Нардепи (об'єднана: зрадники, маєткарі)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем OldMan, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: UA-RU скандали

1 варіант: все це чистої води правда.
    2 варіант: брехня і провокація, з метою дестабілізувати обстановку в Україні та досягти тих самих цілей.
    Обидва варіянти вигідні як Росії так і правлячої коаліції. Народ як завжди у дуплі.

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я думаю це і не скандал. Просто знову відкрилось те, що було давно відомо. Ще раз янукович показав хто його босс.
    Коаліція обер-зека з обер-мясником! Свині прокляті!

3. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: Нардепи (об'єднана: зрадники, маєткарі)

Еге ж. Луценку не можна, навіть трошки брехати, а калоліциянтам можна на кожному кроці. Як він один міг відмовитися від зарплатні, і головне навіщо, коли він міністр який несе колосальну відповідальність? Не треба його "мазати однім міром" з бандитами!

4. Ізольда

Ізольда Well-Known Member

Як не дивно, але у цьому випадку я з вами погоджуюсь. :)

5. Danilo

Danilo Well-Known Member

З чим з цим?
    Додам лише, що я знаю людей, котрі отримують, завдяки підвищенню Тимошенко такі величезні зарплатні, на рівні міністрів, але не несуть і чверті тої відповідальності, та не приймають ТАКих важливих рішень як міністр.

6. Ізольда

З тезою про народ, провокацію, "дупло" та правлячу коаліцію.
    Набридли вже ці касетні скандали, які дуже вчасно трапляються напередодні виборів. Я гадаю люди розумні вже давно зрозуміли, хто є хто - і подібні "факти" їм ні до чого. Годують людей нібито сенсаціями, але якби коаліціянти не захотіли, щоб ця інформація вийшла на поверхню, то ми б ніколи нічого такого не почули (з їхніми-то зв'язками). І навряд чи колишній Кегебешнік Путін міг бути "так близко к провалу".
    Чорний піар чи з боку біло-блакитних, чи з боку їхніх опонентів.
    Хоча мені особисто і не подобається Тимошенко, але я захоплююся її передвиборчою кампанією. Жодних прямих наїздів на опонентів, все красиво, інтелігентно, виважено. Око відпочиває, коли натрапляєш на її рекламу:)

• Подобається Подобається x 1
  7. Danilo

Danilo Well-Known Member

Особливо коли вона каже так зворушливо: "...стрибок азійських тигрів...". Я прямо млію.:):D Не можу втримати сміх, вкотре вже. От молодець, стільки позитивних емоції дає.:D

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Якщо я і піду на вибори,то,крім БЮТ,там навіть нема за кого голосувати.
    Хоч і БЮТ - далеко не взірець(особливо її оточення).
    Вона викликає повагу,хоча б тим,що не зраджувала своїм словам,не перебігала з табору в табір.І,найголовніше - її панічно бояться і стараються всіляко очорнити і януковичі,і "любі друзі",і комуняки,словом ті,до кого довіри нема зовсім.

9. pilgrim

pilgrim Well-Known Member

:) Смешно ... нет Юлька конечно еще тот оратор, завести толпу она конечно может ... но и дров наломать тоже сможет без проблем ... да и в политику рвется из-за наживы ... впрочем как все остальные ... эххх политики, политики ... колыма по вам плачет :)

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Якщо ці дрова вона буде ламати з теперішніх бандитів, піду голосувати за неї.

Лідер БЮТ Юлія ТИМОШЕНКО пропонує збудувати два нові нафтопереробні заводи для переробки каспійської нафти і вважає це пріоритетним напрямком в розвитку нафтопереробної галузі країни.
    Як передає кореспондент УНІАН, про це Ю.ТИМОШЕНКО заявила у суботу на брифінгу в Херсоні.
    «Є два напрямки в нафтопереробці. По-перше, ми маємо провести потужний, відкритий тендер, в якому мають взяти участь всі, хто готовий на основі каспійської нафти збудувати два потужні нафтопереробні заводи з глибиною переробки нафти більше 90%», - сказала Ю.ТИМОШЕНКО.
    За її словами, «ми готові виділити землю не тільки для будівництва заводів, а й мережу земельних ділянок по всій країні, щоб можна було збудувати заправні станції, які створять конкуренцію за якістю, оскільки якість нафтопродуктів сьогодні просто жахлива, а й цінову конкуренцію». Як вважає Ю.ТИМОШЕНКО, «компанії в Україні діють в суперечності зі світовим ринком: коли ціни на нафтопродукти в світі падають, у нас вони чомусь зростають».

11. pilgrim

А себя она за компанию тоже поломает? ... Или же бандитов будем ломать выборочно :)

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ви не оригінальні. Чим більше так будете агітувати проти, тим більше проголосує за БЮТ. Аватар теж має значення.:)

13. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

http://www.from-ua.com/nocomments/ec19dbe4f62cd.html :no:
    :8: :8: :suicide:

14. pilgrim

А я и не агитую ... я просто не вижу за кого голосовать ... потому что к власти рвутся одни мерзавцы ... впрочем как и в любой демократии ...

