Нардепи (об'єднана: зрадники, маєткарі)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем OldMan, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь: Нардепи (об'єднана: зрадники, маєткарі)

Естонія не була імперією,але естонці теж не потребують доказувати свою "естонськість" і,мають всіх в носі.

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАК з поляками і домовлятися простіше, цивілізованіше... :)

3. no_coment

no_coment Well-Known Member

Дабы продемонстрировать персональное отношение, впредь (на сколько мне хватит "жизней" на этом форуме) я буду общяться с Вами - на русском. Надеюсь, что это (пока), не противоречит условиям форума?

Вы правы! С поляками договориться намного легче потому, что они, по крайне мере в отличие от нас, знают чего сами хотят :p !

Додано через 4 хвилини
    Погоджуюся цілком! Але, саме та мізерна численність естонців, спонукає їх робити все заради збереження власної нації. Але при цьому, вони на декілька(!) порядків лишаються "більш" толерантними та демократичними за нас з Вами.
    Наприклад: http://www.estemb.ru/estonija/grazdanstvo.

4. levandivka

ТАК і ми знаємо, чого хочемо...
    Навіть, чого "оні" хочют, теж здогадуємося.

5. no_coment

Если мы - такие умные, почему мы такие бедные :D ?

• Подобається Подобається x 1
  6. Romko

От,цілком щиро не можу зрозуміти тих,хто за ПР.(то не є ніяка агітація).
    Я розумію,шо всі вони один другого варті,але Ющенко,Юля хоч виглядають на освічених людей,і за собою мають реальні університети.
    Але,подивіться на Януковича?За плечима реальна"школа жизни"(зона),поведінка відповідна,оточення теж:cool: :bazar:
    Памятаю,колись в новинах почув дуже смішну річ.Папараці викопали компромат на Тоні Блера,та такий,що мало не коштував йому крісла.
    Виявляється,дружина Блера кілька років тому купила якусь річ у бізнесмена,який мав проблеми з законом!!:eek: Це був скандал.

7. no_coment

Ви дійсно вірете у "пухнастісь" ющенківських та тимошенківських університетів? Ви забули (чи не знаєте) "звідки" і "на чому" (на яких "університетах") виріс, наприклад, "чєрвонець" чи Балога? Чому саме Вони - тому, що їх історія "пройшла на нашіх очах"(Львівська та Закарпатська область), поруч! Да і решта "друзів та подруг" не біліше!

8. Romko

На жаль залишилась можливість вибирати між злом і абсолютним злом

9. Danilo

Danilo Well-Known Member

А це доволі оригинально, таким чином Ви і мені виказали своє "ФЕ". Петро Перший п'яницям вішав вериги на шію, а на Лвівському форумі покарання російською мовою, так?:D

10. levandivka

Ви про кого?

11. OldMan

OldMan Well-Known Member

А у нас одни украинцы требуют от других, чтоб те доказали свою украинскость.
    Может в этом проблема?

Додано через 6 хвилин
    Не была? Жаль.

Тогда верните Кучму!
    При нём бензин был по 2 гривны.
    Был? Был!

Додано через 13 хвилин
    Отлично зажигает Тягнибок.
    Я за то, чтоб он прошёл в парламент.

Додано через 16 хвилин
    Им просто не повезло. Им некому это доказывать.

12. zenyk

zenyk Well-Known Member

....це точно....вас відразу і не зрозумієш: чи то на Україні ніби хочете жити чи то руску державною хочете бачити.....
    ....вже зовсім заплутали....
    сказали б: хочу звертатись до державних органів рускою! Ми в цьому питанні раді допомогти - грошенят на білети до "родіни" підкинути....так нє: ви відразу ображаєтесь і починаєте стверджувати, що любите Україну і бажаєте жити тут....як вас зрозуміти?
    :) (смайлик!)

13. Romko

Тогда верните Кучму!
    При нём бензин был по 2 гривны.
    Был? Был!
    Може зразу "нєрушимий" вернути.Тоді "колбаса" теж була дешева.

Додано через 16 хвилин

Им просто не повезло. Им некому это доказывать.[/QUOTE]
    Бідні естонці.Нам би так...:no:

14. no_coment

Zenyk. Ви, як яскравий приклад упередженості, неврівноваженості, невихованості, неосвіченості, нетолерантності, тощо повінні усвідомити одну річ.
    Ваша "надута українськість" наносить непоправиму шкоду самій ідеї розбудови України як цивілізованої держави. Це лише "на руку" Вашим "супротивникам" які не бачуть великої різниці між "Жиріком" та "Тягнибоком".
    Проголошуючи звинувачення (та чіпляючи ярлики) на адресу "ортодоксальних" співрозмовників Ви не звертаєте ніякої уваги на власні дії, які, іноді, "зашкалюють дай дорогу"! Наприклад, я володюю (не гірше за Вас) українською, але я, для Вас - "ворог" України! Тобто, навіть "знання росіянами" української не допоможе їм перед "лицем" Вашого шовінізму та недолугості!

А щодо образ - Ви занадто великої думки про себе! Можу Вам нагадати на кого "НЕ ОБРАЖАЮТЬСЯ"....!

15. OldMan

OldMan Well-Known Member

А вернёте? Сразу после Юли?
    :)
    Ну, нерушимый - понятно, а колбаса почему в кавычках? :)
    Да? И чем бы вы тогда занялись?

16. Romko

все одно "колбаса",чи ковбаса,лиш би вона була,нє?

17. zenyk

zenyk Well-Known Member

зі всього сказаного можу визнати тільки неврівноваженість, бо інколи шляк трафляє від безпідставних хамств.....
    ...а от все решта: безпідставне хамство! Оскільки жодного разу я не висловлював різні думки про одні і тіж дії різних людей (щодо упередженості), жодного хамського чи нецензурного слова я не висловив ні на чию адресу (стосовно невихованості), ніколи першим не розпочинав пусті розмови з метою роздратувати своїх опонентів (щодо толерантності) і у мене - вища освіта (ЛДУ ім.Ів.Франка - стосовно освіченості)!

18. Доброчин

Доброчин Well-Known Member

Та дістали вже, скільки можна носитися з цими дурними утопіями!

19. no_coment

Тоді перепрошую за "неосвіченість" - міняю на.... "безграмотність". Все решта - залишу без змін! Я - лише констатую те, що спостерігаю! Я немаю на меті образити Вас! Ще раз -перепрошую :o !

20. Danilo

Danilo Well-Known Member

http://janukovicha.clan.su/index.htm
    Этот проект посвящен списку Партии регионов Украины, именно этот клан ведет к власти проффесор Виктор Федорович Янукович. Проект создан для того, что бы Вы могли узнать кто в реальности эти люди, пытающиеся окончательно застолбить право управлять нами за собой. Вы можете оценить их и сделать свой осознанный выбор - хотите ли Вы видеть эти лица у власти

ВЕЛИКОЛЕПНАЯ ДЕСЯТКА

Янукович
    Віктор
    Федорович
    Богатирьова
    Раїса
    Василівна

ПЕРВАЯ СОТКА

ВТОРАЯ СОТКА

http://janukovicha.clan.su/index.htm

Додано через 3 хвилини
    Читати тут

Додано через 8 хвилин
    Масони в списке.
    Как показал анализ списка Партии регионов Украины, с которым она идет на досрочные выборы, в нем находиться много членов так называемого Ордена Святого Станислава
    http://janukovicha.clan.su/stanislav.htm#[​IMG]

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)