Нардепи (об'єднана: зрадники, маєткарі)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем OldMan, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nnikkolo

Nnikkolo New Member

"Дзержинский-Ленин-Берия-Да здравствует империя?"

"Дзержинский-Ленин-Берия-Да здравствует империя?" або Чим відрізняється "Homo Sovetikus" від "Homo Sapiens"

http://www.narodnapravda.com.ua/politics/46aeeed53b8dc/

Ви знаєте, чим відрізняється "Homo Sovetikus" від "Homo Sapiens"?
    Скажете: "Знаю в загальних рисах..."
    А от я, особисто, знаю і можу вам розказати – починаючи від загальних уявлень про їх відмінності, закінчуючи твердою впевненістю, що й порівнювати їх не можна, а то й сміливо відкинути від "Sovetikus" слово "Homo".

Ви знаєте, чим відрізняється "Homo Sovetikus" від "Homo Sapiens"?

Скажете: "Знаю в загальних рисах..."

А от я, особисто, знаю і можу вам розказати – починаючи від загальних уявлень про їх відмінності, закінчуючи твердою впевненістю, що й порівнювати їх не можна, а то й сміливо відкинути від "Sovetikus" слово "Homo".

До останнього свого переконання я прийшов минулої суботи. Більш того, "Sovetikus звичайний український" навіть не образиться на такий, здавалось би, нелюдський вчинок з нашого боку. Попросту, за звичкою, покриє нас з вами чимось з арсеналу "бойових" заклинань "вєлікого і магучєго", або ж обізве нас "інтєлігинтом", відверто вважаючи, що то й є найгірше образливе "паганяло".

О, вже чую перших, що мають сумніви в моїх словах: "Та на шістнадцятому році..., та бути ніяких "Sovetikus" не може".

Ні. Вони є серед нас. І є ті, чиє існування без цих "Sovetikus" було б неможливим. Але, про все по черзі...

В суботу, 28 липня, в славному своїми традиціями місті Запоріжжі політична партія "Велика Україна" проводила санкціоновану місцевою владою публічну акцію, що мала найменування: "Запоріжжя – пантеон пам'яток тоталітарного режиму". Цей захід мав за мету публічне оголошення відкритого звернення до мера міста з пропозицією створити перший в Україні музей

У Януковича дозволили регулювати вручну ціни на хліб
    Газета Ахметова грозиться подати в суд на Турчинова
    Янукович нетрадиційно полікується в Алтаї і навіть не зазирне до ПутінаКатегорично заперечуючи будь які
    пропозиції знищення цього спадку. Бо кілька разів на рік приходять до тих болванів якісь дивні люди, співають дивних, якихось дуже сумних пісень та кличуть, дивлячись один одному в заплакані очі, до дивного якогось бою, невідомо з ким.

Але, мало яких сект та вірувань не може бути. Та й де ще діти наші зможуть побачити наочний приклад до сторінок новітньої історії шкільного курсу, як не в історичному музеї.

Так, так – всіх мармурових, гранітних, бронзових Ленінів, Дзержинських, Кірових та інших з їх братії – до музею! Та під кожним з них підпис – "Такий-то, тоді-то дав наказ розстріляти стількох-то людей, голодом заморити – стількох-то". І без всіляких там вивертів. ПРАВДУ. Тільки ПРАВДУ.

Плануючи акцію, ми припускались можливості контактів з прибічниками ідеї про "нєпрікосновєнность святинь", ми готувались до можливого діалогу, бо ж в решті решт ми пропонуємо щось створювати, а не по-варварському знищувати.

Але де там. Біля пам'ятника Леніну в Запоріжжі десятьох активістів "Великої України" 28 липня 2007 року зустрічало більше п'ятисот чоловік під прапорами КПУ та СПУ.

Подібна картина спостерігалась і біля пам'ятника Дзержинському. Хіба що додалися гасла: "Слава железному Феликсу", "Наци! Руки прочь от святыни", "Дзержинский-Ленин -Берия! Да здравствует империя!".

Бруднішої лайки – в житі не чув. Вперше нас, членів партії "Велика Україна" обзивали...фашистами!

Десятки рук стареньких дідусів та бабусь дружно за командою виривали у наших активістів символіку "Великої України", рвали сорочки у хлопців, збивали з ніг дівчат, – такими підленькими підніжками.

