Нардепи (об'єднана: зрадники, маєткарі)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем OldMan, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: Нардепи (об'єднана: зрадники, маєткарі)

На питання що то дає, ти підписи, вони відповідають: от назбираємо по всій Україні за два місяці, та будемо мати інструмента, давити на тих несвідомих депутатів, які ще за недоторканість.:) Звичайно це паблік релейшенс. Так само як у БЮТі пропонують змінити конституцію. Але ж у підсумку згодьтеся, це все на користь. Так от поступово з цими достроковими виборами Україна і дочелепає до нормального рівня:) Аби тіко не вийшло так як з "бандитами в тюрмах".:beee:
    А які гасла у ПР? Знову про стабільність та покращення життя? Немає слів...

2. Шинкарь

Шинкарь Well-Known Member

Нема и не будет.
    Вы видимо ждете, что придет добрый дядя и покращіть Вам жизнь?
    Я Вам открою тайну, ни чего нельзя нормального в стране сделать, никакую реформу провести, пока в стране существует хоть один какой нибудь из кризисов (не дай Бог экономический).
    Вот успокойтесь сначала, не зоздавайте майданы не ходите маршами протестов (на подобие а ля Муссолини 1922). Не ведитесь на пустые обещания о єдности обанкротившихся политиканов у которых в голове как и вкармане одинаково пусто. Не требуйте постоянно жить в выборном процессе (достаточно и два раза в пять лет). А потом уже и спрашивайте за покращення.
    А в данной ситуации Вы требуете от повара борща, когда на кухне идет пожар.

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Буває пізно!
    З Кучми багато спитаєш? ;)

Треба пильно слідкувати за ілюзіоністами-нап'йорсточниками... І бити "по руках" одразу

• Подобається Подобається x 4
  4. Пиранья

Пиранья Well-Known Member

Всеукраїнська партія трудящих

Я не очень люблю политику, слишком много грязи, но вот эта партия меня заинтересовала. А именно: профсоюсы, которые отстаивают права трудящихся объеденились и выдвигают свою партию на выборы, чтобы в Верховной Раде отстаивать свои права, т.е. права трудящихся, простых рабочих. Это наверное то, за что мы все боролись и та справедливость, которая никак пока не может наступить. Что скажете?

5. Danilo

Danilo Well-Known Member

Помиляєтеся. Я ніц не чекаю, а здебільшого працюю, тобто дію, і дещо з цього виходить саме для покращення життя моєї сім'ї. Радше чекаю коли недобрі дзяді підуть та перестануть заважати.:)

Отож, я і кажу, набридло жити при цьому пожежному уряді, ковбасить всю державу, за останній рік значно погіршилися продажі продукції яку ми виробляємо, а це головний показник. Тільки не треба казати що азарови з шуфричами-рудьковськими добре керують, а тимошенкі - такі "казали, заважають нам жити". :)

Альтернативні політики з Партії регіонів, які наклали руку на всі ресурси в державі ще при Кучмі, по- вашому демонструють багатий інтелект?:D
    Це Ваші штучно "создают" майдани. Мої приходять самі, без оплати, та вимагають від влади, самі ж знаєте, навіщо повторювати одне і теж саме.

6. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Ай, молодца !
    Если бы во время ударилили по рукам"які нічого не крали" в банке "Украина", да юльку не отпустили из СИЗО, то сейчас даже ТАКой дискуссии не было.

Добавил карму.

• Подобається Подобається x 1
  7. Danilo

Danilo Well-Known Member

А як би ГУЛАГ не закрили, от тоді б напевно було гарно? Які ж ці гебісти всі однаково жалюгідні, що президент :moskali: , що пересічний "гражданін не відомо якої держави, напевно СРСР? Тому і відпустили, бо влада мерзотників скінчилася, а дехто ностальгує.
    А то діскусії панімаш, МАЛЧАТЬ СВОЛОЧІ, ЗГНОЮ!:ireful1: :no: :p

8. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Даниле, як би неприємно звучали вислови Чарівника, і як би не хотілося грубо вказати на криміналітет у інших партіях - але сьогодення дійсно будували "руки, які не крали" - з ЮТ то не так очевидно - її "підбили на взльоті" - але ...

9. Danilo

Danilo Well-Known Member

Важко заперечувати, тим білше ми не поінформовані.
    Але мова не проте, я маю на увазі що не можна ностальгувати за часами коли були "трійки".
    http://www.day.kiev.ua/184818/

10. levandivka

навіть не буду сперечатися: без ЮТ і Майдану б у 2004 не було...
    А ТАК - хоч якийсь поступ. ;)

11. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Одни из первых действий Тимошенко на посту премьера не вспомните-ли, уважаемые господа?
    1 - закрытие ВСЕХ уголовных дел, открытых на её мужа (который нарушив подписку о невыезде, находился на территории Англии), свёкра, ну и конечно, как не забыть себя, любимиую...
    2 - списание 7-ми миллиардного долга "единых энергосистем", самой себе, то-бишь...

Бандитам и ворам - тюрьмы!

12. levandivka

Ви в Прокуратуру Гріффіндора зверталися?

13. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Я всего-лишь повторил лозунг, популярный в некоторых кругах.

14. levandivka

"Тігру в клєткє нє докладивают мяса" (с., Хазанов)?

15. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Красиво!
    Можно, буду цитировать?

16. levandivka

можна. через web-маню.

17. Шинкарь

Шинкарь Well-Known Member

Так пусть Ваши и не ходят. Бестолку. Неужели Вы не понимаете, что запустили принцып "Не хотите по плохому, по хорошему будет хуже".
    У палки два конца. на все Ваши альтруистские майданы будут наши оплачеваемые. И даже я отстегну при возможности. Потому как Ваши майданы в конечном итоге выльются в войну и мародерство, будет как в Багдаде 2003. Не нужно мне такого счастья.

Не факт. Ой как не показатель. Кодак тоже банкротится. потому, что на цифру вовремя не перешли.
    В полне возможно и у Вас экономические просчеты. Любой бизнес требует гибкости. И если вы не можете преспосабливаться к новым условиям (ведь время не стоит на месте) это чисто Ваш минус. и регионалы не причем. Замените менеджера, найдите новые рынки сбыта......... та не мне Вас учить.

18. no_coment

no_coment Well-Known Member

Не погоджуюся! "ЮТ" підбили не "на зльоті", а тому, що "крила дуже широко розтавила!" - легко поцілити було!......
    Повірте, маю купу доказів, але довести не реально!
    ...... Тому Лазаренка (кресного батька "ЮТ") навряд, чи допустять в Україну...

P.S.(рос.) "Власть пять раз(!) переходила из рук в руку... пока не оказалось, что это - одни и те же руки!"

19. Danilo

Danilo Well-Known Member

А навіщо мені таке "щастя", коли Ваші приїздять до мого міста та йдуть до конституційного суду, тижнями вистоюють толком не усвідомлюючи навіщо? Якщо Ви можете легко "відслюнявити скільки скажуть" (С) Капітана) на такі акції у захист Сюзанни Станік, тоді Ви у цій зграї, і боїтеся що у Вас можуть відібрати корито до якого продерлися незаконними шляхами.
    І Ви дійсно гадаєте що все це буде вічно?

20. spm1950

spm1950 Well-Known Member

Вибираємо любих ,за винятком тих хто хоч раз там був і їхніх родичів.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)