Нардепи (об'єднана: зрадники, маєткарі)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем OldMan, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pushystik

Pushystik Well-Known Member

Відповідь: Кого обирати?

майдан - це ми з вами, які захотіли змін і в щось повірили, чи нехай комусь повірили чи в когось... ось так... а нас "кинули"...

2. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

Щось занадто тихо, як для травневих виборів.... насторожує....

• Подобається Подобається x 1
  3. Ascorbinka

чоловіка мого беріть;) ми саме думали, де взяти гроші на нову хатку, а тут такі можливості, що не тільки хатка, а й дача... Він,як сторона зацікавлена, підніме допомогу при народженні дітей, особливо коли друге дитятко...

4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Знаете, мы тоже поверили некоторым...не будь они к ночи помянуты... и вот - сегодня настало - а улучшения - все еще "за горизонтом"... нас "кинули" также беззастенчиво.
    И ведь не прийти на выборы - ничего не даст! "Прффесор" и Юля вдвоем прийдут - и поделят власть...

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо би вернути час назад, ще до Майдану, то я б все зробив так само - поїхав би на Майдан.
    Чому? та тому що я не вважаю, що мене хтось кинув, бо мене туди ніхто не кликав і не просив. Я хотів висловити свою громадянську позицію і я її висловив і якщо треба буде знгову поїхати, то зроблю це знову, бо це є моя позиція, це є мій вибір. А кидають тих, хто підписує угоду, або домовляється.
    І не треба розчарувань. Ми мусимо збудувати демократичну країну, на наше покоління випала така місія і від того ЯК ми це зробимо залежатиме майбутнє країни.

• Подобається Подобається x 2
  6. Pushystik

так, звичайно... але невже ви вірити, що від нас з вами щось залежить??? не доросли ще ми до цього... на жаль...

7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Хто як... (бачить цей світ).

8. Pushystik

цікаво... Як же Ви його бачите???

9. levandivka

В помаранчевих тонах!:D :D :D
    Жодної чорнухи!

10. Ascorbinka

а де ви чорнуху знайшли?

11. levandivka

А її і шукати не треба...

12. OldMan

OldMan Well-Known Member

Мне не хотелось бы показаться невежливым, но меня, пожалуйста, не считайте. Я мало кому верю. И если меня кидают, то виню в этом только свою доверчивость. И никого не учу жить (кроме своих детей).

• Подобається Подобається x 2
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ні, Pushystik, справа не в цьому. Ми з Вами були на Майдані, значить ми доросли. Інша справа - наше національна еліта. Ось вона точно недорослА. Але хто може виховати еліту, як не ми з Вами? Хто? Двиигуном руху демократії завжди був народ, а не еліта.
    Інколи виникає запитання: а що від мене залежить? Знаєте, може в більшості й нічого, але я завжди ставлю питання по-іншому. Я роблю те, що мені говорить совість, моє євство. І не важливо - виграю я від того, чи ні, неважливо як думають інші - більшість їх, чи ні. Я є тут, на тому місці, щоб робити добро(така установка). Мене сюди поставив Бог, згідно Свого(Божого плану) і тут моє місце. Може навіть я не розумію докінця того плану:) , але я знаю, що я тут є, тут живу і мушу робити те, що мені дається робити, хоча навіть в своїх очах це може здаватися марнота. Нічого не стається просто так. На все є свій зміст. :) Так що не треба впадати у відчай. Погляньте, у 2004році революція, потім 2 роки було дано, щоб виявити зрадників (Мороз почав, Кінах закінчив), а тим часом приходять нові люди, які не повязані з комуністичним минулим, суспільство оздоровлюється і Україна буде процвітаючою і сильною державою, інакше для чого все це починалося, нє?;)

• Подобається Подобається x 1
  14. OldMan

OldMan Well-Known Member

Замётано. Но только хата и дача. Идёт? :)

388 вакансий.

15. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Миху,
    видається мені, що Ви самі собі протирічите. Раніше написали:

16. OldMan

OldMan Well-Known Member

Отличный пост.

Немного, правда не вяжется с обидой на Мороза за "кидок".
    И "мусимо" несколько настораживает возможной "навязчивостью сервиса".
    :)

17. levandivka

Шо, оп'ять Універсал складаєте?:eek:

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вірте в Бога - не знатимете зради.

Вірте людям, дарма, що вони можуть зрадити - все одно вірте.

19. OldMan

OldMan Well-Known Member

Я?!!
    Да Вы что?!
    В стране только один универсалописец.
    Все остальные нелегитимные узурпаторы по определению.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви не побалили різниці.

Мороз є зрадник. Він зрадив своїм виборцям - це його статус: "зрадник". Але то не є по відношенню до мене особисто, я ж за нього не голосував.:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)