Нардепи (об'єднана: зрадники, маєткарі)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем OldMan, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. OldMan

OldMan Well-Known Member

Відповідь: Кого обирати?

Я мало кому верю.
    А в кого или во что я верю это другой разговор.
    :)

2. OldMan

OldMan Well-Known Member

Вы делегированы на форум ими?

3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

то взагалі якось так в історії склалося... то морозов а то й чистої води мороз...

• Подобається Подобається x 1
  4. OldMan

OldMan Well-Known Member

А морозов это разве наша история?

5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А він, чи СПУ перед виборами колись обіцяли, що будуть у коаліції тільки з БЮТ і НУ?:confused: По-моєму, не було такого.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я читав останнє соцопитування - вЕсело. Гляньте на Мороза.: не хоче йти на перевибори ніяк, видно тверезо оцінює ситуацію. Мороз зіграв жарт з народом, який колись проходив, але сива голова не помітила: люде вже не ті, суспільство - инше. Його час відійшов.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, що він, будучи на трибуні Майдану у 2004році і махаючи рукою на кінокамери, вже дулю тримав у кишені. Йому тоді важно було стати популярним, підняти свій рейтиг в очах народу, ну а потім важно були посада і звісно гроші.

8. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:D:D:D:D:D:D:D
    Ги-ги-ги.......
    Чо врать то?Ну чо врать то??????????????????
    А Зварыч со своей женой?????"И нефть не моя...и жену такую не знаю"!
    А Червонец...с тремя миллионами взятки за Одесский порт?
    А где Зинченко?А где великий реформатор...административно-территориальной реформы Ромка Безсмертный?
    А где главный померанчивый ликарь?( фамилию забыл...)
    А что ..все эти два года делал...Луценко??????
    Пистолетиками игрался?А?:D
    А где... "школодный зайчик" Порошенко?И чо он делал в РНБО??А?
    А где самый лучший премьер..всех времен и народов прЫнцесса????
    Может Вы все еще верите..в отравлении Ющенко..российским спецслужбами????:eek::eek::eek::eek:
    Обкакались...с ног до головы...а еще и по новой лезут во владу!!!!
    Главные ЗРАДНИКИ...это БЮТ и НСНУ!!!!!!!!!!
    Не смешите народ...Мих!:cool:

9. Pushystik

Pushystik Well-Known Member

дуже дякую за таку змістовну відповідь...

10. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

маєте кращі варіанти?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Розумію. І мені багато з них хто не подобається. Але є процес у політиці. Хтось гірший, хтось кращий. В цьому нелегкому процесі багато можна побачити всього в людях. Але що є головне в цьому процесі?
    Це є ціль. І коли ми говоримо Комуністи, то яка тут може бути ціль? Я не бачу цілі в соціалістах в тому складі, в якому вони зараз є. Візьмемо ПР. Яку ціль можна досягнути, підтримуючи цю політичну силу?

1. Внутрішня політика: весь бізнес заставити працювати на себе.
    2. Зовнішня політика: Росія.

Особисто мене це не влаштовує.

А Вас?

12. Донецкий

Донецкий Well-Known Member

А що, немає нічого кращого, ніж знов і знов допускати до керування державою помаранчевих і "серцевих" (БЮТ) політиків, які вже неодноразово "обкакувались"?

13. Донецкий

Донецкий Well-Known Member

Невеличке коригування:

1. Внутрішня політика: весь бізнес заставити працювати. Крапка.
    2. Зовнішня політика: тільки те, що допоможе виконати перший пункт. А це і є Росія. Звісно, не тільки вона - економічні (а не військові) стосунки з Европою та США у ПР також є приоритетними.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Був би радий, якби там була крапка.

Це вже було. І де це щастя?
    А чому не військові?

15. Danilo

Danilo Well-Known Member

Народна самооборона", партії "Вперед, Україно!" і "Християнсько-демократичний союз" домовилися створити єдиний виборчий блок "Народна самооборона Юрія Луценка". Відповідну угоду підписали лідер партії "Вперед, Україно" Віктор Мусіяка та лідер християнських демократів Володимир Стретович та Юрій Луценко.
    Серед топ-претендентів у списки блоку лідери "Народної Самооборони" Юрій Луценко й Тарас Стецьків, екс-голова політради партії "Пора" Євген Золотарьов, лідер громадської організації "Європейська платформа" Микола Катеринчук, та політичний експерт Олесь Доній. Лідер "Народної самооборони Юрій Луценко наголосив, що пропонує Блоку Юлії Тимошенко та «Нашій Україні» створити так званий мегаблок демократичних сил, оскільки, на його переконання, саме таке об’єднання стане гарантією перемоги на позачергових виборах всіх демократичних сил.

