Нардепи (об'єднана: зрадники, маєткарі)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем OldMan, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Відповідь: Нардепи (об'єднана: зрадники, маєткарі)

to Danilo
    Особенно понравился домен сайта - SU (домен верхнего уровня SU для применения на территории СССР) :)

2. vasili

vasili Well-Known Member

Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!!

...э, дАрт...Вы что, о Юлии Тимошенко агитируете, поздно, я уже был однажды...;)
    Плейбой не читаю, больше "Максим" люблю...:crazy:

• Подобається Подобається x 1
  3. шахрай

шахрай Well-Known Member

А ви,Vasili,кого підтримайте на виборах ,цікаво дізнатись.ПСПУ:feminist: ?

4. vasili

vasili Well-Known Member

Нє я буду думати щі, не віришив троха поволі мислю останнім часом, стіке файних політиків навкруги...шо аш йой.;)

5. шахрай

шахрай Well-Known Member

Vasili,щодо ПСПУ я пожартував.Не ображайтесь:crazy:

6. zet

zet Дуже важлива персона

Умгу.. Тошнит от них? ;)

7. шахрай

шахрай Well-Known Member

Добре було б,якби зрадники(морозівці),комуняки не попали в ВРУ.
    Пам"таю як Герман критикувала проффесора на радіо Свобода,а тепер?
    Цікаво,скільки їй заплатили ахмєтовці?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не підтримую.
    І ось чому. У 2004 році владу дали Ющенку, а в на виборах у ВР цей ж народ забрав владу, проголосувавши за ПР. Що ж Ви тоді хочете? Хто винуватий, що президент України сьогодні не може звільнити дурнуватого міністра Шуфрича, який в свою чергу президента України на кожному виступі принижує?

У мене наступна думка.
    Єдиним виходом для України сьогодні є єдине: партія Ющенка повинна зайняти друге місце у виборах(після ПР), якщо реально дивитися на речі.
    Тоді буде біль-менш гармонія у владі. Якщо ж друге місце візьме Тимошенко і стане прем"єром, почнеться те саме, що було після президентських виборів. Юля буде себе піарити на телебаченні, ПР буде лахматити президента, тобто міна вже буде закладена.

Що до Ющенка - так, помилки він робить, але сьогодні НЕМА кращого президента для України навіть на обрії. Назвіть хоть одну кандидатуру - обговоримо. Згадайте ХТО у нас бли президентами до того і порівняйте.
    Отже, голосуйте за партію Ющенка - це моє переконання.

9. шахрай

шахрай Well-Known Member

народ ?
    Скоріше слухняний натовп на Сході і Півдні.
    Ющенко винуватий,не треба було голосувати 8.12.2004 за політичну псевдоплітреформу,Ющенко ж був тоді керівником фракції "Наша Україна"

• Подобається Подобається x 3
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А не президентом?

А чи не Юліна фракція проголосувала за позбавлення президентських повноважень?
    Ми вже 16 років живемо у незалежній країні, і тільки тепер маємо лише одну нормальну свою вітку влади - президента. Якщо ми його не підтримаємо, то вернеться Кучма, буде Янукович і тоді згадаємо про Ющенка. Я взагалі вважаю, що Бог дає Україні шанс і не один. Це були вибори президента, це були вибори у ВР 5-го скликання, а тепер ще один шанс - вибори до ВР знову. Це є важливий шанс, не упустити б...

Додано через 3 хвилини
    Я не те, що агітую проти Юлії Тимошенко. Але. Заберіть саму Юлю і.... там, у партії я нікого не бачу... крім кучмістів і карєристів. Нема жодної особи, щоб заслуговувала увагу. А де там національна і дея? Хто є її виразником у партії Юлі? Ви не знайдете там нікого. Хоча сама Юля - сильний лідер - нема питань.

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

12. doberman28

doberman28 Well-Known Member

Я не був би таким упередженим. На сході дехто аналогічно вважає, що саме ТУТ слухняний натовп. Тяжко сказати хто правий, але зрозуміло одне - дуже часто нашими власними думками стають тези, що їх наспівують нам щоденно політики. Тези, які вигідні власне політикам.
    Якщо ви вважаєте себе здатним приймати самостійні рішення, залиште таке право і ще для когось. :)

• Подобається Подобається x 2
  13. Ізольда

Ізольда Well-Known Member

Золоті слова

Повністю згодна. Красивий, філігранний піар і нічого більше. Дивитися Юлю на екрані у форматі реклами - так, але дивитися на наслідки дій Юлі при владі - ні...

14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

чого це раптом?...
    що такого неприємного робить тимошенко у владі?...
    не розумію...