Навіть позривали погони у двох міліціонерів з п'ятьох присутніх біля постамента Вождю Всіх Пригноблених.

Одним словом – замість мітингу і політичної дискусії ми отримали "Sovetikus звичайний український" у всій своїй красі. Про який діалог могла бути мова?

П'ятеро охоронців правопорядку з усіх сил заважали кільком сотням пенсіонерів-комунарів, керованих молодиками зі значками соцпартії на широких грудях, порвати всі наші прапори. Ми вистояли цілих 45 хвилин.

І вже тільки тоді, коли комсомольський запал опонентів набув критичної відмітки і вони почали просто і брутально бити наших хлопців і дівчат, ми вимушені були припинити акцію на площі Леніна. Швидко зібрали свої порвані партійні прапори, загорнули юнака, на якому старше і мудріше покоління порвало весь верхній одяг, у національний прапор і пішли геть під крики своїх опонентів: "Запорожье – навсегда останется советским городом!"

Потім сіли в маршрутки та перемістились до пам'ятника Дзержинському, де в цей же час проводила мітинг друга група активістів нашої партії "Велика Україна". Тут кілька сотень пенсіонерів дружно горланили нашим хлопцям і дівчатам: "Фашисты, убирайтесь прочь!"

Але після того, як наші почали вигукувати те ж гасло, комунари розгубилися. Але не надовго. Всюдисущі молодики зі значками СПУ на партійних торсах не дали нікому перехопити ініціативу і почали по черзі розказувати в мегафон, що "Эти зомбированные наймиты даже голоса своего не имеют, и это отображает их истинную сущность".

Тоді наші почали співати по черзі українською та російською мовою патріотичних пісень. Мегафон замовк, але двоє молодих соціалістів (дівчина та хлопець) почали кидати в наш бік яйцями.

Щоправда, перед нами щільною шеренгою стояли понад двадцять правоохоронців у міліцейській формі. Тому яйця летіли мляво і приземлялися з "недольотами".

І останнє. Чиє існування не можливе без класу "Sovetikus"? Існування сьогоднішньої української влади.

Влади, з усіма її інституціями, що тримається тільки завдяки виплеканому за сімдесят років класу "Sovetikus".

Влади, яка корінням своїм виросла з нашого комуністичного минулого.

Влади, яку потрібно змінити.

Ігор Ткачук,

керівник Запорізької обласної організації партії "Велика Україна"

2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Відповідь: "Дзержинский-Ленин-Берия-Да здравствует империя?"

Перефразируя Николая Васильевича "... столько развелось всяких партий, что сразу и не сообразишь, чтобы такое в них завернуть...." ;)
    В данном случае - все как всегда, смесь ПР и НУ... за иностранные инвестиции, но с обязательным ограничением, против НАТО - но с пантеоном великим Украинцам.....Не хватает защиты государственного языка с обязательным присоединением к ЕЭП.....

• Подобається Подобається x 1
  3. Монархист

Монархист Well-Known Member

Відповідь: Кого обирати?

Всем депутатам разрешить пронос и использование в парламент скорострельного оружия и взрывчатых средств или хотя бы по минимуму дуэлей (только до смерти) вот тогда и появятся там люди благородные и порядочные, как Столыпин.

4. veug

veug Active Member

Відповідь: Украинские левые: 6 лет до пенсии

У вас есть что предложить???
    создавайте свою партию левого направления... :)

а так запомните: критиковать всегда легче, чем делать...

5. ugra

ugra Well-Known Member

Відповідь: Оранжевым друзьям палец в рот не клади. Откусят!

Угу.. :)
    Вы еще скажите, что украина - колыбель демократии, всё зависит от государственного строя.
    Не обольщайтесь, все государства мультинациональны или вы забыли, ч
    то у вас в крыму кроме мотросиков-москаликов ещё и "золотая орда" живёт.

6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

починали юдеї, підхопили моцкалі....
    я теж за панславізм....
    більше того: я за панєвроазізм...
    але я і ви — романтики, а скористалися би цим знову прагматики з кремля, які нав’язали би одну мову, одну культуру і тд...

