Нардепи (об'єднана: зрадники, маєткарі)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем OldMan, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: Зрадники

Читачу.
    А це Вам не нагадує такий відомий прийом, коли для того що б упередити та зменшити реакцію на скоєне, навмисно дають завищену інфу у ЗМІ, а потім спростування вже? Схоже тут таке саме бодилля . Все одно це дуже забагато для спікера, тим більше що він давно, вже з рік, не подобається, м'яко кажучи.
    Особливо коли пригадати як живуть малозабезпечені верстви населення в Україні.
    А взагалі я гадаю "лапті плетут" діду Морозу.:) Певною мірою бояться його напевно дехто, ось і намагаються дискредитувати, хоча він безумовно сам себе більше всіх ... тою зрадою. Чи не мав тих самих автівок попередній спікер, Литвін? Але ж всі мовчали.

2. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

"Все может быть..все может статся...
    Телега может поломатся...девченка может разлюбить
    Но боросить пить?Не может быть!!!":)
    Кому??????Оппозиции???Юльке?Так она же...в прошлом году...три месяца...целовалась с отМОРОЗком..чуть ли не в десна:radist: !
    Да не думайте Вы обо всех..Вам же хорошо живется?А будет и еще лучше!!!!:cowboy:
    Да хрена там угадали!:moskali: ОтМОРОЗок..еще тот крендель..его на мякине не проведешь!
    Лично мне так очень понравился..его летний..прошлогодний "ход конем"..
    мы с друзьями...хохатали до упаду!:D :D :D
    Так он...же как бы "свой" был..даже ..поддакивал на ВР...и тайком...жена его на дискотеку М2004...пирожки носила...участникам...:moskali:

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Привіт, ми знаємось?

4. Danilo

Danilo Well-Known Member

Згоден, такі не стають політичним мерцем, поки не стають просто мерцем. А він не збирається.:D А Цушку вже дохтур бігати порадив, то ж незабаром прибіжить в зад.:)

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Невже тут справді є симпатики колишнього кандидата в депутати Мороза ???
    Більшість нормальних людей і на Сході, і на Заході не можуть дочекатися, коли його привселюдно опускатимуть.
    Як торік Вітренчиху.

6. Nadin

Nadin Well-Known Member

Я в якомусь форумі тобі комплімент написала, а тепер не можу знайти де.
    Після того побачила що ти теж в онлайн, та вирішила привітатися.(Якийсь приват виходить) :D :D :D Думала що ти мені за комплімент карму підкинув:beee:(жарт).

• Подобається Подобається x 1
  7. Danilo

Danilo Well-Known Member

Це напевно так і станеться, але не тільки один він винний що все так погано склалося. Петя і Юля причетні! Вже було в історії, "развєнчалі культ лічності" а чи стало краще. «Пляски» на кістках, це взагалі притаманно азіатам.
    Чи вирішує покарання одного Мороза проблеми держави?
    І чи це останній зрадник?
    А чи стане краще жити після перевиборів? Питання мабуть вже для гілки "кого обирати?" Безумовно гірше не буде, з'явиться шанс для вступу у ВТО та НАТО. Але все залежить від виборів, від людей, маю надії.

8. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Борисе???:moskali:
    Вы хоть себе немножко представляете..кто такие отМОРОЗки-сИцЫалисты???:cowboy:
    Это те же самые коммунисты...только помоложе симоненковцев!!!
    Партия сказала "Надо"... отМОРОЗки-сИцЫалисты сказали "Есть!"
    И не сидят они на форумах!Не сидят!А работают..и мечтают..о социализме!!
    :beee:
    А я за бабку Натаху...проголосую..вот веселуха то будет..в ВР..:radist:
    "Товарищь..верь!Придет она...на водку ...старая цена!" (с)
    А.С.Гарматный
    Да фиг уж там...будущий Президент...Виктор Федорович Янукович...будет..тесно сотрудничать с НАТО...но не более!!!:moskali:
    Дискотека..аля-М2004 уже не прокатит!Пипл..уже разобрался..ху-из-ху
    :clapping:

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ще як сидять. В основному отримують заслужені дози помиїв.

Я знаю хто такі сицилісти. 4 роки тому шукав для людини посередника в передачі хабара певному держчиновнику. Вивели на відставного офіцера, дали адресу - а то кубло сицилістів! Поки вів розмову - заходили сторонні люди і приносили запрошення на якісь бенкети-фуршети, квитки на іноземних гастролерів (по кілька сотень кожний).
    В результаті товаріщ офіцер провалив справу з посередництвом в дачі хабара, чим ще більше розлютив чиновника. Довелося наймати адвоката для розрулювання справи.

Нічого не вміють по-людськи робити, уроди !

P.S. Виявилося, що той хабар тільки затягнув би агонію, але не вирішив би справи. А розумниця-адвокат, елегантна бізнес-леді відпрацювала свій гонорар блискуче !

10. vasili

vasili Well-Known Member

Так соціалісти уроди, наш депутат від чернівців Мельничук, свиня молдавська, людей у новоселиці надурив у 2004, а йому Мороз мандат дав та на місце сушка молдована поставив, бля...

11. no_coment

no_coment Well-Known Member

О! Нарешті! Тепер все стало на свої місця і стало мені зрозумілим - Ви прес-аташе президента!

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: Кого обирати?

РАДИй за Вас.:) Пішить ще, бажано з коментарями. Слюні побережіть, "ще не вечір".:)

13. bora

bora Well-Known Member

Ви не вважаєте, що в такому випадку окремі депутати змушені будуть шукати спеціально "кришу"? Певно, що випадкових людей там немає, але поодинокі (може і прогресивні ідеї) будуть задушені на корню, якщо ні докого не примкнеш. Чи не буде це початком перетягуванням канату - хто ближчий до прокуратури?

14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Я ТАК думаю, Морозу машина вопше не потрібна:
    окопався у ВР, боїться вийти...

15. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

“мороз, мороз”....
    “в грєчєском залє, в грєчєском залє”.....
    яка нелюбов до нього.....
    -1 всім, хто таке пише!...

я не адвокат мороза, і не збираюся його захищати, але хочу нагадати:
    1. він не зрадив, помаранчеві його просто покинули...
    2. “касетний скандал”, завдяки якому помаранчеві прийшли до влади, і нинішній гарант конституції став президентом, ініціював саме мороз...

досить?

• Подобається Подобається x 3
  16. Internati

Internati миється в бані

теж мені, захисник народу знайшовся... Такий самий лицемір та виродок як і Янукович, хіба що з більш витонченими манерами, прикритими національним бубонінням.

• Подобається Подобається x 2
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

з української правди, правда там вже є спростування, ніби Сан Санич їде не на 14ох машинах, а на трьох...

Наприклад....

18. vasili

vasili Well-Known Member

Шось на зрасок фантастики у стилі пізнього яна 2.

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не віддавали конкретного крісла? Це називається "покинули"?

20. vasili

vasili Well-Known Member

У нього на фейсі написано ІУДА, а Кінах КІБОРГ янів.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)