Нардепи (об'єднана: зрадники, маєткарі)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем OldMan, 10 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Зрадники

Як це нічого не робить? А ВР хто розпустив? Дід піхто?
    Хто слабо працює, так це дійсно ВР. Чому? Бо де не плюнь - всюди подвійне трактування законів, нема визначеності, а від того кожен робить як хоче і всі праві згідно чинного законодавства.

• Подобається Подобається x 1
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Досвіду в керівників мало?
    Думаю, в електорату мало протестного досвіду: навчаться вибирати головою (не кишенею чи гарячим серцем) і виганяти, якщо зрадив - буде нам щастя.

3. zet

zet Дуже важлива персона

Что-то мне кажется, что наши горе-руководители только опыт перекладываня в свой карман из государственного хорошо набирают...

4. zenyk

zenyk Well-Known Member

а мені якраз зовсім не дуже!!!!!
    з одного боку - необхідним є респктабульний вигляд вищих керівників держави, оскільки це один з показниців рівня держави.
    а з іншого - не на кожному ж автомобілі щодня їздити по 250 км.!!!! а для звичайних робочих поїздок - буде достатньо і одного скромнішого але витравалого авта!!!!!
    а ці гроші - дуже б знадобились як для кращого забезпечення державних сліждбовців іншого рівня (хоча б папером, бо куди не поткнешся - неси їм то папку, то папір, то ручки, бо в державних канторах ніколи ніц нема),
    чи для належного забезпечення дітей-сиріт та інших соціально незахищених верств населення!

5. zenyk

zenyk Well-Known Member

а Ви не пам'ятаєте чим закінчилось всенародне питання до достроковому припиненню повноважень Тарасика Чорновола, чи Буняка?!!
    Правильно - нічим!!!!
    так що поки не прийдуть люди до керівництва державою, які встановлять чітку систему призначення та звільнення з посад "народних обранців" - доти буде на Україні неспокій!

6. zenyk

zenyk Well-Known Member

.....як то не прикро визнавати, але не можу не погодитись......таки правда....
    .....але,думаю і цей досвід позитивно впливає на благородні починання взяти керівництво в свої руки, стати господарями в своїй країні і нести відповідальність за свої дії - бо ж при такій анархії (яка зараз існує), коли росія собі дозволяє настільки нахабно втручатись в нашу політику - теперішнім нашим керівникам складніше кишені собі наповняти :)
    думаю, шо вони (в силу своїх же шкурних інтересів) змушені будуть ставати справжніми господарями своєї землі!

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Читав статтю одного російського психолога: займався він індивідуально з одним бізнесменом і ніяк не міг докопатися до першопричини його поведінки. Прийшов до його "зАмку". І перше, що побачив - по всій оселі складовано та розкидано 500 (!) пар взуття.

Виявилося - нувориш мав дуже бідне дитинство і до 16 років тільки доношував чуже взуття. От звідти й проблеми і в поведінці, і в бізнесі.

Нікого не нагадує ?

8. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Будет времечко...приведите примерчик...из мировой практики...какого нибудь бессеребренника..
    Вы что?Верите всему...что пишет..Борисов сайт?????
    :suicide:

Так уже же..в 2004 году..по пробовали...даже уникальное правительство сформировали..в 2005 году...:8:
    Что?Опять не того выбрали..под барабанный бой?:bazar:

9. zenyk

zenyk Well-Known Member

хотів би відповісти вам вашими ж словами:

.....шось у вас в голові така каша заварилась.....чо то просто: у вас така манера спілкування - заперечувати все шо сказано, незалежно від змісту сказаного? ;)

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: Кого обирати?

Сьогодні Президент України Віктор Ющенко виступив по центральним телеканалам із заявою щодо депутатської недоторканості.
    Надаю її повний текст без змін і коментарів.
    “Шановні співвітчизники!

Cьогодні я офіційно звернувся до політичних парламентських сил із закликом взяти зобов’язання скасувати необмежену депутатську недоторканність. Це – найважливіший засіб для оздоровлення Верховної Ради України. У парламенті творять закони, а не ховаються від них. Зі зловживаннями депутатським імунітетом безумовно треба покінчити. Суспільству набридло бачити відверту демонстрацію безкарності та зверхності над законом і над людьми. Скасування необмеженої депутатської недоторканності є ключем до подолання парламентської корупції. Це – крок до змін. Це – реальна дія для нормалізації політичного життя в країні.

Наша мета досяжна і практична. Її реалізація цілковито залежить від сумління політиків. Моя ініціатива походить від найширших очікувань українських виборців. Кожен повинен бути рівний перед законом. Це вимагають люди.

Я не залишив непоміченими заяви опонентів такої позиції. Закликаю відмовитись від політизації цього питання. Я був здивований, що Прем’єр-міністр Віктор Янукович вважає це популізмом. У минулі роки ми не раз чули заяви про необхідність обмежити депутатську недоторканність. Очікую, що вже скоро його політична сила повернеться до такого підходу. Розраховую, що мою ініціативу підтримають усі відповідальні політичні партії і кожен кандидат у народні депутати України.

Публічне зобов’язання скасувати необмежену депутатську недоторканність є моментом істини. Виборець зможе переконатися у щирості намірів політиків.

Час для дискусій минув. В Україні будуть справжні зміни. Від розмов переходимо до конкретних справ.

Дякую всім за увагу.”

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Давно пора. Ще б механізм відклику і громадський нагляд над витратами ВР.

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Чув що навіть Рахункова Палата не має змоги перевірити ВР!:no: Не знаю звідки ті дані про авто спікера, що навів Борис. Мабуть "утєчка".:)

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

Мороз заявляє, що у нього лише шість машин
    Ну не падлюка, це ж треба так себе зухвало поводити.

14. levandivka

Коке? Всенародне?
    Ой...

Вони і ТАК "господарі". просто не все можуть назвати своїм. перерозпОділи...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

майже весь округ підписався і що?

16. levandivka

Підписався, і забув?
    Чи весь округ стояв до перемоги і протестував?

декламуючи:
    а щоб збудить хиренну волю...

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та нема закону відставки депутата. Так що стій - не стій.

18. Nadin

Nadin Well-Known Member

Мих, привіт я теж в ефірі!!!!!:cowboy: :cowboy: :cowboy:

• Подобається Подобається x 1
  19. Danilo

Danilo Well-Known Member

Вітаю і я Вас. А що прикольно так вітатися у гілці "Зрадники:radist: "

20. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

А я что?Виноват что ли,что у Борисова сайта...такая буйная фантазия?????:shutup:
    Скоро уже и Обком..по инсинуациям обгонит!!!!:scare:
    Трошким тут нолик добавили...трошки там машинку прибавили..и получился..винигрет!!!!:radist:
    Данило...линк дал..так там все чики-пики:
    Я же не зря просил..у Бориса...ссылочку на УНИАН!:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)