Відповідь: Народні прикмети А ще я чула що якщо в хаті розсипеться цукор то це на щастя і до гроший. Раздва побігли до хати цукор розсипати, он лише аби мурахи не прилізли на таке щастя. :o
Відповідь: Народні прикмети А я,як бачу їднукопійку на дорозі,то підніму,обітру до штанійв.поплюю і сховаю.До грошей... ЗІ.Тільки коли?
Відповідь: Народні прикмети не можна підбирати гроші - на них можуть бути пороби. хтось від себе негаразди відкидає... Додано через 1 хвилину бідний пес...
Відповідь: Народні прикмети Казав сам вчитель всіх народів: - Не вартий рубля той,хто за ним не нахилиться...
Відповідь: Народні прикмети Високо і швидко пливуть у небі хмари - на гарну погоду. Грак прилетів - через місяць зійде сніг. До першого грому земля ще повністю не розмерзається. Довгі бурульки - на тривалу весну. На теплого Олекси - щука лід хвостом розбиває (З0 березня - Олексія). Квітень з водою - травень з травою. Ранні ластівки - щасливий рік. Ластівки низько літають - дощ обіцяють. Зорі яскраві - на гарну погоду, тьмяні - на дощ або сніг. Веселка вранці - на дощ. Вранці трава пахне дужче, ніж завжди - на дощ. Вранці у низинах суха трава - вночі чекай дощу. Будяк не колеться - бути дощу. Вечірній ліс тепліший за поле або притих - на дощ. Сухі гілки падають із дерев тихої погоди - на негоду. Листя верби виділяє краплини вологи - через годину буде дощ. Горобці в пилюці купаються - на дощ. Якщо півень влітку заспівав раніше 9 години вечора - на дощ. Від дощу на воді бульбашки - на тривалу негоду. Павук щосили плете павутиння - на суху погоду, або на довгу суху осінь. Туман вранці стелиться по воді - день буде сонячний. Перший туман літа - перша грибна прикмета. Пізнє цвітіння горобини - на пізню осінь. Багато шишок на соснах та ялинах - на холодну зиму. Павутиння стелиться по рослинах - чекай суворої зими. Грибів уродило багато - зима буде тепла. Іній на деревах - на мороз, туман - на відлигу. Туман узимку опускається до землі - на відлигу. Грім узимку - на сильні морози, блискавка - на бурю. Кільця довкола місяця - на сніг. Хмари йдуть проти вітру - на сніг.
Відповідь: Народні прикмети Нема мови... Та й деякі прикмети набагато древніші від будь-якої релігії. Я,наприклад впевнений,що майже всі прикмети пов’язані з тваринами здійснюються навіть без втручання потойбічних сил.. Те ж саме про погодні прикмети. ЗІ.Але дуже багато і бздурів...
Відповідь: Народні прикмети то як в одному анекдоті, прийшов бізнесмен до ворожки і питає: шо то може бути, мені вже пару днів кожної ночі сниться бульба... - А то або весною посядять, або осінню "убєрут".
Відповідь: Народні прикмети я кажу - хочу спати,буде дощ. а мій чоловік - якби дощ падав, коли ти спати хочеш, то би не переставав
Відповідь: Народні прикмети Якщо вранці Ваша дружина сяє мов Сонечко, привітна і мила - у ночі Ви були на висоті!
Відповідь: Народні прикмети То як в тому анекдоті про сусідок Питає одна сусідка в другої: - Сусідко, як то Ви так вгадуєте з пранням, коли перете, то завжди сонце, я так не втрафлю, як не виперу - то дощ на мої лахи? - Та я вранці дивлюся під ковдру - як в чоловіка на правий бік лежить, то дощ буде, на лівий - сонце, завжди справджується. - А як стоїть? - Йой, сусідко, та хто в таке свято пере...
Відповідь: Народні прикмети так, до солодкого життя, кажуть але якщо випадково розсипати, а не навмисно. Додано через 3 хвилини я раніше підбирала копійки, а як почула цю прикмету, перестала, бо й справді помітила, що не на добро. моя донька сміється з мене, коли я в забобони вірю, тож їй кажу, щоб не піднімала копійки, бо ми з них не розбагатіємо, а може хтось справді бідний знайде та втішиться. вона у мене співчутлива дуже, тож не підбирає копійки.