15. Ізольда

Ізольда Well-Known Member

пупере, тут про Юлю мелено-перемелено багато разів, не хочу повторюватись. Юля мене приваблює лише як цікавий і якісний продукт піар-технологій. Тут моя повага команді її політтехнологів та іміджмейкерів. А з інших боків....Якщо коротко - то по-перше, вона надто емоційна та сіпана для посту прем'єру (будь-ласка, не треба після цих слів згадувати Януковича - я від нього теж не в завхаті). Крім того (про це, мабуть на форумі не казали), в неї джерела поповнення бюджету - це всілякі стягнення, продажі, тендери з приватизації тощо. (Але віддаю належне за контрабанду-стоп!) Вона хоче сприяти розвитку малого та середнього бізнесу через намагання змінити податкову систему (саме намагання). А так як Запоріжжя місто перш за все, великої промисловості, потрібна людина, яка б враховувала й наші інтереси. Бо наша область - це область-донор, яка робить до бюджету вагомий внесок. І саме за рахунок промисловості.
    З великих підприємств Юля надала пільги лише АвтоЗаЗу, бо керівництво підприємства цілком підтримує її. Але лише керівництво. Мій дядько працює на Комунарі і розповів, як його без його відома занесли до лав партії, як змусили бути наглядачем на виборчій ділянці 30 вересня. А коли він почав погрожувати, що розповість про все громадскості, йому спочатку пообіцяли прибавити зарплатню, а потім погрозами змусили підкоритись і таки бути наглядачем. Короля грає свита - а в Юліній свиті повно таких, як керівники мого дядька. Я не кажу, що в інших партіях такого нема. Всі не янголи, і я можу навести подібні приклади з оточення ПР або НУНСу.
    Також особисто зіткнулась із ставленням БЮТівських депутатів міского розливу до громадян. В нас проблема була у будинку, я звернулась до одного пана-депутата. Результат - немов, пардон, обісрана. Інші теж відіслали, але були набагато більш чемними.
    По роботі довелось ретельно вивчити її "Український прорив". Ідея красива, але жодного економічного обгрунтування я там не знайшла. Якщо вже це виважена програма, то маєьтся на увазі, що її будуть втілювати з перших днів прибуття при владі. А Тимошенко замість цього витратить чимало часу, щоб знайти джерела фінансування всих її "благих починань". Чи знову щось індусам продамо за безцінок - і так врешті решт всю країну репреватизуємо по іноземних кишенях. Ну не вірю я в гарні (напрочуд гарні) обіцянки та слова колишніх комсомолок! Особливо на кштальт "мені не давали працювати". Значить, не розрахувала вона власних сил, коли до влади йшла. Не змогла домовитись. А якщо політик не дипломат - копійка йому ціна. Попри всю мою нелюбов до Ющенка, мушу визнати - так-сяк, але дипломатом він бути хоч намагається.
    Але з трьох зол на разі нічого й вибрати не можна :sad: . На жаль позицію проти всіх можна позначити лише хрестом (я б додала осиновий кілок і декілька срібних (ні, обійдуться), алюмінієвих куль). :):):):crazy:
    Правий був Мих - у БЮТі окрім Юлі нікого й нема. А якщо згадати, як саме ділили портфелі у її Кабінеті, і хто саме відправив Тимошенко у відставку, можу уявити, яка гризня знову почнеться за привладні місця. Але, хай гризуться. Ми жили без кабміну, зараз живемо без ради... І живемо ж таки. Може взагалі всіх їх, "ф топку"?
    Ось би ввести таке правило - обмежити термін депутатства, як термін президентства. Два відсидів - а третій - зась. Дай дорогу молодим. Може, хоч свіжа кров до влади дойде. Хоч трішечки... *мрійливо*.
    Як висновок, цитата Задорнова, перероблена під наші реалії: "Таке враження, що прості українці і держава - то два різних народи".

• Подобається Подобається x 2
  16. Дальневосточник

Есть такой старый советский мультик - по китайской сказке - страной правит злой дракон...приходит герой, убивает дракона - вроде все, счастье настало... однако вкусив власть герой превращается в дракона...
    Вы разве не видите - чего снова захотел Президент?
    Как бы нам еще не вспоминать Кучму "не злим, тихим словом..."

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

:y:
    Приєднуюсь до цих слів.
    Але,Юля,хоч не міняла своїх переконань,не металась,як заєць,не викручувалась брехливо,як всі інші.Виходячи знинішніх реалій,крім Юлі я там нікого більше не бачу гідного.

18. Дальневосточник

Если мне память не изменяет, он и не голосовал...Другое дело, что именно тогда начались под\над\вокругзаконные "договоренности" - которые в конце концов и довели страну до полного пренебрежения ко всем законам... Можно вопреки закону не исполнять Указы, а можно издать Указ вопреки закону.... И все "довольны"....

Додано через 2 хвилини
    да все наши политики не меняли своих убеждений, поскольку оно у них одно - жажда власти любой ценой...
    И ЮВТ - самый яркий представитель...
    Не хочу быть плохим предсказателем - но первый, кто пожалеет после ее прихода ко власти (я думаю - так и будет - ЮВТ станет премьером) - Президент...
    ПР-овцы "договоряться"....

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

І хто повинен "зпиляти той сук" під собою? :)

20. шахрай

шахрай Well-Known Member

Я був в ДВК в Донбасі в 2006,я бачив як з заводів зганяли людей на мітинги в примусовому порядку,я бачив як проводилась виборча кампанія тут

Додано через 2 хвилини
    Я мав на увазі його фракцію,яка абсолютною більшістю проголосувала за позбавлення частини його майбутніх президентських повноважень.БЮТ,доречі голосував проти тоді,по-моєму єдина фракція в ВРУ,яка зробила це

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)