Я знаю точно что нельзя голосовать за комуняк т.к. эти ублюдки уничтожили Россию и нельзя за украинских сепаратистов, которых некоторые называют патриотами и националистами, ... и что же остается? ... ведь среди бело-голубых такие же мафиози как и среди оранжоидов ... надеюсь все же только что их там меньше чем среди оранжоидов ...

15. Danilo

Danilo Well-Known Member

Наспівуючи:"Надєйся і жді, вся жизнь впєрєді!":)

16. Ізольда

Хочу зробити свій прогноз про склад нової Верховної Зради (цікаво, хто ж дуритиме нам голову наступні декілька років). На мою думку, результати виборів будуть десь такі:
    1 місце - Юлька. Знову ж-таки, завдяки своїй харизмі, ораторському мистецтву та вдалій піар-кмпанії. Навіть недосконалу українську їй вибачають, коли вона так чарівно склавши рученята з надривом говорить про українскьий "прорив"). На мою думку, з неї вийшла би гарна ведуча якого-небудь ток-шоу. Опра би вдавилась од заздрощів:).

2 місце - з невеликим відривом регіонали (чатсина електорату соціалістів та колишні прихильники "Віче" перейдуть до її шанувальників, плюс стійкий електорат на південно-східній Україні, плюс вплив керівників заводів на своїх працівників).

3 місце - з чималим відривом "любі друзі" (Я спілкувалась з багатьма палкими прихильниками НСНУ, вони кажуть, що ставити Луценко на чолі блоку було (м'яко кажучі) не дуже розумно, і багато з них вони змінили свої вподобання на користь Юльки).
    Дуже сподіваюсь, що народ нарешті відморозиться від соціалістів, відкомуниздиться від Симоненка та вітром віднесе Вітренко. Литвина за значущу політичну фігуру я не вважаю.
    Якщо НУНСи знову не пересваряться з Тимошенківцями, то вони зроблять провладну коаліцію і жінка з косою знову буде "у руля". ПР піде у опозиціїю. А ми залишимось там, де й завжди були... :download:

17. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Знаете, Danilo, куда ведет дорога "для достижения прекрасных целей все средства хороши"? Правильно! Добро пожаловать в семью леннина-сталина....Ну неужели это не понятно - ВРАТЬ НЕЛЬЗЯ.Вот просто - нельзя и все.Иначе в чем его отличие от проффесора? В том, что не сидел?Или у Луценки весьма спецефические понятия о чести и совести? Я прекрасно помню ту передачу Савика, в которой он тыкая пальцем в Шкиля говорил - у него не снятая судимость....При этом они вместе бились с милицией на "Украине без Кучмы" - только у Шкиля небыло недоторканности..... Собственно, с этого времени я очень зауважал Шкиля (хоть мне не близко его мировоззрение - но как человека) - и на дух перестал выносить Луценку....Или его крики - "ни за что не буду в правительстве проффесора" - и потом работа с оловянными глазами...
    Знаете - у тех - дореволюционных офицеров - был девиз - жизнь Родине, честь - никому....Нельзя, потеряв мужскую честь, говорить о бесчестности других...

18. Danilo

Danilo Well-Known Member

На запитання ведучої, чи є в уряду Януковича досягнення, Юлія Тимошенко відповіла: «Ну як же немає? Є досягнення: в три рази вищі житлово-комунальні тарифи; інфляція, яка призвела до подорожчання всього, що люди споживають в 2-3 рази; пенсії і заробітні плати, які ми кожен день чуємо по телебаченню, що вони підвищуються, - а вони знижуються; майже 5 гривень бензин».

«Це досягнення. І якщо народ України не розуміє, що ці досягнення не сумісні з життям, і збираються знову і знову підтримувати ту партію, яка оголосила нову хвилю тіньової приватизації замість того, щоб дати щось людям, то це, безумовно, вибір народу», - сказала лідер БЮТ.

«Але мені здається, що такі досягнення недопустимі», - наголосила вона.

Останнім «досягненням» уряду Януковича Юлія Тимошенко назвала перехід у приватну власність Ріната Ахметова найбільшого східноукраїнського виробника електроенергії - компанії «Дніпроенерго». http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=3723

Додано через 2 хвилини
    Конкретно, де брехня у Луценко? Давайте розберемося. І хто судді?

19. zet

zet Дуже важлива персона

Зря надеетесь, на мой взгляд то среди регионалов концентрат мафиози от бандитов покруче будет, т.к. именно там больше сконцентрирована крупная промышленность. то и передел собственности был более кроваво-откровенно беспощадный. Ющенко слаб, Янукович был бандюгой, он им и останется, Тимошенко лиса-патрикеевна. Я отдам голос за рыжую лису, хотя бы для того, что б им покоя при дележке дивидентов в Верховной Раде не было.

Додано через 1 хвилину
    Данило, там нет бессеребренников. И Луценко, увы, не исключение...

• Подобається Подобається x 3
  20. Michel

Michel Member

Заспокійтесь, всьо буде так, як запрограмовано.
    Прийдуть нові люди й наведуть порядок (принцип маятника).

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)