Нардепи (об'єднана: зрадники, маєткарі)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем OldMan, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. zet

zet Дуже важлива персона

Відповідь: Кого обирати?

А кто мог бы? А? :scare: Вернее, назовите хоть одного, кто хочет это делать..:shutup:

• Подобається Подобається x 2
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАК в чому конкретна провина? Раз погодилися, що справа не особі Ющенка.

3. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Коротше кажучи вибирати треба Нашу Україну.

• Подобається Подобається x 1
  4. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Шановний spm1950, проти Вас персонально нічого не маю і мати не збираюсь, тільки не розумію людей, які чужої думки чи погляду акцептувати не можуть!
    Хочу повторити і наголосити, Україна - це моя Батьківщина, я горджуся, що її маю! Існують певні речі, які затьмарюють оптимізм і викликають стурбованість у нашій державі. І я цих недоліків свідома. Але, щоб крокувати вперед, мушу набратися пригорщі терпіння і витримки, і віри у те, що моя країна підніметься з колін і прорветься вперед!
    Дякую Вам за увагу і хотіла би почути Вашу позицію!

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цікаво, а Кучму Ви любили?

Перша причина і помилка Ющенка - це те, що він взяв Мороза у свою команду і справа навіть не в тому, що він зрадив, гірше те, що Мороз протягнув зміни Конституції. Мороз і то зараз очевидно, був торянським конем Москви.

Друге. Самі виборці зробили промах, коли давши владу Ющенку, на виборах до ВР, по суті забрали в нього владу, я маю на увазі тих, що проголосували за Ю. Тимошенко, а не за НУ.

Третє, помилка в тому, що Ющенко так довго тримав прокурором Піськуна - члена ПР. Саме через нього не вийшло: бандитам - тюрми.
    Не хотілося Піськуну своїх побратимів у тюрми, за шо справедливо отримав достойне місце у ПР.

Те, що зараз робить Ющенко - то є правильно. Я його повністю підтримую, єдине, що це все є трошки з запізненням. І те, що нагорі, у влади немає миру, говорить, що Ющенко не хоче робити дерибан областей, як то робив Кучма з Медведчуком.

Сьогодні єдиною прогресивною силою в Україні є президент Ющенко, однозначно.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Більшість, хто зараз проти Ющенка, на Кучму кривого слова не сказали...
    А кращого президента поки Україна не мала.

7. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

з досвіду совдепу, і з досвіду продовження українського самостійного совдепу - якщо телебачення так активно "рекламує" правильність президентського рішення, то значить, в нього не рило в пушку, а взагалі по вуха в лайні.
    І десь воно навіть вкладається в цю лінію "вимушених помилок" з січня 2005 року....

ви забули додати - ІМХО. Бо направду ваше твердження аж надто тенденційне...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

я - не телебачення. просто то моя особиста думка, наскільки я слідкую за його діями. збоку нам здається, що я б на місці президента.... а насправді, то не так легко, то дуже важка робота.

9. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

тому й написав про "ІМХО". Але таки зверніть увагу - знову почався рефрен попередніх виборів, тільки "насрать майдан" замінено "я прийняв це непросте рішення". Не вдаючись в деталі роботи президента/прем'єра, у відсутність принципових різниць в програмах чи в персоналії учасників цієї регати - давайте спробуємо сприйняти це "на слух на смак".
    І що? це відвертий тиск на психіку. Недолуга спроба "зомбувати". З точністю до озвучки (зверніть увагу на фон)
    Натомість - в цьому вчуваються інші слова
    А також згадується...
    Повний текст пісні - http://doshkolnik.ru/talk/335/1179801171.html - пропонуюю її як пісню наступного "майдану"

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

:8: нічого не зрозумів.:)

11. levandivka

Афтере!
    ТАК-то-воно-ТАК, але...
    Пропоную наступний підхід підхід до оцінок - "а кращий варіант є?"
    Ясно, що "насрать Майдан"! Ясно, що політики керуються меркантильними інтересами! (Ви знаєте приклади інакшого? :cowboy: )
    А якщо прикрий дощ (зіпсував сорочку і пачку цигарок, ще й випрану білизну замочив) допоможе врожаю 2007? Як оцінюватимемо?
    В Україні немає сьогодні більш прогресивного лідера. (писати ІМХО?)
    У нинішніх умовах, використання "зомбуючих" технологій НУ - позитив, оскільки кращої реальної альтернативи не існує.
    Згоден, що
    - прикра.
    Невже Ви поставите знак "=" і між загальним результатом їх діяльності?
    Чи Ви очікуєте Месію, який все зробить чисто і красиво?

