Нардепи (об'єднана: зрадники, маєткарі)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем OldMan, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!!

Може й не треба так огульно?:) Цих принаймні всі знають, вони публічні:
    5. Шевченко А.В.
    14. Шкіль А.В.
    22. Яворівський В.О.
    46. Немиря Г.М.

Врешті Сама не гірше за Маргарет Тетчер.:) [​IMG]
    Це головне, бо ж без лідера не може бути ніякої команди. Вони підтягнуться Мих.

Що до президента та НУ, звісно маєте рацію. Але тут вже переличили помилки, хто їх не робе.:) І Ще, хто може гарантувати що не буде другого універсалу національної БЕДНОСТІ ініційованого президентом? Я його обрав та поважаю, але зараз ми обираємо ВР яка даватиме новий уряд. Не хочу ще одного "не риба, не м'ясо" Єханурова.:)

Додано через 20 хвилин
    Що за маячня. За безцінь кучма продавав своїм!

Додано через 22 хвилини
    Не почнеться, Петі Порошенка на обрії нема.:) А більше не бачу жодного гідного конкурента з боку НУ-НС.

Взагалі помітив що жинкам Юля не до вподоби, заздрять напевно?:)

Додано через 29 хвилин
    Миху, Ви ж усвідомлюєте що це не можливо, так вже склалося, що в БЮТ у два рази більше прихильників по ВСІЙ Україні.

Додано через 38 хвилин
    "Всі соціальні питання в угоді були написані профспілками "Криворіжсталі" разом з колективом. Всю технічну частину написало Міністерство промислової політики. Все, що стосувалося екології і соціальні сфери – міська рада Кривого Рогу. Я вписала туди тільки одну фразу про те, що якщо хоча б одна із цих умов не буде виконана, то підприємство без повернення інвестицій і плати за нього буде повернуто державі", - сказала Юлія Тимошенко.

• Подобається Подобається x 3
  2. Ізольда

Ізольда Well-Known Member

Ви знаєте, Данило, меня як раз Юля як жінка до вподоби. Гарна, стильна, енергійна. А як бреше гарно - хочеться повірити. Я віддаю їй належне як оратору та харизматичній особистості. Жила б вона десь у іншій країні, я би з цікавістью стежила за її успіхами та бажала б ії перемоги.

Додано через 3 хвилини
    Вона завжди гарно каже, а ось результати де? Якщо вона раптом на посту прем'єра хоч на йоту покращить життя так, що моя родина це відчує на собі, то я тієї ж митті запишуся до табору її прихильників, про що неодмінно вас повідомлю)
    Мені цікава доля іншого сука - чи відмінять недоторканність? Якщо цей привілей в депутатів заберуть, то до влади будуть тягнутись зовсім інші люди. Може, вони й зпиляють

3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Про "бандитам - тюрьмы" уже забылось... новая погремушка...
    Знаете - отменят. И вот Луценко предлагает внести изменения в Конституцию - для укрепления власти Президента и установления у нас президентской республики.. Имет он на это право? Ведь это - призыв к изменению существующего государственного строя (напомню - сейчас парламентско-президентская форма) - и получает судимость и срок (статью УК никто не отменит!). так что не стоит повторять за политиканами все, шо они говорят. Изменить неприкосновенность, чтобы она не была абсолютной - давно пора. Сколько оставить - посмотрите на Европейские парламенты - у нас есть, где поучиться.

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Нардепи (об'єднана: зрадники, маєткарі)

Оскільки виборчі обговорення перемістилися, цю тему запечатую.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)