хтось тут вже заявляв щодо “українська — частина російської культури”....
    “малорос”?..
    най буде, знаючи, що насправді цей термін означає, особисто я не ображаюся....
    “нормальние” за якими ознаками?....
    гроші просто люблять?.... :)

7. ugra

ugra Well-Known Member

Конечно взаимным, только у меня большие сомнения, что именно этого хотят "оранжевые друзья", ведь им только и снится, как бы в НАТО да без референдума, а то ведь москали у границы. Цитата из избранного Боры: Вот пока Вы на Украине, то и можете называтся сторонником чегото. А попадите в долгожданный союз и забудете о вольных высказываниях, как уже было не раз. Такое впечатление, что в Москве все украинцы на стройках в кандалах и наручниках ходят, а рты у них скочем залеплены.

Всё верно Пупер - мы романтики.
    Только навязывать никому ничего не надо, ни язык, ни культуру.

8. zet

zet Дуже важлива персона

Ну я тоже, типа того, "оранжевая". :shy:
    И за НАТО, т.к. это сама Россия и провоцирует. Может вы привыкли и не обращаете внимания на многое, а меня много чего настораживает...

9. ugra

ugra Well-Known Member

Zetушка и ветер вам в паруса!
    Только вы же сами твердили о взаимном уважении, а как же вторая половина украины которая не хоче вступ до НАТО!?
    Может всё таки референдум? ;)

10. zet

zet Дуже важлива персона

Я сказала о своей позиции, а решать, быстрей всего и будут через референдум...

11. duncan

референдум хороша думка, але не зараз....
    а після того, коли по телебаченню та по радіо розкажуть, що таке нато і з чим його їдять....
    бо протестують з піною на губах ті, хто просто не знає суті цієї організації....

12. zet

zet Дуже важлива персона

Я пока яро протестующих только Витренковцев видела... Так она вообще патриотка не Украины, а России. Не знаю, может гражданство себе зарабатывает...

13. ugra

ugra Well-Known Member

И это правильно пусть ВСЁ расскажут и о том, что украина потеряет свою нишу на рынке вооружений и что украинский ВПК начнет лихорадить, потому как вооружение должно быть стандартизированным и будете закупать у америкосов, англичан и немцев их танки, вертолеты, самолеты и никто вам не даст лицензию на их производство в украине, потому как это интелектуальная собственность и государственная тайна, а украинскому ВПК останется только гильзы к патронам штамповать и форму шить.

14. ugra

ugra Well-Known Member

Хотя.... запад аграрный, сельский регион ему чаинья рабочих заводов не понять.

15. duncan

гран пардон, чому ж так?... [​IMG]
    э велика кількість країн, які випускають та продають свою зброю...
    до чого тут нато?...

16. zet

zet Дуже важлива персона

Нашему ВПК по-моему и так терять нечего... Как только Союз распался, то сразу все и свернули. Что сразу, что продолжали сворачивать. Самые нищие у нас города как раз те, где раньше была военная промышленность. В Желтых Водах главный инженер даже оборудование новое в Россию вывез, пока еще неразбериха полная была...
    Так что мне это напоминает только разговоры о дешевом газе для Белоруссии потому, что они друзья. И где же этот дешевый газ делся?
    Так и совместное ВПК.

17. ugra

ugra Well-Known Member

Причем здесь совместное ВПК??????????????? :shutup:
    Я о вашем ВПК! Украина на рынке вооружений является прямым конкурентом России.
    Вы этого не знали?

До чого!? Я ж вам всё расписал.

18. zet

zet Дуже важлива персона

Я не только это знаю.. Знаю и как самолет украинский был благополучно "похоронен" благодаря сотрудничеству с Россией. Мало того, сама Россия с НАТО сотрудничает вовсю...

У нас торгуют только "остатками былой роскоши"... А вообще-то промышленность сейчас развивается, но в более мирном русле..

19. ugra

ugra Well-Known Member

:sad: Зет! Вы меня так расстрогали....
    Можно подумать , что я вас отговариваю от вступа до НАТО. :)

На добранич, Zet! :)

20. zet

zet Дуже важлива персона

Это хорошо, что растрогала... Вы тоже ничего себе, пока об украинском ВПК не рассказываете. Я ведь сама из такого городка с военной промышленностью. Тяжко им далось переоборудование. Большинство ринулось работать в Москву, а затем покупают жилье в более успешных городах. Мои знакомые купили дом в Днепропетровске, например..

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)