Юрій Луценко, лідер руху "Народна самооборона": "Вдячний ініціативі двох політичних партій, які мають всі відповідні умови для участі у парламенських виборах. А власне партії "Вперед Україна" та Християнсько-демократичний союз за їх згоду сформувати блок політичних партій "Народна самооборона Юрія Луценка".
    Микола Катеринчук, лідер "Європейської платформи": "Демократи об'єднуються у єдиний список, і це буде єдиний мегаблок, який дозволить не думати за кого голосувати, за Луценка, за "Нашу Україну", чи за Тимошенко, треба розуміти, що та відповідальність, яка лежить на політиках демократичного напрямку, є дуже важливою і однозначною".

Ну ось вже потроху вимальовується "кого обирати".

16. zet

zet Дуже важлива персона

Выделенное самообман.

17. Читатель_Обкома

Абсолютно влаштовывает!!!Абсолютно!!!!
    И не надо пугать Россией!Не на ней одной свет клином сошелся!!!
    Там только газ и нефть...а это реалии дня и НИКУДА от этого не дется!!!
    Ближайщие 10-15 лет...это точно!Так и не фиг базикать...а треба молчать втряпочку..и по тихонечку робыть свою справу....внедрять энергосберегающие технологии!:cool:
    Вас послушать...так мы живем в замкнутом экономическом пространстве...
    Фиг Вам....все идет своим чередом!Как оно и должно быть,если уж решили строить КАПИТАЛИЗМ!
    Найдо молча..... сцепив зубы...пройти этот период сволочного капитализма...и не свистеть...о социальных гарантиях!!!
    А потом все будет...все как в остальных странах!Никуда нам от этого не дется!
    Я сам...микрокапиталист!И у меня нет...абсолютного желания заниматся сердобольством и сибаритством!НЕТУ!!!!!!
    Но я плачу людям столько...за сколько они соглашаются работать!И не более!!!!
    И не один...Закон мне по этому поводу не указ!Ни один!
    Заставят платить больше...просто закроюсь...и по выганяю всех...хай идут на биржу...и сосут...Державные кошты!
    Щас вам не социализм...когда был...местком,партком,профком,нарсуд,прокуратура и т.д
    Фигушки!
    ПАХАТЬ надо!!!!ПАХАТЬ!!!А не бегать...по Майданам и клянчить" подайте на пропитание,совсем капиталисты замучили" и тем боле...по миру
    "Мы такие хорошие...такие несчастные...нас стоко лет..гнобили...и щас скоты..не дают дешевый газ...подайти Христа ради...."
    :cool:

• Подобається Подобається x 2
  18. Danilo

Danilo Well-Known Member

А що будете робити Ви, яким чином існувати?
    Нікуди не дінетеся, доведеться підвищувати платню. Ціни теж. Все устаканиться з часом. Буде вибір. Через таке беззаконня весь цей безлад. Людина у Європі за 100 грн. не те що до столиці у старенькому автобусі не поїде, наплює в очі!
    Саме за правову державу і боремося, проти "беспредєла".

Чітку формулу вивів на рубежі X - XI ст. єпископ французького міста Лана Адальберон: “.. одні моляться, інші воюють, треті працюють...”.

Так, але треба ще мати гідність, честь, вміти домовлятися за той газ, та не красти при цьому половину.

19. Читатель_Обкома

Данилушка.... нормальные то инженеры... и при союзе хорошо жили...:D
    А уж спецы то...а другим капиталистам потрибны...тем более электроприводчики...;)

Хо-хо...не хо-хо?????:cool:

Чем и занимаемся....:cool:

Знаем-с....знаем-с...и про прЫнцессу знаем...и догадываемся...без чьей волохатой руки...не обошлось..в "Росукрэнерго"...со стороны Украины....
    Да и вчера токо..на прессконференции...бачили...те самые рученки.."которые ни колы не крали!"
    :D :D

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

А хто так каже????
    У нас ще досить дешево, як на світовій арені і погоджуюсь, що треба працювати. Але не лише на ковбасу заробляєм, але й країну будуєм, нє?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)