Відповідь: Народні прикмети Це не народна прикмета. Але, коли мова зайшла про вагітність, то доведено, що дуже високий відсоток дітей зі здоровою нервовою, м"язовою та імунною системою народжується у ... віолончелісток, які грали протягом вагітності. Причому грали у своє задоволення. Хто тут віолончелістки ? Підтверджуєте ? Дівчата, запросіть сюди наших віолончелісток !
Відповідь: Народні прикмети Про смерть. Колись на подвір'ї в селі зацвів жасмин вдруге за рік. І то тільки на нашому подвір'ї. Сусіди казали, що то на смерть. За кілька днів померла моя баба, хоч вона і жила в іншому місці, та все ж..
Відповідь: Народні прикмети Кажуть що чорна птаха також на смерть. Півтора роки тому мій чоловік порпався на городі, бо це був вересень і тут побачив що прилетів якийсь дивний чорний птах і сів недалеко на сходах і сидів. Чоловік його зганяв але ніц з того не вийшло. Через кілька днів помер його тато.
Відповідь: Народні прикмети я грала на віолончелі у першу вагітність. не те, щоб для задоволення, бо готувалась до сесій, але в принципі любила ту справу. дитина, як дитина... хоча й правда майже не хворіла до 5 років. а потім як почались постійні застуди та бронхіти. от тільки тепер трохи налагоджується (ТТТ). Додано через 10 хвилин руки: права - з другом вітатися, ліва - до грошей ми віримо й у нас справджується. а у вусі дзвенить до новин: у лівому - до поганих, а у правому - до хороших.
Відповідь: Народні прикмети Цитата: Допис від Liliyah Romanova О, а розкажіть мені, що то за знак, коли долоні чірхаються. Котра на що, бо я ніколи не пам"ятаю. І ще, коли у вусі дзвенить. Я все бабцю перепитувала. А тут нема кого. І відки воно взялося? Цікаво. Хтось в вухо дістане.
Відповідь: Народні прикмети Народні прикмети квітня * Бруньки на деревах довгі - спізниться літо. * Верба біла не розвилася - у відкритий ґрунт не висаджуйте ніякої розсади. * Весна багата на квіти, а хліба в осені позичає. * Весна непостійна, як мачуха: то хмуриться, то сміється. * Вільха розпуститься раніше від берези - будуть ще холоди й дощі. * Вітер у квітні з південного заходу -чекай тривалої негоди. * Горобина зацвіла рано - буде багато вівса. * Грім весняний - очікуй похолодання. * Грім перший із заходу - очікуй урожаю. Дощ на початку квітня - очікуй теплого літа. * Квітень лінивого не любить, моторного голубить. * Квітень мокрий - буде добра рілля. * Квітень починається при снігові, а закінчується при зелені. * Квітень сухий - рік буде холодний. * Квітень теплий, мокрий май - буде добрий урожай. * Ночі ясні у квітні закінчуються приморозками. * Погода у квітні один день блисне, а сім днів кисне. * До Василя-капіжника (4 квітня) навкруги сонця коло - врожай буде добрий. * На Теплого Василя радується зілля. * Зими до Благовіщення (7 квітня) не лай, бо вона ще може вернутися. * Вітерець дме до Теодула (18 квітня), а після Теодула теплом тягне. * Грім гримить на Іродіона (21 квітня), ліс у листя одягається, жайворонок заспівав, жаби закумкали - час орати. * Дощ на Антипа (24 квітня) - літо буде грибне. * На Артемонів день (26 квітня) радіє навіть пень. * Коли квітень з водою, то травень з травою.
Відповідь: Народні прикмети Буквально вчора бачила горобців в супермаркеті, це певне до махінацій з продуктами..
Відповідь: Народні прикмети я колись жила в старому районі Тернополя, де був такий самий старий магазин, то там голуби жили. просто на коробках з цукерками
Відповідь: Народні прикмети Якщо собака виє з піднятою головою - на зміну погоди, з опущеною - на чиюсь смерть. Якщо Ви проходите по вулиці і поруч з чиїмось дому відчуваєте запах паленого ялівцю або ладану - це на смерть в цьому домі.
Відповідь: Народні прикмети я сьогодні проходила біля загсу і занюхала запах троянд... думаю до чого б то? та там вся доріжка пелюсками встелена:D
Відповідь: Народні прикмети Я ще знаю прикмету, коли побачити перший раз в році 2 бузьків парою - будеш цього року в парі
Відповідь: Народні прикмети я цього року їх бачила тільки парами-парами-парами... і щей в гніздах:radist:
Відповідь: Народні прикмети Розкажіть будь ласка щось про сову. що то означає, коли вона прилітає під хату і починає свистіти? як би я не намагалась не вірити у забобони, але споглядаючи таку картину стає трохи моторошно...
Відповідь: Народні прикмети це означає, що в організмі відбулися якісь зміни... у мене таких плям -- купа, я би чокнувся, якби переймався цим усім.....
Відповідь: Народні прикмети а я ще ніколи парою не бачила :no: хоча я давно в парі цю прикмету так само знаю, ще з дитинства
Відповідь: Народні прикмети А ми з чоловіком сіль розсипали на кухні. Але не посварилися, як прикмета каже. Чому?