Україна завжди страждала через відсутність згуртованості. Мусимо, як у штормі,
    1. або згуртуватися навколо капітана корабля,
    2. або теліпатися по хвилях невизначений час
    3. або здатися

ТАК кого (з пунктів) обирати? ;)

ЗІ: тьху! і тут тест вийшов...

12. Шинкарь

Шинкарь Well-Known Member

Захват власти по средству революции.
    Революционеры - должны сидеть в тюрме. По крайней мере зачинщики.

При условии их клятвенного заверения не коолиционироваться ни с бесцветной красавицей, ни с кумиром логопедов.

13. levandivka

Я кваліфікую це як ПЕРЕзахват. А це вже не злочин, а самозахист.
    Пропоную (християнам) перехреститися: від тюрми і від сумИ...

Самовбивство? цікава пропозиція, симптоматична...

14. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

тільки в такому випадку. але й якщо буде повашенськи тоже буду голосувати за НУ.

Не буду голосувати за НУ коли вони звяжуться з ПР чи соцами про комуну мовчу.

Але такого не буде :p :p :p

і ми всі щасливо заживемо

П.С. Я захистився :crazy: !!!

ти що друже? що тобі там не сподобалося ?

15. Войцек

Войцек Well-Known Member

Кого обирати?
    Влада Цепеша!
    Всіх на кіл:crazy: Дістали вже:aggressive:

16. Шинкарь

Шинкарь Well-Known Member

А если будет?
    Вот Вы в начале 2006 могли себе в сташном сне представить, что Федорович станет премьером?

Черт его знает, не стого ни с сего, человек вспоминает про суецид.
    Слов нет. Симптомотично...................

17. Полковник

Полковник миється в бані

Хм, а кто-то предлагал "на палю"?
    Или это равнобедренно?

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Не хочу, чтоб меня посчитали адвокатом дьявола - мол, защитник Мороза - но всеже повторю неоднократно написаное мной - не стоит все валить на него одного - такой публики в нашей политике навалом (перебжчиков из НУ и БЮТ туда что, Мороз рекрутировал?). Но вот внятных слов ни от НУ, ни от БЮТ по этому поводу нет - а значит все повториться опять.И опять услышим заунывное - во всем виноват Кучма...Кравчук...Горбачев...Брежнев...Хрущов...Сталин...Лениин...Керенский... и т.д. - а мы всегда в белых одеждах....
    Ну как за них голосовать?
    P.S. как я понимаю крестьянина из фильма "Чапаев" - "...красные прийдут - грабят... белые прийдут - грабят... куда бедному крестьянину податься???"

19. Danilo

Danilo Well-Known Member

Цікаво, хто ж буде новим прем’єром? Чи це вирішено? Невже Юля увійде другий раз в одну воду? Януковичу це вдалося, але ми ж розуміємо чому і навіщо.:)

20. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Вчера лицизрел "5-й" канал..с Д.Яневским...ток-шоу "Майдан" называется...
    присутствовали:
    Баламут Сивкович...из ПР...
    Флегмантичный Филиндаш из СПУ...
    Балаболка Ляпина ...из НСНУ...
    Птица-Говорун Томенко ...из БЮТ..
    :cowboy:
    Понравился Томенко..наконец то...самец...перестал бросатся лозунгами...и очень конструктивно говорил....видать..экс-министерское кресло...и нынешное вице-спикерство...кой чему научило его...
    Если...из списка БЮТ...убрать Тимошенко...можно и за БЮТ голосовать!:cowboy:

Вы чо?Данило?:cowboy:
    Ежу понятно...что Федорович...будущий ...четвертый Президент Украины!:naci: :naci: :naci:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)