Нардепи (об'єднана: зрадники, маєткарі)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем OldMan, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. OldMan

OldMan Well-Known Member

Відповідь: Нардепи (об'єднана: зрадники, маєткарі)

Я за. Юлю - начальником службы безопасности аэропорта Борисполь!
    Змогла тоді - зможе й зараз.
    :)

• Подобається Подобається x 1
  2. no_coment

no_coment Well-Known Member

-Імпаза :p ?

3. Danilo

Danilo Well-Known Member

«Донецька мафія. Перенавантаження», українською мовою, червона стрічка поперек обгортки «Попередня книга ДОНЕЦЬКА МАФІЯ. АНТОЛОГІЯ є першою офіційно забороненою книгою в Україні».
    Ціна у магазині 46 грн. На ринку, трохи дешевше.
    Вчора придбав цю книженцію. Дуже цікавенька. Якщо може кому цікаво, можу згодом відсканувати та частково опублікувати?

Додано через 1 годину 5 хвилин
    Борис Пенчук: «Перевибори нічого не змінять»
    30 серпня 2007 12:07

Щодо львівських бізнесменів, то вважати, що до цього причетні «донецькі», – це певна міфологізація. У них достатньо своїх злочинів, які зроблені в Донецьку, в Києві та інших регіонах. Звичайно, було б легше сказати, що всі львівські скандальні вбивства останніх років були здійсненні за участю донецького клану, але це було б спрощення.
    Зважаючи на сьогоднішню політичну боротьбу між блоками та партіями, чи пропонували Вам опозиційні сили прохідні місця у своїх списках?
    Я хочу сказати, що я перебуваю поза політикою, не намагався і не хочу мати будь-які контакти з жодною із сьогоднішніх політичних сил.
    Мені особисто Юрій Луценко обіцяв місце у своєму списку. Але, на жаль, я вкотре переконався, що все, що ми від нього чуємо – брехня, і вірити йому не можна. А обговорювати це питання з Блоком Юлії Тимошенко я навіть не намагався. З регіоналами, як ви розумієте, я тим паче це питання не обговорював, з якими-небудь іншими партіями – також ні. Я не хочу, щоб мене з ким-небудь асоціювали. Я незалежна від будь-кого людина і в політичному, і в фінансовому плані. Тому дорікнути мені в якійсь політичній заангажованості не може ніхто. Я захищаю свої інтереси та інтереси тих людей, які звертаються у фонд «Антикорупція», які потерпіли від протиправних дій різних кланів, не тільки донецьких.
    весь текст

4. no_coment

Ясно помню, что во времена "не столь далекие", запрещенные книги купить было нельзя :D ! Сам я - пользовался "самиздатом" вчитываясь в протертые до дыр, "эрокопии" (от названия копировального аппарата ЭРА) или переписанные вручную тексты. Поэтому о подлинном "запрещении" говорить, в этом случае - не приходится! Скорее можно говорить о местном админресурсе.

Вот за пересказывание материалов "о готовящихся провокациях на железной дороге", горе-министра транспорта "затягали" по СБУ, а вот за такие статейки ( http://portal.lviv.ua/citizens/2007/08/30/120738.html) и книжечки (http://pora.in.ua/main/)человеку, почему то журналисту, ничего не сделали? Неувязочка получается!...

Хотя, если ЛуценкУ "законает" вернуться в "родные пинаты" (как он заявил - "на месяц"), может этому голубю крылья то и подрежут "поборники демократии" - неодЕрмократы http://penchuk.livejournal.com/!!

P.S. Познакомьтесь - это наш "Неуловимый Джо"! - А почему он "неуловимый"? А потому, что его никто не ловит!

5. Danilo

Danilo Well-Known Member

Вона не була "начальником службы безопасности аэропорта Борисполь!":ireful1:
    А якщо вже прийде в уряд, тоді не зле було б дійсно встановити контроль за відлітаючими нардепами V скликання. Адже Дони :)клином полетять, хто до матушкі- расєї:moskali:, хто до Європи... :D

6. шахрай

шахрай Well-Known Member

Нє,краще Олег Тягнибок

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Добре було б,якби пройшов в парламент(на противагу комунякам).

8. шахрай

шахрай Well-Known Member

А комуняки б непройшли!І взагалі треба заборонити КПУ,ПСПУ

9. Romko

Абсолютно згоден!:y:
    І незле було б другий Нюрберг .Вони того вартують.:aggressive:

10. шахрай

шахрай Well-Known Member

Але нажаль нам ще дуже далеко до прибалтів,їх так мало(в порівнянні з українцями),а такі молодці:p

11. Romko

Недавно я приїхав з Польщі.І,найбільше мене там вразила одна річ.Поляк,в першу чергу - поляк,а потім вже депутат,робітник і т.п.
    Подібне і в прибалтів.А нас дуже багато часу ділили,розєднувалии по різних признаках,ніколи не було єдності ні в чому.На превеликий жаль.:ireful1:

12. шахрай

шахрай Well-Known Member

Коли прийдуть до влади люди,які не були ні комсомольцями,ні комуністами,можливо буде все ОК

13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Погоджуюсь! Але з одним уточненням: "Поляк, в першу чергу -поляк, а потім вже депутат, робітник, українець, руський, німець, білорус, єврей, ...".

14. Romko

Таке враження,шо я написав це старокитайською мовою:p
    Поляк,він і в Африці ідентифікує себе як поляк.У Варшаві я багато спілкувався з ними і що вражає,що "єстем поляком" в них звучить з великої букви.
    "В своїй хаті своя правда і сила і воля...!

15. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Якщо це до щодо мого посту - не зрозумів!

16. Romko

Це я до того,що в Польщі проживає польський народ,який не потребує постійних доказів своєї "польськості",де поляка,який говорить своєю мовою не звинуватять у націоналізмі(шовінізмі),де ніхто не намагається навязати їм другу державну мову(російську,німецьку).:no:

17. шахрай

шахрай Well-Known Member

Колись,думаю,що скоро і ми такими будем.В Україні з дивною точністю повторюється все,що колись було в Польщі,ось тільки зі спеціфічністю для нас

18. zet

zet Дуже важлива персона

Тягныбок либо дурак, либо карьерист. Я склоняюсь ко 2-му варианту. Радикализм только настраивает на сопротивление. Я не удивляюсь, что Тягныбока поддерживают Регионалы, потому что больше вреда для украинства, чем такие радикалы. не принесет никто...

19. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Я думаю он сам такой и искренний. Как некоторые форумчане. Но вы правы, что реально он работает на....(задумался....) Витренко.
    :)

20. no_coment

Для начала, следует изучить, к примеру, "краткий курс" истории Польского государства (http://www.polska.ru/polska/historia/). И если Вы это сделаете, то наверняка, с удивлением для себя обнаружите, что Польша, бОльшую часть своей истории, была......Империей (чего уж никак не скажешь про историю нашего государства - Украины)! Поэтому, лично меня, не удивляет такой высокомерный настрой большинства поляков.
    А нам суждено "договариваться" между собой во имя единства самого украинского государства. Все остальное - неминуемо приведет к его роасколу!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)