начальника охорони Порошенка (чи щось у тому ж роді, точно посади не запам"ятав, але те, що була названа людина Порошенка, так це точно).
    От і побачимо невдовзі, чи бреше Лещенко, чи ні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. Gyppsy

Я фігєю, коли читаю чиїсь замітки про цього Стафійчука.
    Тіпа от такого
    Цей фрагмент гуляє в мережі.
    Такий файний хлоп: і воював, і вірші писав, і котів виховував. Суцільний позитив.
    А потім взяв і навмисне побив вікна, чисто як злісний бешкетник.
    Чи той суцільний позитив дає право хуліганити і псувати державне майно?

Можлива ситуація. Без всяких емоцій і без ура-патріотизму.
    Активісту Майдану, ветерану війни, поету і вихователю котів чимось не сподобалася якась Лєра-Маріна, і він навмисне взяв і побив у неї вікна, розмалював похабними написами стіни і витоптав грядки з квітами і часником.
    Що скаже на це Лєра-Маріна?

/ я чисто з цікавості про подібне запитав в конкретної людини. Образилися і обізвали мене в дусі щирих пєсєт :)))/

Висновок: хочеш хуліганити і порушувати закони - хулігань і порушуй. Але будь готовий відповісти за законом.
    І нема чого строїти з себе безневинного і політичного мученика.

• Подобається Подобається x 1
  17. Gyppsy

Та яка різниця, хто керував протестами?
    Народ має право протестувати.

18. Gyppsy

Ну от, почалася коломийка)

Затриманому під ОП Владу Сорду вручили підозру, але без адвоката

19. Gyppsy

20. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

я плачу:cry:.Котів шкода.
    А. таки закон як дишло. Як хуліганити - то закон нам десь.
    Оце накручування ненависті і на порохТВ, і в мережах не таке вже безпечне. Накручують порохоботи, сцуко, на рівному місті ту ненависть, і раптом - бах! є Стерненко. Можна ту ненависть випустити на волю. Бо страшна несправедливість - янгола засудили. Нікого не вбивав, а вирок.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)